elenak 02.04.07, 17:40 Może wiecie gdzie, albo może już kupowaliście garnitur na ślub? chodzi mi o w miare niedrogie ale nie totalna lipe, może są jakieś promocje,jakies wyprzedaże lub cos w tym rodzaju.Warszawa.Z góry dzieki na namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikola.b Re: garnitur........gdzie??? 02.04.07, 17:48 ja najwiecej garniturow widzialam w salonie "tylko ona" na nowolipiu 22 chyba ten salon sie czasem nazywa "ona i on" nie wiem ktora nazwa jest prawidlowa ale adres napewno dobry Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: garnitur........gdzie??? 02.04.07, 17:53 Macie Factory Outlet w Warszawie? Na pewno jest We Wrocławiu są duże przeceny Odpowiedz Link Zgłoś
elenak Re: garnitur........gdzie??? 02.04.07, 17:57 byliśmy, ale tam jest lipa. Fakt są tanie i markowe, ale kiepskie wzory i mało układające się Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: garnitur........gdzie??? 02.04.07, 18:38 Do 1000-1200 pln kupisz garnitur w każdym sklepie typu Bytom czy Intermoda. Klasyczny, wełniany, na lata Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: garnitur........gdzie??? 13.04.07, 13:44 No to rzeczywiscie lipa, bo tam sie chcielismy przejsc. Dziewczyny z Niemiec (okolice Stuttgartu) moga sie przejechac do Metzingen, tam jest outlet Hugo Bossa. Brat mojego chlopaka zawsze kupowal tam garnitury, ale to bylo kilka lat temu, jak jest teraz i czy sie rzeczywiscie oplaca to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiadas Re: garnitur........gdzie??? 02.04.07, 18:34 jesli chcesz klasyczny piekny czarny to my kupilismy w Bytomiu - 900 zł. Mozna sie porozglądac tez w Digel -w podobnej cenie choc moze nieco gorsze gatunkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe intermoda w Krakowie 13.04.07, 13:17 czy otwiera Wam sie stronka INTERMODY? www.intermoda.com.pl jesli tak to prosze podajcie numer telefonu albo sprawdzcie gdzie mozna kupic te garnitury w Krakowie... bede bardzo wdzieczna! Odpowiedz Link Zgłoś
ala-81 Re: intermoda w Krakowie 13.04.07, 14:31 mój N ma już jeden garnitur z Intermody, teraz kupił też tam ślubny - zobaczymy czy bylo warto Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: intermoda w Krakowie 13.04.07, 14:57 kupiliscie w krakowie? jesli tak to napisz prosze gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: garnitur........gdzie??? 13.04.07, 13:18 My kupowaliśmy w Rolandzie w Raszynie - przeniesiony do Łomianek Główny salon mają na Modlińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
agni18 Re: garnitur........gdzie??? 13.04.07, 14:09 Jesli chcesz kupic kalsyczny, dobry garnitur z welny to polecam Vistule. Swietnie leza, a kosztuja 899 zl, przynjamniej w Krakowie.Ewentualne przerobki masz w cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
anusiaczek87 Re: garnitur........gdzie??? 13.04.07, 14:18 w Centrum Mody w Nadarzynie. Mnostwo sklepow, rozne firmy jest w czym wybierac Odpowiedz Link Zgłoś
czupakabra27 Re: garnitur........gdzie??? 13.04.07, 14:25 Polecam: www.pawis.com.pl/?pages=sklepy My byliśmy w sklepie niedaleko Galerii Mokotów i było w czym wybierać, przy czym nic nie kupiliśmy, bo narzeczony jest niewymiarowy Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: garnitur........gdzie??? 13.04.07, 16:00 a mi sie z vistuli zaden nie podoba l Odpowiedz Link Zgłoś