ania294 Re: Capitol Stanowice 12.04.07, 08:33 kiedy? ja 14 lipca br. Daj znać czy wiesz o jakiś opiniach na temat tej restauracji ? Odpowiedz Link Zgłoś
kaatkaa Re: Capitol Stanowice 12.04.07, 08:39 troche późno na zbieranie opinii wpisz w wyszukiwarke było coś o Capitolu na forum. Byłam tam na jednej imprezie i pare razy na obiedzie, zadowolona zarówno z jedzenia jak i obsługi. Znajomi mieli tam wesele i chwalili sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
ania294 Re: Capitol Stanowice 12.04.07, 08:45 ciesze się, że masz pozytywne zdanie na temat tego lokalu - dziękuje A jakieś praktyczne porady ? Odpowiedz Link Zgłoś
kaatkaa Re: Capitol Stanowice 12.04.07, 08:52 hmmm chyba nie mam, może tylko to co kolega powiedział, żeby się dokładnie dogadać z właścicielem bo on się z nim do końca nie zrozumial w kwestii piwa no i później był mały zgrzyt przy płaceniu. Bo piwo i napoje gazowane miały być z restauracji a kolega źle zrozumiał i piwo przywiózł swoje, ale jak mówił nikt go w błąd nie wprowadził tylko on nie zajarzył Odpowiedz Link Zgłoś
magd.aw79 Re: Capitol Stanowice 17.09.15, 10:29 Organizując wesele trzeba dokładnie dogadać się z właścicielem, żeby później nie było zdziwienia przy płaceniu Jeśli chodzi o Capitol to raczej nie mae problemu. Z nimi się idzie dogadać. Wiem, co mówię, bo organizowałam tam imprezę. Odpowiedz Link Zgłoś