Dodaj do ulubionych

obraczki APART

24.04.07, 11:08
duzo pytan pojawia sie na temat obraczek, wiec ja napisze o swoich.
kupilismy obraczki w Apart, Al Jerozolimskie,dosc grube, pasek z bialego
zlota w srodku, na gorze i na dole zloto, kosztowaly ze znizka 40% okolo 800
zloty. dostalismy gwarancje, od srodka grawerowane. Jestesmy po slubie 4
miesiace i stan obraczek jest oplakanysad poscierane, stracily blysk, jedna
upadla na terakote i ku naszemu zdziwieniu odksztalcila sie, pomimo ze sa
grube i dosc masywne. zastanawiamy sie jak beda wygladac za rok.
czy wy tez macie podobny problem, czy my trafilismy na taki model?
Obserwuj wątek
    • karska5 Re: obraczki APART 24.04.07, 11:23
      Moja przyjaciolka ktora brala wczesniej odemnie slub kupila w aparcie i tez nie jest zadowolona. Podobno
      juz 2 razy szla z reklamacja ,raz nie przyjeli potem zrobila awanture i jej troche wypolerowali .Zaraz po
      oodaniu wygladaly dobrze ,teraz znow sa okropne .Jest po slubie jakie 2 lata wiec moze tak sie niszcza po
      takim czasie .
      • inteligo7 Re: obraczki APART 24.04.07, 11:29
        moze to glupio zabmrzmi ,ale powaznie zastanawiamy sie nad kupnem nowychsmiletym
        razem nie w Aparcie! tylko dziwi mnie fakt, ze to tylko obraczki sa takiej
        jakosci, mam sporo zlota z Apartu i nie narzekam na nie tak jak na te obraczki
    • agusia1801 Re: obraczki APART 24.04.07, 11:32
      dobrze wiedziec. my za pare dni tez sie wybieramy na zakupy. i rozwazalismy
      apart, ale w takiej sytuacji poszukamy czegos innego. dzieki. pozdrawiam
      • pomidorekk Re: obraczki APART 24.04.07, 11:37
        my zamówilismy w red rubin- przemiła obsługa no i podobno (jeszcze tych
        obrączek nie mam, ale czytałam opnie o tej frimie) bezproblemowo odświeżają,
        zmniejszą, zwiększają obrączki. I cenowo chyba też nie tak źle-za dwie obrączki
        4mm, białe złoto ok. 1000 zł.
        • aaggaa12 Re: obraczki APART 04.07.07, 12:55
          A my kupiliśmy obrączki (ja rozmiar 13, narzeczony 25) 6 mm i zapłacilismy za
          nie 800 zł!!!!! Szukajcie w małych zakładach jubilerskich ,to będziecie
          zadowoleni i możecie za naprawde nieduże pieniądze miec piekne obrączki
          • remifa26 Re: obraczki APART 04.07.07, 12:56
            Teraz też jestem tego samego zdaniasmile
      • kasiad50 Re: obraczki APART 24.04.07, 11:39
        Kolega od sierpnia zeszłego roku nosi obrączkę kupioną w Aparcie.
        Jest ona w opłakanym stanie.
        I nie chodzi o to, że jest porysowana bo to normalne przy codziennym jej
        noszeniu.
        Obrączka się odkształciła i straciła swój pierwotny wygląd.
        Może i piękną biżuterię ma w swojej ofercie Apart, ale za taką jakoś ja
        dziękuję.
        • kasiad50 Re: obraczki APART 24.04.07, 11:41
          Jakość miało być smile
        • marlena.k1 Re: obraczki APART 24.04.07, 11:42
          moja obraczka z apartu ma juz ponad dwa lata i ciagle dobrze wyglada,a nigdy jej
          nie sciagam nawet do prac w domu.
      • kaczuszka_k Re: obraczki APART 24.04.07, 11:41
        Czytam te wypowiedzi z przerażaniem. My jeszcze naszych nie nosimy (obrączki z
        apartu) ale ja po samej obsłudze żałowałam że wybraliśmy tą firmę (Zdecydowanie
        nie polecam obsługi w CH Targówek). Choć muszę przyznać że wcześniej byliśmy
        zadowoleni, pierścionej zaręczynowy nosi się świetnie. Pragnę również dodać że
        na zleceniu zamówienia mają wpisane że cena obrączek zależy od wagi końcowej co
        jest bzurą i wprowadzają tym tylko klientów w błąd.
        • liste_k Do kaczuszka_k 24.04.07, 12:02
          To dziwna sytuacja. Bo ja i mój luby tez zamówiliśmy w Aparcie tyle, że w
          Arkadii i na bsługę raczej nie moglismy narzekać.
          A co do ceny nan zamówieniu, my nie mamy takiej adnotacji. Facet nam
          powiedział, że kiedys tak było, że cena była uzalezniona od wagi, rozmiaru itp.
          Także albo was w konia zrobili, albo nie dopytaliście
          • kaczuszka_k Do liste_k 25.04.07, 14:16
            Nie twierdzę że obsługa Apartu jest zła, bo sama byłam zadowolona z obsługi w
            al. jerozolimskich i teraz żałuję że nie poszłam tam. I tak, to nasza wina że
            nie dopytaliśmy o informację waga-cena ale jak zobaczyliśmy to na piśmie to nie
            przyszło mi do głowy to pytanie. Ale jeśli ktoś się jeszcze spotka z tymi
            drukami to niech nie wierzy w to co tam jest napisane. Teraz mam tylko nadzieję
            że obrączki będą nam dobrze służyły!!
    • maga801 Re: obraczki APART 24.04.07, 15:03
      a to się zdziwiłam...
      Noszę już drugi rok i mimo lekkich zarysowań (ale są płaskie, więc to
      normalne), nic się z nimi nie dzieje. Mam najbardziej klasyczny model z białego
      złota, ze śiętymi krawędziami
    • remifa26 Re: obraczki APART 04.07.07, 12:35
      Mimo, że od kilku miesięcy twierdziłam, że jak obrączki to tylko z Apart,
      wczoraj zmieniłam zdanie. Poszliśmy do złotnika i obojgu nam spodobał się jeden
      model. Obrączki były super ale stwierdziliśmy, że jeszcze się zastanowimy i
      pojechaliśmy do Apartu. W salonie Pani nam pokazała dwa modele, które nas
      interesowały 205 i 215. Nie wiem czy tylko nam się wydawało tak, ale mając w
      ręku poprzednio obrączki u złotnika, a te w Aparcie mieliśmy wrażenie, że są one
      plastikowe - takie były lekkiewink następnie Pani poinformowała nas, że cena jest
      za sztukę niezależnie od wagi...zrobiłam wielkie oczy ponieważ 3 godziny
      wcześniej wysłałam maila do Apartu i odpisali mi, że cena jest uzależniona od
      wagi, jak powiedziałam to babce to znowu ta zrobiła wielkie oczy. Ostatecznie
      stwierdziliśmy, że obrączki zamówimy u złotnikasmile Będą ładniejsze, tańsze i
      przynajmniej Pan nie ma wątpliwości jak ustalić cenęwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka