Dodaj do ulubionych

Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:)

28.03.07, 15:29
Ciekawa jestem jak wyjdą, trochę się denerwujęsmile
Obserwuj wątek
    • liste_k Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 28.03.07, 15:30
      a ile płacisz za przedłużenie? i Gdzie?
      • monitchka1 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 28.03.07, 15:31
        120 pasemek za 480zł w Warszawie u dziewczyny na Saskiej Kępie.
        • mimi78 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 28.03.07, 19:59
          W życiu bym nie zaryzykowała...
          Bynajmniej patrząc na Mandarynę, wydaje mi się że to wielka pomyłka..
          • maraxela Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 28.03.07, 20:07
            moglabys podeslac swoje zdjecia przed i po bo jestem tez tym bardzo
            zainteresowana a sie boje efektu
            • wanesska Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 28.03.07, 20:23
              rowniez jestem zainteresowana. jakbys mogla to wklej tu te zdjecia! czekamy.
              pozd.
            • mela81 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 28.03.07, 20:27
              i napisz czy boli ,bo słyszałam opinie że pierwsze dni po przedłużeniu boli
              głowa
        • mufassa Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 28.03.07, 20:09
          monitchka1 napisała:

> 120 pasemek za 480zł w Warszawie u dziewczyny na Saskiej Kępie.

strasznie mało.
          mam nadzieje ze to sprawdzona osoba wink
          • agusia101 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 28.03.07, 22:21
            słyszałam wiele opini. sama bym chyba nie zrobiła podobno swinstwo bardzo ale
            to bardzo nizczy włosy. zauwazcie jak szybko pojawiaja sie odrosty na wlosach,
            bynajmniej u mnie jak szybko trzeba bedzie to poprawiac.
    • basia1125 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 28.03.07, 22:38
      dzis widzialam pierwszy raz na wlasne oczy przedluzone wlosy i nigdy bym tego
      nie zrobila. Ma to kolezanka z pracy i zeby nie bylo widac kleju to musi sie
      bardzo postarac. nie ma mowy o poprawieniu zwiazanego kucyka tak sobie bez
      lusterka z kazdej strony.
    • koala1212 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 00:40
      Dziewczyny nie panikujcie. Moja kolezanka tez ma przedluzane wlosy i wyglada
      bardzo naturlanie. Nic ja nie boli, tylko z czesaniem ma troche klopotu.
      • monitchka1 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 07:53
        No mam już długie włoski. Są super, nie widać zgrzewów. Są naturalne. Trzeba je
        pielęgnować, codziennie wklepywać jedwab, czesać specjalną szczotką, na noc
        zaplatać warkocz. Zupełnie inaczej się czuję. Fotki mam w domu, więc po pracy
        je wyślę.
        • kasia-k Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 08:08
          fajnie że jesteś zadowolona smile

ja również poproszę o fotki smile
          • inkageo Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 09:19
            Ja też proszę o fotki!!! Mam takie marne włosy...sad
            • monitchka1 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 10:06
              img219.imageshack.us/my.php?image=obraz042od4.jpg
              to jest fotka z grudnia
              img412.imageshack.us/my.php?image=wlosyde6.jpg
              a to z wczoraj
              • inkageo Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 10:10
                Ale fajniesmile
              • maraxela Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 10:11
                no i jak sie w nich czujesz?? kurde ale mam ochote tez to zrobic .ty juz mialas
                w miare dluie wlosy ja mam gdzies 20 cm krotsze od twoich naturalnych.ja bym
                sobie to zrobila na sam slub,napisz jak sie beda zachowywaly pozniej.jakbym
                chciala je spiac do gory to nie bedzie widac zgrzewow???
                • monitchka1 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 10:16
                  Nie widać zgrzewów jak spina się do góry, czuję się super, cieszę się bardzo,
                  że je zrobiłam. wysyłam wam link do strony dziewczyny, która mi je robiła.
                  www.tipsomania.waw.pl/
                  • paola_23 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 10:24
                    w obu "wersjach" wyglądasz bardzo ładnie. jeżeli robiłaś to tylko na potrzeby
                    slubu to niepotrzebnie, bo na pierwszym zdjęciu, w tej długości włosów
                    wyglądałaś super!
                    • monitchka1 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 10:31
                      Musiałam je przefarbować na brąz bo ten bląd i ciągłe farbowanie niszczyło mi
                      włosy i co mi urosły to końcówki się paliły, na dodatek jeszcze prostowałam
                      codziennie. Teraz odżyły i są bardziej naturalne.
                      • paola_23 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 30.03.07, 10:37
                        a to rozumiem. ja też miałam blond. prostowałam też. teraz zrezygnowałam z tego
                        i mam super długie i piękne włosy. ale chyba już czas na fryzjera bo ostatnio to
                        przed ślubem byłam (w sierpniu).
                        co do przedłużania to bym się chyba na to nie zdecydowała...
                        ale Ty ładnie wyglądasz!
              • gioseppe duper teraz wyglądasz - ŚLICzNY kolor :) 29.03.07, 10:21
                duzo lepszy niz ten blond!
              • agnrek Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 10:47
                Rzeczywiście fajnie smile
                Powiedz mi jedno - plaster nie podrażnia Ci skóry na ramieniu? Ja używałam
                przez rok i przyklejałam na podbrzusze, bo zawsze zostawała mi czerwona
                pieczątka z różową ramką smile
                • monitchka1 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 10:53
                  Jeżeli chodzi o plastry to oczywiście zostaje czerwona plamka jak go odrywam,
                  ale na drugi dzień znika. Też przyklejam na podbrzuszu częściej, ale ostatnio
                  odklejał mi się jak się kąpałam. Ale ogólnie nie narzekam na plastry.
              • monalisa.pl wybacz, ale o niebo lepiej wygladalas w wersji 1 29.03.07, 15:54
                subtelniej i tak kobieco - w blond o wiele lepiej i do tego te krótkie włosy -
                super!
                w 2 wersji mi sie nie podobaszwinksorki! ale to tylko moje zdaniewink
                pozdrawiam
              • mela81 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 17:38
                zdecydowanie lepiej wygladałaś we włosach blond ,bardziej wyrafinowanie ,tan
                kolor zupełnie ci nie pasuje ,długie włosy uwydatniły pewną część twojej twarzy
                sorry za szczerość
              • 19niunia75 Re: jak to jest z tym obrażaniem się gości? 29.03.07, 17:48
                Jak to makijaz zmienia kobiete dlatego wydaje sie ze na tym pierwszym zdjeciu
                lepiej wygladac. Napisze co mysle tez. Zmiana koloru wlosow to strzal w
                dziesiatke. Zmiana dlugosci to blad. Jak te wlosy bedzies miala upiete do gory
                na slubie to bedzie dobrze, ale rozpuszczone nie.
              • katarzyna16071 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 30.03.07, 12:43
                A mi sie bardzo podoba smile

P.s
                Będziesz miała śliczną suknie !!!!

Ja zamierzam sobie zagęścić włoski, bo mam długie, ale po mamie odziedziczyłam
                cieniutkie i dodatkowo zniszczyłam sobie rozjaśnianiem i prostowaniem.
                Wybiorę się chyba do salonu Racoon na Widoczną.
              • mapi9 Re: To jesteś Ty? 02.05.07, 22:50
                na obu zdjęciach jesteś Ty? Co za zmiana,niesamowite
            • paola_23 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 10:19
              ja też poproszę!!!
              dzięki!
              • kasiad50 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 10:38
                O Matko, zupełnie inaczej wyglądasz smile
                Myślałam, że to dwie różne osoby, dopiero jak się przyjrzałam to zobaczyłam, że
                to jedna i ta sama smile
                Ale mnie się bardziej podobałaś w kolorze blond smile
                • magda7710 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 13:49
                  Dla mnie o wiele lepiej wygladałaś w kolorze blond. Subtelnie i z klasą. Włosy
                  ciemnne moim zdaniem nie pasują tobie. Ale jeżeli ty czujesz się dobrze w nich
                  to niech tak będzie.
                  Pozdrawiam Magdasmile
                  • karul2 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 15:45
                    Ja też uważam, że blond to Twój kolor.
                    • iza9970 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 15:50
                      kiedy masz wesele, jak masz czas to polecam stronę www.kwiatyslub.pl
                  • iosellin Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 15:51
                    dziewczyny, jasne ze na zdjeciu w slubnej sukni, przy oswietleniu wyglada sie
                    ladniej niz na zdjeciu w ciemnym pokoju, w zwyklych, codziennych ciuchach wink To
                    nie kolor wlosow sprawia, ze autorka watku korzystniej wyglada na 1 zdjeciu wink
                    A same wlosy wygladaja ladnie i naturalnie.
    • agata_bs Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 16:55
      LEPIEJ WYGLĄDAŁAŚ W BLOND I W KRÓTSZYCH.
      To tylko moje zdanie - ale bardziej kobieco i delikatniej/subtelniej niż teraz.
      • olenka_a Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 03.05.07, 11:25
        Moim zdaniem w blondzie wyglądałaś o wiele lepiej. miałąś taką rozświetloną
        twarz. Ale myślę, że jest to też kwestia makijażu.

Masz przepiękną suknie!!!
    • kakao2006 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 17:08
      Wg mnie ladniej Tobie w blond, tak jakos delikatniej wzglądalas. Do slubu idziesz w rozpuszczonych wlosach? Bo w upieciu bedzie przeciez widac supelki, hm? I to sa czyjes wlosy czy sztuczne?
      • kakao2006 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 17:11
        Piekny braz, to tak przy okazji smile Mi zawsze wychodzi albo za czerwony/bordo albo za bardzo brunatny wink
    • promyczek_k Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 17:12
      Moja mama dwa razy przedłużała swoje włosy.
      Na początku wyglądało super, po prostu rewelacyjnie. Potem zaczęły się kłopoty,
      bo sztuczne włosy zachowywały się zupełnie inaczej. Naturalne zrobiły się
      bardziej matowe, straciły kolor, bo wyblakł, pojawiły się odrosty. Co więcej,
      zaczęły się puszyć końcówki i przez to odstawały, podczas gdy sztuczne sobie
      idealnie spływały w dół. Efekt: bardzo marny. Tak naprawdę już po 3 tygodniach
      było to widać. A mocno razić zaczęło gdzieś po pięciu. Jak na taką kasę: moim
      zdaniem szkoda zachodu.
      Ale głowa jej nie bolała, to jest jakiś plus smile
    • aga_kr3 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 17:41
      Jak dla mnie, zdecydowanie lepiej Ci w blond!!
    • zosiaczek25 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 18:00
      A ja od 3 lat zapuszczam wlosy z mysla o weselu... Na serio. I jak widze 480 zl
      w kieszeni mi zostanie. Pozdro!
      • fiola1 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 29.03.07, 22:20
        Moim zdaniem znacznie lepiej w brązowych i dlugich.Masz piękne ciemne oczy i z
        tym tlenionym blondem bylo sztucznie(nie lubie takiego stylu).Na 2 fotce jesteś
        bez makijażu ale nawet wtedy wyglądasz lepiejsmileSlicznie wygladasz i miej
        rozpuszczone,naturalne wlosy!
        • zosiaczek25 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 30.03.07, 12:23
          Makijazu faktycznie nie mam, nie liczac maskary... Ale oczy mam niebieskie i
          wlosy naturalny blond. Z kuli to wyczytalas? To nie czaruj wiecej. I naucz sie
          robic drzewka.
          • fiola1 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 31.03.07, 13:58
            zosiaczek25 napisała:

> Makijazu faktycznie nie mam, nie liczac maskary... Ale oczy mam niebieskie i
            > wlosy naturalny blond. Z kuli to wyczytalas? To nie czaruj wiecej. I naucz sie
            > robic drzewka.
            Do mnie to bylo?
    • kongool Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 30.03.07, 16:20
      Jak dla mnie o to 100000% lepiej w ciemnych! Ten sztuczny blond był straszny!!
      (naturalnie moje zdanie osobiste!!)
      Dopinka fajowa. też o tym myslałam, że słyszałam kwotę 1500, a nie 480. Poza
      tym mam włosy takie nie wiadomo jakie. Tu bardziej proste, tam bardziej
      zakręcone, jakieś fale bzdurne... więc jaką dopinkę do tego?

W każdym razie wyglądasz super. Zawsze chciałam takie długiewłosy, ale nigdy
      nie miałam cierpliwosci zapuścić.
      • monitchka1 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 02.04.07, 14:04
        Jeśli je modelujesz to takie włoski jakie są wymodelowane. ja podkręcam włosy
        na lokosuszarce wiec wzięłam lekko falowane.
        • hilda1007 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 02.04.07, 18:53
          Zmiana koloru bardzo Ci posłużyła. W tych jasnych wyglądałaś ciężko i
          nienaturalnie, tak jakoś "tipsiarsko". Sam odcień był jakiś banalny.Niby
          wiadomo, że o gustach się nie dyskutuje, ale dziwię się, że tamta wersja ma
          zwolenniczkiwink.
    • lumidee23 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 03.04.07, 01:04
      ;/ wcale nie 'tipsiarsko' tylko włąsnie dziewczeco wygladałasmile

Do autorki ja moze sie zapytam najpierw o suknie bo ja mam slub w 2008 a suknia
      jest cudna ile takie cudo???? i co to za model smile

a włoski bardzo ladnie tylko w tyh jasniejszych ciut młodziej wygladałas tz
      wlasnie bardziej dziewczeco a teraz tak ciut powazniej ale tez ladniesmile

a na marginesie Boze jak ja nie cierpie lasek , które nie pokaza twarzy a
      krytykuja te odwaze , które pokazaly zdjecie smile

buzka
      • lumidee23 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 03.04.07, 01:06
        tych* mały błędzik się wkradłsmile
        ja sie tez nad przedłuzaniem zastanawiam na ile bedziesz miala te włosy...??

a i jeszcze jedno jak je zaplatasz w warkocz to ci siekreca prawda i co potem
        zeby miec proste bo ja nie przepadam za sketem z warkocza..smile
      • monitchka1 Re: do lumidee23 03.04.07, 07:37
        Hej
        Suknia z Madonny, model Ladera (cena 4690zł). Dzięki za twój komentarzsmile
        pozdrawiamsmile
        • monitchka1 Re: do lumidee23 03.04.07, 07:39
          No właśnie po warkoczu są trochę pofalowane, ale ja je myję z reguły rano, więc
          po wysuszeniu nie są taklie kręcone, ale zawsze możesz założyc sobie proste.
          Trzymają się ponad pół roku. Ja mam je od tygodnia i narazie jestem zadowolona.
    • bajsarka Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 03.04.07, 01:20
      Mnie sie podobają obie wersje smile Każda inna smile
      ALe w tych długich i ciemnych i rozpuszczonych będziesz wyglądać super.
    • kongool do monitchka1 03.04.07, 15:21

• kongool Re: do monitchka1 03.04.07, 15:24
        Ale jestem pierdoła. Nie zdąrzyłam nic napisać, a już wysłałam!! To chyba stres
        przedślubny!! Buhahaha

A tak serio. ja wciąż myślę o przedłużeniu, tym bardziej, że swoją długość mam
        teraz nijaką, a do ślubu niecałe 3 m-ce. Średnio zorientowana jestem w temacie
        i chociaż jesteś stałą bywalczynią forum, nie doszukałam się informacji kiedy
        Twój slub? Z jak dużym wyprzedzeniem zrobiłaś sobie "przedłużkę". Ja chciałabym
        zaszokowoać wszystkich (nawet rodziców) i ew. zrobić jakoś niedługo przed
        ślubem.

Odzywaj się co jakiś czas na temat włosów. Jak się mają i jak Ci z nimi.

Pozdrówki,
        masza
    • kokietka007 Informuj na biezaco :)) 02.05.07, 20:13
      Prosimy, a zwlaszcza ja bo tu bym chciala a tu sie boje. Boje sie pielegnacji i
      ze boli glowa. Informuj jesli mozesz co i jak sie dzieje z wlosami. Bede
      wdzieczna ja i zapewne te ktore tez planuja przedluzanie smile)
      Pozdrawiam

P.S. Sliczna suknia
    • muchagosia1 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 02.05.07, 20:45
      Ja mam przedluzone wlosy,i jestem zachwycona. mam je przedluzone metoda
      koralikow, nie wiem jak to sie nazywa po polsku (przedluzalam je w Hiszpanii).
      fakt glowa troche boli, moze nie boli ale swedzi, ale da sie wytrzymac, i
      czujesz sie po prostu bosko.
      duzo zalezy rowniez od dlugosci, ja mam je dlugie, i proste, takie jak
      lubie.nie mam zadnego problemu ani z myciem ani z suszeniem, nie musze uzywac
      prostownicy, ani modelowac.
      radze przedluzac tuz przed samym slubem, gdyz wtedy najlepiej sie trzymaja, i
      masz je doczepione przy samej skorze glowy.
      przesylam pare zdjec.
      pozdrawiam.
      gosia

zdjecia:
      www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/190ea80e9becd4a3.html
      www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1efb7ac158b2a23c.html
      www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e3fa02670052961e.html
      www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/383e9c68ec5dab92.html
      • mapi9 Re: Muchagosia1 02.05.07, 22:57
        ale one u Ciebie tak sztucznie wygladaja
      • egoistka3 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 04.05.07, 01:35
        Ojej faktycznie, strasznie sztucznie. Nie podoba mi sie niestety
    • misia7401 Re: Dziś przedłużam włosy, już z myślą o weselu:) 04.05.07, 12:40
      ja też przedłużałam sobie włosy,za 150 pasemek zapłaciłam 1.200 i uważam,żę
      dałam się nabrać.Mały problem,że włosy wymagają bardzo pracochłonnej
      pielęgnacji natomiast po pierwszym umyciu zrobiły się zbite i nienaturalnie
      wyglądają.Mam nadzieję,że sprawdziłaś umiejętności pani,która będzie zakładać
      Ci włosy,w każdym razie ja już nigdy nie zaryzykuję,poczekam,aż mi
      urosną.pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka