Dodaj do ulubionych

Cholerny kolor sukni:)

20.04.07, 23:01
Drugi wypad po buty. Wnioski: kupno sukni w kolorze śmietankowym było głupim
pomysłem. Przy białych butach wygląda nieco nieświeżo a buty ecru wyglądają
przy niej na żółte. O innych kolorach nie wspomnę -dramat! Chyba złote
pozostają...
Obserwuj wątek
    • miwonka81 Re: Cholerny kolor sukni:) 20.04.07, 23:16
      miałam ten sam problem - polecam buty skórkowe perłowo-ecru, robi takie np.
      firma Viviane (w Warszawie w salonie Lilea na Tamce) tego typu są też w
      Promesie na JPII. Takie buty delikatnie się mienią i nie sposób dostrzec
      różnicy koloru nawet jesli taka jest (oczywiście w granicach przyzwoitości wink )
      • ma-la Re: Cholerny kolor sukni:) 20.04.07, 23:23
        A srebrne??
        • kasia_beb Re: Cholerny kolor sukni:) 20.04.07, 23:40
          No właśnie srebrne nie zgrywają sięsad myślałam nad perłowymi, tylko, że ja
          szukam jak najwyższych obcasów i tu się pojawia problem...ale to normasmileBede w
          stresie jak tydzien przed slubem nie bede miec butow;p
          • aga07 Re: Cholerny kolor sukni:) 21.04.07, 10:02
            Ja mam suknie ecru i jak nie znajde podobnych to kupuje złote.Gdybym miała białą suknie kupiłabym srebrne.
            • karhar Re: Cholerny kolor sukni:) 21.04.07, 10:15
              Ja miałam podobny problem, kolor sukni oczywiście - krem. Ja zdecydowałam się na
              srebrne buty, ale tylko dlatego, że nie będzie ich widaćsmile Sandałki faktycznie
              są srebrne tzn ten paseczek wokół kostki, natomiast paseczek na samej stopie
              jest z cyrkonii. Wczoraj miałam przymiarkę i faktycznie tak jest, że buty widać
              tylko w momencie gdy idziesz i widać tylko połowę stopy. U mnie wysuwają się
              tylko cyrkonie. Resztę dodatków mam w kolorze białego złota właśnie z
              cyrkoniami. Na zmianę mam buty z Akcesu w kolorze ecru i są faktycznie
              ciemniejsze od sukni ale tym już się nie przejmujęsmile Ważne że są bardzo wygodne.
    • czarodziejkakubusia Re: Cholerny kolor sukni:) 21.04.07, 11:59
      Ja też mam suknię smietankową,ciemny ecru też.Ale nie miałam problemu ze
      śmietankowym.Polecam sklep z obuwiem ślubnym klaudia.Dużo fasonów,kolorystyka
      bogata.Można zamówić przez internet (google-obuwie kklaudia),ael wiadomo-lepiej
      zobaczyć.Są 4 salony firmowe,w Poznaniu,Szczcinie-a dwa pozostałe nie
      pamiętam,ale wszystko wyczytasz na stronie internetowej.powodzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka