karul2 29.03.07, 11:08 Dziewczyny mam pytanie: czy któraś z was była(albo planuje iść) u wróżki przed ślubem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala-81 Re: wróżka 29.03.07, 11:09 nie byłam i nie planuje miałabym jej zapytać czy moja decyzja jest słuszna? Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: wróżka 29.03.07, 11:11 Jakby mi powiedziała że moim mężem zostanie smukły czarnooki brunet o bujnej czuprynie, który kasy ma jak lodu... hm... Odpowiedz Link Zgłoś
monitchka1 Re: wróżka 29.03.07, 11:12 Byłam wiele razy u wróżki, raz mówiła mi że mój Kuba jest nie dla mnie i nie będziemy razem. Nasz slub jest w sierpniu. Nie planuję iść do wróżki, jeszcze mi głupot nagada i się przejmę niepotrzebnie, po co się stresować. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia84 Re: wróżka 29.03.07, 11:19 No ale po co pytasz ?? Masz w planach miałaś? Bo mnie to zastanawia. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: wróżka 29.03.07, 11:21 Nie no, co w tym dziwnego? Niektórzy korzystają z usług wróżek przed ważnymi wydarzeniami, więc czemu by nie przed ślubem Odpowiedz Link Zgłoś
zosiaczek25 Re: wróżka 29.03.07, 15:16 No w sumie, jak ktos lubi. Wczoraj byl tu kandydat, ktory chcial poznac mysli swojej narzeczonej. Mozna by mu bylo doradzic wlasnie wrozke... Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: wróżka 29.03.07, 11:21 Ja kilka lat temu poszłam, namówiła mnie koleżanka. Usłyszałam, że będę albo dwukrotnie mężatką albo za pierwszym razem prawie wyjdę za mąż, ale ślub odwołam. No i mężem będzie obcokrajowiec Wyszłam za mąż raz i za chłopaka z Mazur Takie to wróżkowanie - naciąganie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kaczusia Re: wróżka 29.03.07, 14:22 agnrek napisała: > Ja kilka lat temu poszłam, namówiła mnie koleżanka. Usłyszałam, że będę albo > dwukrotnie mężatką albo za pierwszym razem prawie wyjdę za mąż, ale ślub > odwołam. No i mężem będzie obcokrajowiec > Wyszłam za mąż raz i za chłopaka z Mazur Takie to wróżkowanie - naciąganie. z tego co napisalas wynika, ze jeszcze nic pewnego... mozesz sie jeszcze rozwiesc i drugi raz wyjsc za maz za obcokrajowca Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: wróżka 29.03.07, 15:09 ja byłam - prawie 15 lat temu powiedziała mi tylko, ze będę w dwóch związkach poważnych różnica między dziećmi bedzie 7 lat będę miała trójkę Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 chyba bym musiała upaść na głowę, żeby wpaść 29.03.07, 11:27 na taki pomysł. Nie pójdę ani przed, ani po ślubie. W ogóle nie uczęszczam do takich miejsc. Zabobon w XXI w. Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorekk Re: chyba bym musiała upaść na głowę, żeby wpaść 29.03.07, 12:16 nie mam zamiaru- za mnie chodzi moja mama i zawsze sie o mnie pyta, także jestem na bieżąco z moją przyszłością ( dwoje dzieci , dziewczynka, chłopiec, dziewczynka ponoć już w przyszłym roku co się zgadza bo od styczni planujemy zaczać działać) ale tak sobie myślę, że mogłaby to być fajna zabawa na wieczór panieński. ciekawe ile kosztuje wynajęcie takiej wróżki na 2 godziny? Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: wróżka 29.03.07, 14:00 do mnie mozesz wpasc, ja mam dusze wiedzmy, wyglad zreszta tez... ostatnio bylam na sabacie, wiec znam najnowsze trendy we wrozbiarstwie (głównie jak naciagac naiwne panienki!) Odpowiedz Link Zgłoś
karul2 Re: wróżka 29.03.07, 14:04 Widzę, że na tym forum też lubi się jadem pluć!!!!! Ale cóż nic na to nie poradzę!!!! Dziwi mnie tylko to, że na zadane pytanie, jest tyle dziwnych reakcji, myslę, że to o czymś świadczy, drogie "przyszłe Panny Młode" Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: wróżka 29.03.07, 15:03 a ja myślę, że wiara we wróżki o czymś świadczy i jedyną moją reakcją może być śmiech... Odpowiedz Link Zgłoś
karul2 Re: wróżka 29.03.07, 15:12 ....a ja myślę, że zadanie takiego pytania nie świadczy o tym, że ktoś wierzy we wróżki... Odpowiedz Link Zgłoś
zosiaczek25 Re: wróżka 29.03.07, 15:18 to po co je zadajesz? Myslalas, ze znajda sie naiwne panienki, ktore zaraz chorem krzykna "tak, ja!"? Czasami mozna sie rozczarowac.. Odpowiedz Link Zgłoś
medea11 Re: wróżka 29.03.07, 15:12 Musialabym chyba na glowe upasc zeby isc do wrozki. Poza tym ciekawi mnie jedna rzecz. Biorac slub koscielny deklarujesz ze jestes wierzaca, to jak sie ma ta wrozka do religii?? Podobnie uwazam jest z przesadami. Odpowiedz Link Zgłoś
karul2 Re: wróżka 29.03.07, 15:20 O matko......, przecież to jest tylko pytanie, a wy sie od razu tak ekscytujecie!!! Ha,ha,ha... Zapytałam tak po prostu, ale widze, że na tym forum jest to pytanie nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
karul2 Re: wróżka 29.03.07, 15:22 aaaaaa....... ciekawa jestem czy wszystkie przestrzegacie tego co nakazuje Kościół Bo jak pewnie wiecie sa różne "zakazy i nakazy przedslubne" ) Ha ha ha...... Odpowiedz Link Zgłoś
iosellin Re: wróżka 29.03.07, 15:26 a co do kosciola i religii - to traktuje go jako taki sam zabobon jak wrozki pzdr., ios. Odpowiedz Link Zgłoś
iosellin Re: wróżka 29.03.07, 15:24 no dziwne reakcje na dziwny pomysl i o czym to swiadczy? O tym, ze nikt tu nie wierzy w zabobony? To chyba dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
kamu2 Re: wróżka 29.03.07, 15:36 Ja byłam jak miałam 16 lat pojechalismy do jednego z najlepszych wróżbitów w Polsce,on nas nie przyjął,za to jgo jakas znajoma,początkowo nie chciała mi wróżyć,uznała że jestem za młoda i mogłabym za bardzo ukierunkować swoje życie pod to co ona mi powie,jednak przekonałam ją.Powedziała mi kilka takich rzeczy które po latach się sprawdziły.I były to takie szczegóły że aż sama się dziwie.Potem jeszcze jako 18 latka byłam 2 razy u mnie w cz-wie,u jakiejs wróżki ale nic sie nie sprawdziło,kiedyś sie tym interesowałam,przeszo mi to,nie mam zamiaru isc przed ślubem do wróżki,nie jest mi to do niczego potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś