mst10 04.04.07, 11:26 Co sądzicie o tych zdjęciach? www.wszmigielski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasia84 nie 04.04.07, 11:35 Nie podobają mi się, może nie wszystkie ale zastanawia mnie dlaczego 3/4 zdjęc nie mieści się w kadrze, albo włosy albo bok, albo pół głowy obcięte Dlatego mają one u mnie "-" Odpowiedz Link Zgłoś
lacitadelle Re: co sądzicie? 04.04.07, 11:42 ciekawe jest ostatnie zdjęcie z reportażu: połowa to rozmazana zielona plama, a wiązanka, która chyba miała być tematem zdjęcia, ucięta w połowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaaa24 Re: co sądzicie? 04.04.07, 12:23 Mnie sie podobają Wiesz może ile bierze za reportaż? Odpowiedz Link Zgłoś
mst10 Re: co sądzicie? 04.04.07, 12:37 Najlepiej się z nim skontaktowac, gdyz zalezy to od roznych czynnikow . Dal nas oferta byla korzystna Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: co sądzicie? 04.04.07, 12:40 My też się zdecydowaliśmy na tego fotografa Ja też uważam ofertę za korzystną. Odpowiedz Link Zgłoś
mst10 Re: co sądzicie? 04.04.07, 12:41 Miałam też troche watpliwosci o do tych ucinanych zdjec, ale te, ktore widzielismy w albumie byly ladne i mialy to "cos" Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: co sądzicie? 04.04.07, 12:46 My uzgodniliśmy przed podpisaniem umowy, że chcemy takich zdjęć jak najmniej. Poza tym powiedzieliśmy jaki klimaty nam odpowiadają, jakie zdjęcia nam się podobają a jakie nie i już Zdecydowaliśmy się na zdjęcia plenerowe, bo innych nie chcemy. teraz musimy tylko się zdecydować gdzie ma ten plener być. Czy ktoś jeszcze robi sobie zdjęcia plenerowe i ewentualnie gdzie jeśli wolno spytać? My myślimy o jakimś miejscu typu park, las ale decyzji jeszcze nie podjeliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: co sądzicie? 04.04.07, 12:50 Z Warszawy Mieszkamy na Ochocie, moje przygotowania pewnie u siostry na Saskiej Kępie, ślub w centrum a wesele nad Wisłą na wysokości Saskiej Kępy. A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
mst10 Re: co sądzicie? 04.04.07, 12:56 My tez z Wawy-dokładnie Ursus. Nie chcielismy pleneru, gdyz pewnie albo wyjedziemy od razu, albo niestety - w poniedzialek do pracy Co do pleneru - ladnie jest w Pęcicach, choć my jesli bedziemy robic, to pewnie gdzies w okolicach Puszczy Bolimowskiej, a najchętniej to na zaglowkach, gdyz to nasze hobby Odpowiedz Link Zgłoś
anusiaczek87 Re: co sądzicie? 04.04.07, 12:59 a ja mieszkam na Wlochach Witajcie sasiadki Odpowiedz Link Zgłoś
mst10 Re: co sądzicie? 04.04.07, 13:09 A, slub najprawdopodobniej w piastowie w malym kosciolku, a przyjecie miedzy milanowkiem a grodziskiem maz. Odpowiedz Link Zgłoś