adrian2524 01.04.07, 01:38 Nie można wklejać tutaj fotek więc daje linka. Mnie taki samochód do ślubu się podoba. Klasyka aha44.pl/index.php?option=com_joomlaboard&Itemid=38&func=view&id=48&catid=9 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anet12344 Re: Co powiecie o takim samochodziku 03.04.07, 12:24 Rozumiem, że chodziło Ci o tego Eldorado. Jest fajny, tylko tak jak już ktoś napisał na tamtym forum, fajniej by wyglądał w różowym kolorku adrian2524 napisał: > Nie można wklejać tutaj fotek więc daje linka. Mnie taki samochód do ślubu > się podoba. Klasyka > aha44.pl/index.php?option=com_joomlaboard&Itemid=38&func=view&id=48&catid=9 Odpowiedz Link Zgłoś
malalidzia Re: Co powiecie o takim samochodziku 03.04.07, 15:15 te Eldorado nawet nawet tylko byle by było różowe, ale ten podany na tamtym forum z tej wypozyczalni w kielcach to kompletny fajans Odpowiedz Link Zgłoś
marketa77 Re: Co powiecie o takim samochodziku 03.04.07, 16:32 No nie zgodzę się z Tobą!!! kiedyś juz ta wypożyczalnia była na łamch tego forum równie negatywnie opisywana gdy zastanawiałam się czy brać u nich samochód gdyz odpowiadał mi model i cena, więc pojechałam tam i ku mojemu ździwieniu w sumie okazało się, że: - samochód jest zadbany, - obsługa miła, - model z 2001 roku, - trochę zakużony bo przy trasie stoi ale lakier dobry, - cena bardzo przystępna więc nie pisz, że coś jest fajansem gdy tak nie jest, no chyba że porównujesz z najnowszymi modelami limuzyn z wypożyczalni w Wawie za 600/1h TO SIĘ ZGODZĘ Odpowiedz Link Zgłoś
malalidzia Re: Co powiecie o takim samochodziku 03.04.07, 19:28 Ja też się nie zgodzę z Tobą, znajomi chcieli wziąść, ale były same stare samochody w kiepskim stanie. A co do wawy to przynajmniej jak płacisz to dostajesz coś dobrego. Więc warto wziąść za te 600zł co napisałaś i być zadowolonym. Ja będę brała właśnie z wawy za Radom i dostane jeszcze rabat w dodatku za 4h wypozyczenia z dojazdem! Odpowiedz Link Zgłoś
marketa77 Re: Co powiecie o takim samochodziku 03.04.07, 22:32 To na prawde robisz super interes, z dojazdem zapłacisz ok 2500 - 3000 minus ten Twoj rabat z 10-15% A teraz pomyśl sobie, że ja płacę niewiele drożej za 3h z dojazdem niż ty za tą jedną godzinę, a jakość tak na prawde porównywalna. Stosunek jakości do ceny rewelacyjny u mnie, a u Ciebie co najwyżej tylko Twój kaprys i wygórowane mniemanie o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
malalidzia Re: Co powiecie o takim samochodziku 04.04.07, 17:21 być może, płacimy 3800 za 4h i stać mnie na to Odpowiedz Link Zgłoś
marta.pio Re: Co powiecie o takim samochodziku 05.04.07, 09:57 jak dla mnie to przegięcie - ja płacę 550 zł bez limitu godzinowego za Warszawę. Odpowiedz Link Zgłoś
promykk12 Re: Co powiecie o takim samochodziku 03.04.07, 15:20 Typowo męski temat Spytaj narzeczonej, będziesz miał lepsze informacje niż od nas. Dla mnie jest ważne, żeby był biały i miał szeroko otwierane drzwi. A czy to będzie najnowszy mercedes z wypożyczalni czy coś skromniejszego pożyczonego od ojca koleżanki, to mi już żadna różnica. W końcu chodzi tylko o 10 minutowy przejazd, szkoda na to wywalać ekstra kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Co powiecie o takim samochodziku 03.04.07, 15:22 A my będziemy mieć alfa romeo z '39r Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiek715 Re: Co powiecie o takim samochodziku 04.04.07, 22:45 bardziej podoba mi się ten linkoln czarnny do ślubu, a to eldorado to bardziej na pierwszą randkę - bardziej romantyczny jest Odpowiedz Link Zgłoś
litleniunia limuzyny Kielce nr 9 05.04.07, 21:21 jeśli chodzi o tą wypożyczalnie z kielc www.limuzyny.kielce.msk.pl to jest ok. Też widziałam w realu te limuzyny i ta wybrana przez Ciebie jest super i z zewnątrz i w środku. Co do niekturych tu wypowiedzi to mogę dodać tylko, że nie sztuką jest wydac 3000 i nie mieć rysy, ale sztuką jest znaleść coś w bardzo przystępnej cenie i dobrego Odpowiedz Link Zgłoś