iva29 27.03.07, 16:59 Czy ktos z Was korzystal z uslug www.wawafilm.pl , ewentualnie czy mozecie polecic kogos dobrego z Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vidmark Re: videofilmowanie 27.03.07, 17:55 Napisz jaki termin i gdzie to kogoś się poleci Odpowiedz Link Zgłoś
narta_80 Re: videofilmowanie 27.03.07, 19:28 polecam JK Media - robili u mnie reportaz ze slubu. Wyszlo FANTASTYCZNIE!!! I nie jest to tylko moje zdanie. Wszyscy nasi znajomi zgodnie twierdza, ze nie widzieli lepszego filmu, czesc autentycznie sie wzruszyla. Powiem szczerze, ze i mi ten film podoba sie najbardziej ze wszystkich, ktore widzialam, a widzialam wiele "sampli" przed podjeciem ostatecznej decyzji. Polecam z czystym sercem - Pan JK jest cierpliwy, dyskretny, ma wyczucie - na slubie ani na weselu prawie nie bylo go widac, a film zmontowal wspanialy. Dobral wspaniala muzyke i bardzo szybko oddal nam gotowy film. Naprawde dobrze wydane pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
mst10 Re: videofilmowanie 27.03.07, 20:33 Czy mogłabym prosić o kontakt do tego kamerzysty na gazetowego? Będę bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś