kasiaaaa24 17.04.07, 08:47 Jestem umówiona dziś na 13 z fotografem i proszę o podpowiedz, jakie pytania powinnam mu zadać i na co zwrócić uwagę podpisując umowę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dafni Re: Pytanie odnośnie pytań 17.04.07, 09:00 Przede wszystkim o to ile dostaniecie zdjęć, czy w cenie mieście się też album i wykonanie odbitek. Większość fotografów oddaje nie tylko zdjęcia na płycie, ale i album ze zdjęciami przez Was wybranymi. Koniecznie zapytaj ile godzin będzie z Wami fotograf. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaaa24 Re: Pytanie odnośnie pytań 17.04.07, 09:09 Wiemy że będzie od 10 do 2 w nocy. Będzie album chyba z 30 zdjęciami i ok 700 zdjęć na płycie. Ale nie wiem, czy nie powinnam jeszcze o coś zapytac. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Pytanie odnośnie pytań 17.04.07, 11:53 kasiaaaa24 napisała: > Jestem umówiona dziś na 13 z fotografem i proszę o podpowiedz, jakie pytania > powinnam mu zadać i na co zwrócić uwagę podpisując umowę. Przede wszystkim, czy ma ukończony kurs w kurii, bo glupio by bylo, gdyby na slubie zdjęc nie mogl robic..... Odpowiedz Link Zgłoś