monitchka1 28.03.07, 15:29 Ciekawa jestem jak wyjdą, trochę się denerwuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liste_k Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 28.03.07, 15:30 a ile płacisz za przedłużenie? i Gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
monitchka1 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 28.03.07, 15:31 120 pasemek za 480zł w Warszawie u dziewczyny na Saskiej Kępie. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi78 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 28.03.07, 19:59 W życiu bym nie zaryzykowała... Bynajmniej patrząc na Mandarynę, wydaje mi się że to wielka pomyłka.. Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 28.03.07, 20:07 moglabys podeslac swoje zdjecia przed i po bo jestem tez tym bardzo zainteresowana a sie boje efektu Odpowiedz Link Zgłoś
wanesska Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 28.03.07, 20:23 rowniez jestem zainteresowana. jakbys mogla to wklej tu te zdjecia! czekamy. pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
mela81 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 28.03.07, 20:27 i napisz czy boli ,bo słyszałam opinie że pierwsze dni po przedłużeniu boli głowa Odpowiedz Link Zgłoś
mufassa Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 28.03.07, 20:09 monitchka1 napisała: > 120 pasemek za 480zł w Warszawie u dziewczyny na Saskiej Kępie. strasznie mało. mam nadzieje ze to sprawdzona osoba Odpowiedz Link Zgłoś
agusia101 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 28.03.07, 22:21 słyszałam wiele opini. sama bym chyba nie zrobiła podobno swinstwo bardzo ale to bardzo nizczy włosy. zauwazcie jak szybko pojawiaja sie odrosty na wlosach, bynajmniej u mnie jak szybko trzeba bedzie to poprawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
basia1125 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 28.03.07, 22:38 dzis widzialam pierwszy raz na wlasne oczy przedluzone wlosy i nigdy bym tego nie zrobila. Ma to kolezanka z pracy i zeby nie bylo widac kleju to musi sie bardzo postarac. nie ma mowy o poprawieniu zwiazanego kucyka tak sobie bez lusterka z kazdej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
koala1212 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 00:40 Dziewczyny nie panikujcie. Moja kolezanka tez ma przedluzane wlosy i wyglada bardzo naturlanie. Nic ja nie boli, tylko z czesaniem ma troche klopotu. Odpowiedz Link Zgłoś
monitchka1 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 07:53 No mam już długie włoski. Są super, nie widać zgrzewów. Są naturalne. Trzeba je pielęgnować, codziennie wklepywać jedwab, czesać specjalną szczotką, na noc zaplatać warkocz. Zupełnie inaczej się czuję. Fotki mam w domu, więc po pracy je wyślę. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 08:08 fajnie że jesteś zadowolona ja również poproszę o fotki Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 09:19 Ja też proszę o fotki!!! Mam takie marne włosy... Odpowiedz Link Zgłoś
monitchka1 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 10:06 img219.imageshack.us/my.php?image=obraz042od4.jpg to jest fotka z grudnia img412.imageshack.us/my.php?image=wlosyde6.jpg a to z wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 10:10 Ale fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 10:11 no i jak sie w nich czujesz?? kurde ale mam ochote tez to zrobic .ty juz mialas w miare dluie wlosy ja mam gdzies 20 cm krotsze od twoich naturalnych.ja bym sobie to zrobila na sam slub,napisz jak sie beda zachowywaly pozniej.jakbym chciala je spiac do gory to nie bedzie widac zgrzewow??? Odpowiedz Link Zgłoś
monitchka1 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 10:16 Nie widać zgrzewów jak spina się do góry, czuję się super, cieszę się bardzo, że je zrobiłam. wysyłam wam link do strony dziewczyny, która mi je robiła. www.tipsomania.waw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 10:24 w obu "wersjach" wyglądasz bardzo ładnie. jeżeli robiłaś to tylko na potrzeby slubu to niepotrzebnie, bo na pierwszym zdjęciu, w tej długości włosów wyglądałaś super! Odpowiedz Link Zgłoś
monitchka1 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 10:31 Musiałam je przefarbować na brąz bo ten bląd i ciągłe farbowanie niszczyło mi włosy i co mi urosły to końcówki się paliły, na dodatek jeszcze prostowałam codziennie. Teraz odżyły i są bardziej naturalne. Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 30.03.07, 10:37 a to rozumiem. ja też miałam blond. prostowałam też. teraz zrezygnowałam z tego i mam super długie i piękne włosy. ale chyba już czas na fryzjera bo ostatnio to przed ślubem byłam (w sierpniu). co do przedłużania to bym się chyba na to nie zdecydowała... ale Ty ładnie wyglądasz! Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe duper teraz wyglądasz - ŚLICzNY kolor :) 29.03.07, 10:21 duzo lepszy niz ten blond! Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 10:47 Rzeczywiście fajnie Powiedz mi jedno - plaster nie podrażnia Ci skóry na ramieniu? Ja używałam przez rok i przyklejałam na podbrzusze, bo zawsze zostawała mi czerwona pieczątka z różową ramką Odpowiedz Link Zgłoś
monitchka1 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 10:53 Jeżeli chodzi o plastry to oczywiście zostaje czerwona plamka jak go odrywam, ale na drugi dzień znika. Też przyklejam na podbrzuszu częściej, ale ostatnio odklejał mi się jak się kąpałam. Ale ogólnie nie narzekam na plastry. Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl wybacz, ale o niebo lepiej wygladalas w wersji 1 29.03.07, 15:54 subtelniej i tak kobieco - w blond o wiele lepiej i do tego te krótkie włosy - super! w 2 wersji mi sie nie podobaszsorki! ale to tylko moje zdanie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mela81 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 17:38 zdecydowanie lepiej wygladałaś we włosach blond ,bardziej wyrafinowanie ,tan kolor zupełnie ci nie pasuje ,długie włosy uwydatniły pewną część twojej twarzy sorry za szczerość Odpowiedz Link Zgłoś
19niunia75 Re: jak to jest z tym obrażaniem się gości? 29.03.07, 17:48 Jak to makijaz zmienia kobiete dlatego wydaje sie ze na tym pierwszym zdjeciu lepiej wygladac. Napisze co mysle tez. Zmiana koloru wlosow to strzal w dziesiatke. Zmiana dlugosci to blad. Jak te wlosy bedzies miala upiete do gory na slubie to bedzie dobrze, ale rozpuszczone nie. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna16071 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 30.03.07, 12:43 A mi sie bardzo podoba P.s Będziesz miała śliczną suknie !!!! Ja zamierzam sobie zagęścić włoski, bo mam długie, ale po mamie odziedziczyłam cieniutkie i dodatkowo zniszczyłam sobie rozjaśnianiem i prostowaniem. Wybiorę się chyba do salonu Racoon na Widoczną. Odpowiedz Link Zgłoś
mapi9 Re: To jesteś Ty? 02.05.07, 22:50 na obu zdjęciach jesteś Ty? Co za zmiana,niesamowite Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 10:19 ja też poproszę!!! dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 10:38 O Matko, zupełnie inaczej wyglądasz Myślałam, że to dwie różne osoby, dopiero jak się przyjrzałam to zobaczyłam, że to jedna i ta sama Ale mnie się bardziej podobałaś w kolorze blond Odpowiedz Link Zgłoś
magda7710 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 13:49 Dla mnie o wiele lepiej wygladałaś w kolorze blond. Subtelnie i z klasą. Włosy ciemnne moim zdaniem nie pasują tobie. Ale jeżeli ty czujesz się dobrze w nich to niech tak będzie. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
karul2 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 15:45 Ja też uważam, że blond to Twój kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
iza9970 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 15:50 kiedy masz wesele, jak masz czas to polecam stronę www.kwiatyslub.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iosellin Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 15:51 dziewczyny, jasne ze na zdjeciu w slubnej sukni, przy oswietleniu wyglada sie ladniej niz na zdjeciu w ciemnym pokoju, w zwyklych, codziennych ciuchach To nie kolor wlosow sprawia, ze autorka watku korzystniej wyglada na 1 zdjeciu A same wlosy wygladaja ladnie i naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_bs Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 16:55 LEPIEJ WYGLĄDAŁAŚ W BLOND I W KRÓTSZYCH. To tylko moje zdanie - ale bardziej kobieco i delikatniej/subtelniej niż teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_a Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 03.05.07, 11:25 Moim zdaniem w blondzie wyglądałaś o wiele lepiej. miałąś taką rozświetloną twarz. Ale myślę, że jest to też kwestia makijażu. Masz przepiękną suknie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kakao2006 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 17:08 Wg mnie ladniej Tobie w blond, tak jakos delikatniej wzglądalas. Do slubu idziesz w rozpuszczonych wlosach? Bo w upieciu bedzie przeciez widac supelki, hm? I to sa czyjes wlosy czy sztuczne? Odpowiedz Link Zgłoś
kakao2006 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 17:11 Piekny braz, to tak przy okazji Mi zawsze wychodzi albo za czerwony/bordo albo za bardzo brunatny Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek_k Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 17:12 Moja mama dwa razy przedłużała swoje włosy. Na początku wyglądało super, po prostu rewelacyjnie. Potem zaczęły się kłopoty, bo sztuczne włosy zachowywały się zupełnie inaczej. Naturalne zrobiły się bardziej matowe, straciły kolor, bo wyblakł, pojawiły się odrosty. Co więcej, zaczęły się puszyć końcówki i przez to odstawały, podczas gdy sztuczne sobie idealnie spływały w dół. Efekt: bardzo marny. Tak naprawdę już po 3 tygodniach było to widać. A mocno razić zaczęło gdzieś po pięciu. Jak na taką kasę: moim zdaniem szkoda zachodu. Ale głowa jej nie bolała, to jest jakiś plus Odpowiedz Link Zgłoś
aga_kr3 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 17:41 Jak dla mnie, zdecydowanie lepiej Ci w blond!! Odpowiedz Link Zgłoś
zosiaczek25 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 18:00 A ja od 3 lat zapuszczam wlosy z mysla o weselu... Na serio. I jak widze 480 zl w kieszeni mi zostanie. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
fiola1 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 22:20 Moim zdaniem znacznie lepiej w brązowych i dlugich.Masz piękne ciemne oczy i z tym tlenionym blondem bylo sztucznie(nie lubie takiego stylu).Na 2 fotce jesteś bez makijażu ale nawet wtedy wyglądasz lepiejSlicznie wygladasz i miej rozpuszczone,naturalne wlosy! Odpowiedz Link Zgłoś
zosiaczek25 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 30.03.07, 12:23 Makijazu faktycznie nie mam, nie liczac maskary... Ale oczy mam niebieskie i wlosy naturalny blond. Z kuli to wyczytalas? To nie czaruj wiecej. I naucz sie robic drzewka. Odpowiedz Link Zgłoś
fiola1 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 31.03.07, 13:58 zosiaczek25 napisała: > Makijazu faktycznie nie mam, nie liczac maskary... Ale oczy mam niebieskie i > wlosy naturalny blond. Z kuli to wyczytalas? To nie czaruj wiecej. I naucz sie > robic drzewka. Do mnie to bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
kongool Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 30.03.07, 16:20 Jak dla mnie o to 100000% lepiej w ciemnych! Ten sztuczny blond był straszny!! (naturalnie moje zdanie osobiste!!) Dopinka fajowa. też o tym myslałam, że słyszałam kwotę 1500, a nie 480. Poza tym mam włosy takie nie wiadomo jakie. Tu bardziej proste, tam bardziej zakręcone, jakieś fale bzdurne... więc jaką dopinkę do tego? W każdym razie wyglądasz super. Zawsze chciałam takie długiewłosy, ale nigdy nie miałam cierpliwosci zapuścić. Odpowiedz Link Zgłoś
monitchka1 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 02.04.07, 14:04 Jeśli je modelujesz to takie włoski jakie są wymodelowane. ja podkręcam włosy na lokosuszarce wiec wzięłam lekko falowane. Odpowiedz Link Zgłoś
hilda1007 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 02.04.07, 18:53 Zmiana koloru bardzo Ci posłużyła. W tych jasnych wyglądałaś ciężko i nienaturalnie, tak jakoś "tipsiarsko". Sam odcień był jakiś banalny.Niby wiadomo, że o gustach się nie dyskutuje, ale dziwię się, że tamta wersja ma zwolenniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
lumidee23 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 03.04.07, 01:04 ;/ wcale nie 'tipsiarsko' tylko włąsnie dziewczeco wygladała Do autorki ja moze sie zapytam najpierw o suknie bo ja mam slub w 2008 a suknia jest cudna ile takie cudo???? i co to za model a włoski bardzo ladnie tylko w tyh jasniejszych ciut młodziej wygladałas tz wlasnie bardziej dziewczeco a teraz tak ciut powazniej ale tez ladnie a na marginesie Boze jak ja nie cierpie lasek , które nie pokaza twarzy a krytykuja te odwaze , które pokazaly zdjecie buzka Odpowiedz Link Zgłoś
lumidee23 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 03.04.07, 01:06 tych* mały błędzik się wkradł ja sie tez nad przedłuzaniem zastanawiam na ile bedziesz miala te włosy...?? a i jeszcze jedno jak je zaplatasz w warkocz to ci siekreca prawda i co potem zeby miec proste bo ja nie przepadam za sketem z warkocza.. Odpowiedz Link Zgłoś
monitchka1 Re: do lumidee23 03.04.07, 07:37 Hej Suknia z Madonny, model Ladera (cena 4690zł). Dzięki za twój komentarz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monitchka1 Re: do lumidee23 03.04.07, 07:39 No właśnie po warkoczu są trochę pofalowane, ale ja je myję z reguły rano, więc po wysuszeniu nie są taklie kręcone, ale zawsze możesz założyc sobie proste. Trzymają się ponad pół roku. Ja mam je od tygodnia i narazie jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
bajsarka Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 03.04.07, 01:20 Mnie sie podobają obie wersje Każda inna ALe w tych długich i ciemnych i rozpuszczonych będziesz wyglądać super. Odpowiedz Link Zgłoś
kongool Re: do monitchka1 03.04.07, 15:24 Ale jestem pierdoła. Nie zdąrzyłam nic napisać, a już wysłałam!! To chyba stres przedślubny!! Buhahaha A tak serio. ja wciąż myślę o przedłużeniu, tym bardziej, że swoją długość mam teraz nijaką, a do ślubu niecałe 3 m-ce. Średnio zorientowana jestem w temacie i chociaż jesteś stałą bywalczynią forum, nie doszukałam się informacji kiedy Twój slub? Z jak dużym wyprzedzeniem zrobiłaś sobie "przedłużkę". Ja chciałabym zaszokowoać wszystkich (nawet rodziców) i ew. zrobić jakoś niedługo przed ślubem. Odzywaj się co jakiś czas na temat włosów. Jak się mają i jak Ci z nimi. Pozdrówki, masza Odpowiedz Link Zgłoś
kokietka007 Informuj na biezaco :)) 02.05.07, 20:13 Prosimy, a zwlaszcza ja bo tu bym chciala a tu sie boje. Boje sie pielegnacji i ze boli glowa. Informuj jesli mozesz co i jak sie dzieje z wlosami. Bede wdzieczna ja i zapewne te ktore tez planuja przedluzanie ) Pozdrawiam P.S. Sliczna suknia Odpowiedz Link Zgłoś
muchagosia1 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 02.05.07, 20:45 Ja mam przedluzone wlosy,i jestem zachwycona. mam je przedluzone metoda koralikow, nie wiem jak to sie nazywa po polsku (przedluzalam je w Hiszpanii). fakt glowa troche boli, moze nie boli ale swedzi, ale da sie wytrzymac, i czujesz sie po prostu bosko. duzo zalezy rowniez od dlugosci, ja mam je dlugie, i proste, takie jak lubie.nie mam zadnego problemu ani z myciem ani z suszeniem, nie musze uzywac prostownicy, ani modelowac. radze przedluzac tuz przed samym slubem, gdyz wtedy najlepiej sie trzymaja, i masz je doczepione przy samej skorze glowy. przesylam pare zdjec. pozdrawiam. gosia zdjecia: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/190ea80e9becd4a3.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1efb7ac158b2a23c.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e3fa02670052961e.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/383e9c68ec5dab92.html Odpowiedz Link Zgłoś
egoistka3 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 04.05.07, 01:35 Ojej faktycznie, strasznie sztucznie. Nie podoba mi sie niestety Odpowiedz Link Zgłoś
misia7401 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 04.05.07, 12:40 ja też przedłużałam sobie włosy,za 150 pasemek zapłaciłam 1.200 i uważam,żę dałam się nabrać.Mały problem,że włosy wymagają bardzo pracochłonnej pielęgnacji natomiast po pierwszym umyciu zrobiły się zbite i nienaturalnie wyglądają.Mam nadzieję,że sprawdziłaś umiejętności pani,która będzie zakładać Ci włosy,w każdym razie ja już nigdy nie zaryzykuję,poczekam,aż mi urosną.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś