hihul 28.03.07, 11:03 Jakie garnitury będą mieli Wasi męzowie ? klasyczne, bardziej nowoczesne, jakie marki ? czy będą to typowe garnitury weselen czy też po prostu ładne uniwersalne garnitury dobrej marki.. no właśnie jakie marki polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inkageo Re: Garnitur dla pana Młodego 28.03.07, 11:12 My mamy problem bo potrzebujemy marynarkę na 90-94 w klatce piersiowej, a w większości fajnych marek rozpoczynają się od 96 i z najmniejszego rozmiaru i tak nie ma wyboru... Fajne garnitury są w Vistuli i Pierre Cardin (ale od 96 cm właśnie), średnie w Intermodzie, fajne ma też Bytom i chyba wybierzemy się do ich firmowej pracowni krawieckiej, liczymy, że tam będzie pełna rozmiarówka Specjalnie jechaliśmy do salonu New Men, ale nic nam się nie spodobało, o rozmiary nawet nie pytaliśmy. Interesują nas klasyczne czarne garnitury z delikatnymi tłoczeniami, ale też czarnymi, z dobrego materiału, bardzo podobała nam się wełna z jedwabiem Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe kto widział - w kolorze oberżyny/bakłażan 28.03.07, 11:18 ? chodzi mi o ciemny brąz wpadający w oberżynowy fiolet jeśli ktos widzial/cos wie prosze o cynk Odpowiedz Link Zgłoś
monitchka1 Re: kto widział - w kolorze oberżyny/bakłażan 28.03.07, 11:21 Gioseppe, mój K też chce właśnie ciemny brąz wpadający w fiolet, ciekaw jestem czy znajdę taki garnitur. Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: kto widział - w kolorze oberżyny/bakłażan 28.03.07, 11:23 W Vistuli widziałam takie trudne do określenia odcienie Ale w ich salonach jest dosyć ciemno, trzeba to sprawdzić w świetle dziennym Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: kto widział - w kolorze oberżyny/bakłażan 28.03.07, 11:26 inkageo napisała: > W Vistuli widziałam takie trudne do określenia odcienie Ale w ich salonach > jest dosyć ciemno, trzeba to sprawdzić w świetle dziennym dziekuję, sprawdzimy ach, moje marzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: kto widział - w kolorze oberżyny/bakłażan 28.03.07, 11:24 A ktoś już szukał w Zarze? Czasem są fajne, a nam we Wrocławiu sklep przenoszą i jest zamknięty... Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: kto widział - w kolorze oberżyny/bakłażan 28.03.07, 11:26 monitchka1 napisała: > Gioseppe, mój K też chce właśnie ciemny brąz wpadający w fiolet, ciekaw jestem > czy znajdę taki garnitur. ja sie ludze jeszcze nie zaczelismy szukac, idziemy dopiero w ten weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: kto widział - w kolorze oberżyny/bakłażan 28.03.07, 11:28 Zerknij tu: www.bytom.com.pl/ W zakładce "FPK" piszą, że można wybrać jaki się chce materiał Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: kto widział - w kolorze oberżyny/bakłażan 28.03.07, 11:29 Ja jestem raczej przeciwniczką szycia czegokolwiek, ale te pracownie sprawiają wrażenie porządnych Mierzyliśmy też kilka ich garniturów i były bez zarzutu Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: kto widział - w kolorze oberżyny/bakłażan 28.03.07, 11:32 Bytomia moj ukochany ma garnitur rzeczywiscie jest OK tyle ze niezbyt wiele czasu i nie wiem czy zdarza uszyc - slub 16 06 Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: kto widział - w kolorze oberżyny/bakłażan 28.03.07, 11:33 Piszą, że 21 dni i mogą wysłać kurierem Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: kto widział - w kolorze oberżyny/bakłażan 28.03.07, 11:34 Mój ma z Sun Set Suits czy jak to się pisze i wg mnie jakość bardzo kiepska.. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: kto widział - w kolorze oberżyny/bakłażan 28.03.07, 11:36 inkageo napisała: > Piszą, że 21 dni i mogą wysłać kurierem oj mam nadzieje ze sie uda znalezc tak piekny kolorek Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Tziacco 29.03.07, 13:19 www.mlodapara.com.pl/katalog_ubran.php?co=szukaj&szukajx=Tziacco wiecie gdzie mozna dostac taka kolekcje w krakowie? i co to za garnitur? img153.imageshack.us/my.php?image=155st8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tiliam Hugo Boss - ciemny 29.03.07, 13:30 Myslimy o Hugo Boss, albo Pierre Cardin. Będzie chyba droższy niż moja sukienka - ale warto, bo ja swoją założę raptem na parę godzin, a on jeszcze parenaście razy do pracy chociazby oczywiście ciemny - nie czarny, nie granat ale ciemny - jeszcze nie zdecydowalismy. ps. nie podobaja mi się jasne, kremowe, bezowe - dla faceta Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzatko_mojej_mamy Re: Tziacco 29.03.07, 13:38 Dziekuje ci za linka!! zakochalam sie w garniturze - co za zboczenie www.mlodapara.com.pl/_baza/ubrania_obrazki/tziacco_tziacco_2.2005_05.jpg ze strony wilvorst - producenta tej linii Karolina S.C. PL-31-150 Krakau Ul. Sw.Filipa 2 P.H.U "Evita" PL-31-457 Krakow Meissnera 6/240 sklep wspolpracujacy: "BIANKA BIS" Kraków ul. Św. Gertrudy 23 tel. (12) 422-34-56 tyle znalazlam na necie pozdrawiam ******* suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś