monikaw81 04.04.07, 19:48 Jakie pończochy samonośne pasują do białej sukni? Jakoś nie widzę się w białych. Czy cieliste będą pasować? Którą firmę wybrać (Gatta Michelle??)? Nie wiem czy był już taki temat (w wyszukiwarce nie znalazłam). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaczarowana13 Re: Pończochy białe czy "cieliste"? 04.04.07, 19:52 ja osobiscie ubralabym biale ale gdybym miala biala suknie,moja jest ecru wiec wyboru wielkiego nie mam...beda cieliste Z tego co slyszalam Gatta ma najlepsze i sama sie na nie zdecyduje Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monikaw81 Re: Pończochy białe czy "cieliste"? 04.04.07, 20:10 Dzięki za odpowiedź. Pisząc cieliste miałam na myśli takie w kolorze lekko opalonej skóry czyli bliżej beżu niż ecru. Odpowiedz Link Zgłoś
kenzoania Re: Pończochy białe czy "cieliste"? 04.04.07, 20:18 ja na Twoim miejscu też wybrałabym białe. Moja suknia podchodzi pod złoty więc będą raczej cieliste ale białe są według mnie bardzo seksi (ostatnio założyłam białe kryjące rajstopy do spódniczki i wyglądało to super). Szkoda, że nie bedę miała białych pończoch Odpowiedz Link Zgłoś
lacitadelle Re: Pończochy białe czy "cieliste"? 05.04.07, 11:17 > ale białe są według > mnie bardzo seksi z ciekawości zapytam, czy Twój mężczyzna podziela ten pogląd? Bo mój, o ile w większości nie zwraca uwagi na mój strój, na białe rajstopy jest strasznie uczulony. Odpowiedz Link Zgłoś
kenzoania Re: Pończochy białe czy "cieliste"? 05.04.07, 11:22 bardzo mu się białe podobają Odpowiedz Link Zgłoś
sangare Re: Pończochy białe czy "cieliste"? 04.04.07, 20:25 Jesli masz biala suknie to raczej obstawiam biale, z tym ze nie baaardzo przezroczyste i cienkie, wtedy ta biel jest taka przygaszona. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Pończochy białe czy "cieliste"? 04.04.07, 21:13 Tylko białe!!! Też przerobiłam temat cielistych i niestety - jest źle - noga wygląda nie za specjalnie. Białe pończochy to festyn, ale wierz mi - do białej sukni i do białych butów bardzo pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
maga801 Re: Pończochy białe czy "cieliste"? 05.04.07, 09:06 też miałam z tym problem. Białe pończochy to dla mnie obciach, ale faktycznie, przy białej sukni i białych butach tylko one wyglądają dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
cler27 Re: Pończochy białe czy "cieliste"? 05.04.07, 07:28 Będę miała złocistą suknię z wstawkami ecru, więc wszystkie dodatki ( buty, pończoszki itd. ) będę miała ecru. Kupiłam już pończoszki - kabaretki : śliczne, no i mam pewność, że 'oczko' nie poleci Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
karolin-k żartujecie? 05.04.07, 09:17 aż się zdziwiłam dziewczyny, myślałam, że wszystkie napiszecie, że cieliste - ale takie w kolorze skóry a Wy wszystkie chórem, że białe/ecru ciekawe ja w kazdym razie w kolorze skóry Odpowiedz Link Zgłoś
maga801 Re: żartujecie? 05.04.07, 09:19 jeśli masz białą suknię i buty, przymierz białe i cieliste. Ciekawe, któe byś wtedy wybrała. Wierz mi, cieliste nie wyglądają w takim zestawie dobrze. sama się sobie dziwię, bo, jak pisałam, białe to dla mnie obciach Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorekk a do suknie ecru?? 05.04.07, 09:24 dziewczyny a do suknie ecru- chyba tylko cieliste prawda?? nic innego nie przychodzi mi do głowy... Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: żartujecie? 05.04.07, 12:10 Ja akurat nie żartuję Przed ślubem potrenowałam z cielistymi i białymi, zdecydowanie wybrałam białe. Odpowiedz Link Zgłoś
karolin-k Re: żartujecie? 05.04.07, 13:53 ja mam perłowa suknie, taka delikatnie biała, ale byty bardziej białe pasują niż kremowe pomijam fakt, ze znaleźć ich nie moge ale na pewno ubiorę cieliste rajstopy bo jak mój M mnie zobaczy w białych, to sprzed ołtarza ucieknie Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: Pończochy białe czy "cieliste"? 05.04.07, 10:31 ja nie cierpię białych więc na pewno wybiorę cieliste Odpowiedz Link Zgłoś
kamis1982 Re: Pończochy białe czy "cieliste"? 05.04.07, 10:37 białe do komunii - cieliste do ślubu ) Odpowiedz Link Zgłoś
kartynka Re: Pończochy białe czy "cieliste"? 05.04.07, 11:38 Ja mam suknie Ecru/ koscsloniowe i takie tez bede miala ponczochy Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue elledue lub jolie folie 05.04.07, 11:57 cieliste, tzn w kolorze opalonej lekko skóry białe...niekoniecznie jednak Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_1 Re: Pończochy białe czy "cieliste"? 05.04.07, 12:01 ja miałam białe pończochy do białej sukni Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_k Re: Pończochy białe czy "cieliste"? 05.04.07, 12:12 Ja mam suknię ecru, a nawet można by rzec że jaśniejszą, taką w kolorze śmietanki (coś pomiędzy białym a ecru). I tak się zastanawiam,że będę chciała znaleźć w tym kolorze pończochy. CIelistych nie chciałabym, chyba że w ostateczności. Ślub to ślub A cieliste noszę na codzień Odpowiedz Link Zgłoś
cler27 Re: Pończochy białe czy "cieliste"? 05.04.07, 12:19 Ja kupiłam takie - w kolorze ecru : www.allegro.pl/item181566582_ponczochy_sam_z_koronka_roz_3_4_nokaut_cenowy.html i takie ( też ecru ) : www.allegro.pl/item181565438_ponczochy_kabaretki_z_koronka_r_3_4_nokaut_cenowy.html Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek_kru Re: Pończochy białe czy "cieliste"? 05.04.07, 16:35 a sprawdź Gatty kolor "panna" Odpowiedz Link Zgłoś
parasolka11 Re: Pończochy białe czy "cieliste"? 05.04.07, 12:39 A jeżeli ja mam białą suknię i złote buciki, to jakie pończochy mi pasują?? Odpowiedz Link Zgłoś