a.bc 15.04.07, 19:16 Znalazłam film z wesela www.youtube.com/watch?v=CSJWK_BGIbM&mode=related&search= który bardzo mi się podoba-cos nietypowego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.bc a tu żart muzyczny wg Laskowika 15.04.07, 19:26 www.youtube.com/watch?v=xdzLFb2kNNg Odpowiedz Link Zgłoś
aniak1211 Re: sposób na fajne wesele 15.04.07, 20:12 Mysle ze dobra orkiesta i towarzyswo ktore lubi sie bawic i zartowac wystarczy Ja podejrzewam ze nasi znajomi,ktorzy sa w bractwie rycerskim,cos wymysla,rycerze walczacy na miecze "plucie" i taniec z ogniami(oczywiscie na zewnatrz).Mam z reszta taka nadzieje bo ludzie im placa za takie szol Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_a Re: sposób na fajne wesele 15.04.07, 20:16 Na naszym weselu moja siostra da pokaz tańca towarzyskiego, bo sie tym zajmuje z wielką pasją. Myslę, że gościom może się spodobac, bo jeszcze rodzinka nie wiedziała jej popisów na żywo Odpowiedz Link Zgłoś
siog butonierka 15.04.07, 20:38 wszystko fajnie tylko nie rozumiem co butonierka robi w kieszeni? powinna byc przypieta w klapie. Jestem b na to uczulona ale na 90% zdjec na tym forum Pan Mlody ma ja w kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: butonierka 15.04.07, 21:04 kurde znajdz prosze zdjecie i wklej o co chodzi bo nie kumam ale gorączke mam Odpowiedz Link Zgłoś