Dodaj do ulubionych

Suknia do 2000 zł, można kupić w Krakowie??

10.04.07, 21:38
Jak wyżej, czy znacie jakieś salony gdzie jest szansa kupienia sukni ślubnej w
okolicy 2000zł? Czy na ul. Długiej i św.Filipa można wybrać coś w tej cenie?
Będę wdzięczna za podpowiedzi
Obserwuj wątek
    • nantu Re: Suknia do 2000 zł, można kupić w Krakowie?? 10.04.07, 21:46
      ja kupowalam suknie w salonie Karina w rybniku, z tego co sie orientuje, ten
      salon jest tez w krakowie, ceny sukienek sa wlasnie w granicach 1500-2500pln,
      sprobuj tam. zycze powodzeniawink
      • ania294 Re: Suknia do 2000 zł, można kupić w Krakowie?? 11.04.07, 10:11
        ale w tym salonie nie ma ładnych sukienek - odradzam
    • gioseppe Re: Suknia do 2000 zł, można kupić w Krakowie?? 10.04.07, 22:24
      oczywiscie ze mozna

wszystko zalezy od tego jaki fason Cie interesuje
      • nehema2889762 Re: Suknia do 2000 zł, można kupić w Krakowie?? 10.04.07, 23:20
        hehe np w madonnie do takiej kwoty tez zakupisz suknie a oprocz tego ja
        polecilabym jeszcze salon na starowislnej zaraz po prawej stronie za mostem a co
        do filipa to hmm wrazenia z butikow po stronie blizej rynku takie ze wciskano
        mnie w halki jak beza kiecka i gorset - czego innnego oczekiwalam
        tanie sukienki sa w "dom z wieżą" na ul.Brozka ale fasony jak dla mnie koszmarne
        • epox123 Re: Suknia do 2000 zł, można kupić w Krakowie?? 10.04.07, 23:42
          kupisz,byłam w Krakowie i dużo sukienek mierzyłam,napewno coś kupisz do tej
          ceny,a i jeszcze pytaj o zniżke-oczywiście jeżeli będziesz wpłacała całość za
          sukienke,bo zazwyczaj obniżają o 10%
    • mirofree Re: Suknia do 2000 zł, można kupić w Krakowie?? 11.04.07, 00:54
      Z tego co wiem, w Krakowie jest jakiś salon, gdzie za 800zł szyją śliczne
      suknie ślubne i mają na prawde wiele klientek, jednak nie pamiętam ani nazwy
      ani adresu smile

-----------------------
      www.weselnet.pl
      • nehema2889762 Re: Suknia do 2000 zł, można kupić w Krakowie?? 11.04.07, 09:21
        z tymi kieckami to oglasza sie salon "maja" przy czym w Krakowie sa dwie maje
        -tu chodzi o tą z Żabińca - ale czy takie śliczne to nie wiem - z tych
        prezentowanych na stronie www zadna mnie nie urzekła uncertain
    • agol54 Re: Suknia do 2000 zł, można kupić w Krakowie?? 11.04.07, 09:41
      w takim razie bedziemy chodzić i szukać czegoś
      Jeśli chodzi o Maję, to byłam tam - ul. Kasztanowa, różne kiecki bo zazwyczaj
      szyte wg pomysłu i projektu panny młodej, jednak terminy niestety już na 2008,
      najwcześniej kiedy zgodziliby się uszyć to był wrzesień tego roku. Aha a cena
      faktycznie 800zł ze wszystkim (oni dają materiały i wszelkie pierdółki, welon i
      rękawiczki w cenie)
      • ania294 Re: Suknia do 2000 zł, można kupić w Krakowie?? 11.04.07, 10:12
        może chcesz odkupić moją oryginalną sukienke St. Patrick ?
    • inkageo Re: Suknia do 2000 zł, można kupić w Krakowie?? 11.04.07, 11:18
      Byłam w salonie Margarett na Floriańskiej i były tam suknie w granicy 2000 zł.
      Jedna nawet bardzo mi się spodobałasmile Obsługa bardzo miłasmile
    • waderka Re: Suknia do 2000 zł, można kupić w Krakowie?? 11.04.07, 11:40
      Z pewnością można kupić w tej cenie sukienkę, i to bardzo ładną! osobiście
      polecam salon "Gracja" na Floriańskiej - mały, ale suknie ładne no i panie
      przemiłe. Wiem też, że dużo dziewczyn chwali sobie Nablę, tam też można chyba
      dostać coś w tej cenie...
      • agacik10 Gracja 11.04.07, 12:58
        też polecam ten salon smile Szyłam tam sukienkę na wzór ze zdjęcia, cena to
        1800zł. Za welon i szal płaciłam dodatkowo smile
    • magda_ok Re: Suknia do 2000 zł, można kupić w Krakowie?? 11.04.07, 16:22
      Polecam suknie firmy gala, w krakowie maja 2 salony, ceny (w zaleznosci od
      salonu) okolo 2 tys. www.galasuknieslubne.com/ w zakladce kontakt masz
      adresy salonow w krakowie.
    • dove.white Re: Suknia do 2000 zł, można kupić w Krakowie?? 11.04.07, 17:26
      no pewnie wystarczy ze dobrze pochodzisz,dobrze radzę omijaj centra handlowe tam
      doliczają gigantyczną marzę.. ja mam suknie z z Wypożyczalni firmy Maja na
      Topolowej./koło dworca głownego.Fajne są suknie jeszcze w pasazu na długiej ale
      ceny porazające.Zobacz tez w butikiu, koło placu na os.teatralnym (jak masz plac
      handlowy) znajdziesz bez problemu widziałam ceny do 1000złoty i 1800złoty
    • wezyr17 Re: Suknia do 2000 zł, można kupić w Krakowie?? 11.04.07, 19:19
      Oczywiście, że kupisz suknię w takiej cenie. Ja kupiłam moją w salonie
      PRONUPTIA na ul. Filipa za 1600 zł (bez dodatków). Piękna, nowa, tyle, że z
      ubiegłorocznej kolekcji. Zajrzyj do CYMBELINE, też można znaleźć coś taniego.
      Szukaj na wieszakach, a nie na manekinach, na nich są najdroższe. I nie zrażaj
      się wyglądem sukienki na wieszaku. Moja wyglądała nieciekawie lecz
      zainteresował mnie materiał, a gdy ubrałam okazało się, że to jest właśnie to.
      Uważaj tylko na dodatki. Zwykle w każdym salonie, gdy panie widzą
      zainteresowanie starają się wcisnąć dodatki za oszałamiającą cenę.
      • epox123 Re: Suknia do 2000 zł, można kupić w Krakowie?? 11.04.07, 19:39
        super obsługa jest w salonie "mendelssohn" i w "mona" ,na ul. długiej jest też
        salon z sukniami "antra" i tam też są super kobietki i w tych salonach są
        sukienki do 2tyś
        • epox123 Re: Suknia do 2000 zł, można kupić w Krakowie?? 11.04.07, 20:32
          cymbeline.krakow.pl/kontakt_mendel.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka