inkageo 24.04.07, 13:41 Jeżeli macie już wybraną to wklejajcie fotki Ja kupiłam bransoletkę z kremowych perełek i szukam do niej nadal ciekawych kolczyków img241.imageshack.us/my.php?image=dsc00724hu8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosiaczek25 Re: Wasza biżuteria ślubna:) 24.04.07, 13:49 A ja bede miala przede wszystkim obraczke i pierscionek zareczynowy. Na reku nigdy niczego nie nosilam, wiec nie bede sie wydurniac. zastanawiam sie nad czyms delikatnym na szyje, ale jeszcze nie mam wizji. Moja suknia bedzie bez ramiaczek w kolorze ecru. Moze ktos cos mi podpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Wasza biżuteria ślubna:) 24.04.07, 13:55 Ja z kolei nie będę zakładać nic na szyję, ale bardzo ładne ozdoby ma Linea Raffaelli Można podobno kupić na allegro elementy i zrobić coś takiego samemu Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Wasza biżuteria ślubna:) 24.04.07, 13:57 pewnie ze mozna i to jakie piekne wychodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zosiaczek25 Re: Wasza biżuteria ślubna:) 24.04.07, 13:58 Ja chce cos na szyje, bo bez niczego wydaje sie strasznie pusto. No i mam taka "szlachecka" dluga szyje, wiec cos trzeba z tym zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
kenzoania Re: Wasza biżuteria ślubna:) 24.04.07, 13:53 To mój naszyjnik. Szukam jeszcze kolczyków tiny.pl/ddrs Odpowiedz Link Zgłoś
szamara Re: Wasza biżuteria ślubna:) 24.04.07, 14:06 Śliczny naszyjnik, szkoda że kolczyków w komplecie nie było. Trzeba szukać podobny motyw ale może być trochę ciężko. www.sklep.yes.com.pl/img/08c2f6e3_large.jpg www.sklep.yes.com.pl/img/dfdff58b_large.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kenzoania Re: Wasza biżuteria ślubna:) 24.04.07, 14:54 no mogłyby być takie ale w tym salonie ich już nie było Muszę poszukać i przymierzyć bo nie wiem czy nie za duże. tiny.pl/dd6q Odpowiedz Link Zgłoś
eva_luna2 Re: Wasza biżuteria ślubna:) 24.04.07, 13:54 ja na forum znalazlam Kati P i u niej zamowilam swoj komplecik. Wlasnie czekam na przesyl;ke i juz nie moge sie doczekac. Na zdjeciu wyglada to tak: plachecka.com/boutique/?p=productsMore&iProduct=164&sName=Komplet-bizuterii-slubnej-Ecru-i-stare-zloto Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Wasza biżuteria ślubna:) 24.04.07, 13:56 kolczyki powinny byc albo w podobnej konwencji co bransoleta czyli lekka mgielka na zylkach albo delikatna malo widoczna kropeczka oczywiscie tez z perelek. w aparcie nie bylo do tego kolczykow? Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Wasza biżuteria ślubna:) 24.04.07, 13:59 Były wielkie wiszące do kompletu, ale nie pasują do mojej delikatnej osoby Takie kropeczki mam, ale wolałabym coś innego, nie wiem co Coś małego, fantazyjnego z perełkami Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Wasza biżuteria ślubna:) 24.04.07, 14:00 a delikatnie zwisajacych nie bylo? mala kropeczka na gorze a na dole kilka zyłek a na nich perełki? Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Wasza biżuteria ślubna:) 24.04.07, 14:03 Właściwie to nie, albo duże, albo maleńkie, albo takie standardowe - perełka na haczyku Ja mam ochotę wsadzić do uszu coś kolorowego, perłowo zielonego, ale zaraz dostanę burę za rozpasanie kolorystyczne Pewnie zostanę przy kremowych perłach Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Wasza biżuteria ślubna:) 24.04.07, 14:29 inkageo napisała: Ja mam ochotę wsadzić do uszu coś kolorowego, perłowo zielonego, ale > zaraz dostanę burę za rozpasanie kolorystyczne Pewnie zostanę przy kremowych > perłach i bardzo dobry pomysl! z tym zielonym apart ma piekne perly w zieleni!!!!! ja bede miala na szyi kolorowe perly - o ile sie uda skompletowac Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Wasza biżuteria ślubna:) 24.04.07, 14:04 ja na razie mam kolczyki - lekko zwisajace perełki i jestem w trakcie dobierania pereł na naszyjnik i moze bransolete ----------- mój suwaczek miniurl.pl/29134 perły Odpowiedz Link Zgłoś
jotka151 do Inkageo 24.04.07, 14:05 Bardzo ładna bransoletka!! Napisz proszę gdzie ją znalazłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: do Inkageo 24.04.07, 14:08 W nowo otwartm salonie Apartu w Pasażu Grunwaldzkim we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: do Inkageo 25.04.07, 19:25 Inkageo, dzisiaj tak myslalam o twojej bransoletce i szczerze mowiac jakos mi nie pasuje do Twojej sukienki i butow. Wydaje mi sie ze tam pasuja tylko kolczyki. moze sie myle...tylko zeby nie bylo za duzo wszystkiego... Sukienka sama w sobie jest bogata i piekna. Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: do Inkageo 25.04.07, 19:31 Myślę, że będzie ok Nie będę jej miała cały czas na ręce bo w szalonym tańcu ktoś może zaczepić i perełki się rozsypią... Zrobię fotki na przymiarce Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: do Inkageo 25.04.07, 19:33 no wlasnie zrob fotki juz z caloscia i wrzuc bransoletka sama w sobie bardzo ladna, chociaz wole cos kolorowego Odpowiedz Link Zgłoś
szamara Wasza biżuteria ślubna:) 24.04.07, 14:24 ładna bransoletka A kolczyki wybrałabym, któreś z tych Może zaczerpniesz jakiś pomysł: img406.imageshack.us/my.php?image=43949602bl4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Wasza biżuteria ślubna:) 24.04.07, 14:37 Gdzie je można kupić? Bardzo fajne Ale wolałbym, żeby miały takie wtykane zapięcie i zasłaniały dziurę w uchu małą perełką, albo czymś innym Odpowiedz Link Zgłoś
riuriu Re: Wasza biżuteria ślubna:) 24.04.07, 14:41 Kolczyki wyglądają na dzieło z "Wylęgarni" - www.wylegarnia.pl Mozesz tam poszukać i jak wpadnie ci cos w oko, skontaktować się z artystą/ką. Wiem, że mojej koleżance "wprowadziła" kiedyś zmiany wg jej sugestii zupełnie za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
szamara Wasza biżuteria ślubna:) 24.04.07, 14:45 Ten sklep znalazłam przez przypadek w internecie i maja naprawdę fajną biżuterię i nie drogą Nie mam pojęcia czy nie ma możliwości zamówienia kolczyków według własnego wzoru, trzeba by było zapytać ich. www.bydziubeka.pl/kolczyki_perla.php?kat=47&firma=&L=20&L1=20&sort=&cmi=&cmx=&co= Przeczytałam, w którymś wątku, że będziesz podcinała włosy do ślubu i tak sobie myślę, że wiszące (oczywiście nie długaśne) fajnie by Ci pasowały. Poza tym zawieszka pasuje bo na bransoletce perełki też są umieszczone na (chyba) żyłce (ale nie jestem pewna). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Wasza biżuteria ślubna:) 24.04.07, 14:55 Ale ładne ozdoby Nie oprę się zakupom Do ślubu będę już pewnie miała całą kupkę kolczyków Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Wasza biżuteria ślubna:) 24.04.07, 15:19 mysle ze lepiej kupic jedne ladne i gustowne niz mase takich sobie Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: Wasza biżuteria ślubna:) 24.04.07, 15:32 szamara napisała: > ładna bransoletka > A kolczyki wybrałabym, któreś z tych Może zaczerpniesz jakiś pomysł: > img406.imageshack.us/my.php?image=43949602bl4.jpg Ja się z Tobą nie zgodzę, szamara. Bransoletka jest z naturalnych pereł, a te na zdjęciu to perły sztuczne. Lepiej trzymać się jednego materiału i nie miksować w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
szamara Re: Wasza biżuteria ślubna:) 25.04.07, 08:01 Nie wnikałam w jakość materiału z jakiego wykonane były kolczyki, to była jedynie propozycja kolorystyczna, napisałam do autorki wątku "może zaczerpniesz jakiś pomysł" Odpowiedz Link Zgłoś
bajsarka Re: Wasza biżuteria ślubna:) 24.04.07, 15:41 Wklejam foto bransoletki. Do tego mam identyczny naszyjnik. W rzeczywistości perły są bielsze a te cyrkonie bardziej świecące. www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9350e0e452b9a46f.html Odpowiedz Link Zgłoś
miwonka81 Re: Wasza biżuteria ślubna:) 24.04.07, 16:57 nie mam zdjęcia samej biżuterii ale będzie bardzo podobna do tej, tylko trochę delikatniejsza + kolczyki do kompletu www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3f210412132a9560.html Odpowiedz Link Zgłoś
siog w dniu slubu bede miala 25.04.07, 02:04 pierscionek zareczynowy (szafir+diamenty) img264.imageshack.us/my.php?image=mix013yp4.jpg img185.imageshack.us/my.php?image=mix016mv2.jpg kolczyki (18 karatowe zoto+kwarc dymny) img441.imageshack.us/my.php?image=mix021ul6.jpg img246.imageshack.us/my.php?image=mix020nj6.jpg img72.imageshack.us/my.php?image=mix008fk1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: Wasza biżuteria ślubna:) 26.04.07, 20:00 Czy któraś z Was miała oryginalną biżuterię Linei Rafaelli? Ciągle piszą do mnie dziewczyny z prośbą o wykonanie podobnych wzorów, i myślę, że to, co dla nich robię jest LEPSZE... bo biżuteria Linei wygląda na plastik...zwłaszcza te 'perły' wyglądają podejrzanie Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Wasza biżuteria ślubna:) 26.04.07, 22:17 ja mam tez ciagle takie zamowienia odkad pokazaam naszyjnik na forum hehe na zywo nie widzialam ale slyszalam opinie znajmej ktora powiedziala ze na zywo ta bizuteria nie jest tak efektowna - nie przez wzor a przez to ze az zajezdza sztucznoscia. perły nie tyle wygladaja podejrzane co gołym okiem widac ze sa to zwykle sztuczne perły - korale - takie jak w naszyjnikach np. galerii centrum. tyle ze galeria ma naszyjnik za 40 zl a te kosztuja ok 300zł. a robilas juz jakis? pokaz zdjecie bo jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Takie małe srebrne dyrdymałki z Apartu miałam ;-) 26.04.07, 22:28 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/f3119ef95e2882b4.html I tyle. Nawet pierścionka zaręczynowego niet, bo noszę go na środkowym palcu, a zachciało mi się wsiurskich rękawiczek na jeden palec Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: Wasza biżuteria ślubna:) 27.04.07, 00:30 Zawieszka: images12.fotosik.pl/38/3ebccb734508ebf6.jpg Kolczyki: images20.fotosik.pl/13/5ec32381fb0c7971.jpg Do kompletu jest jeszcze bransoletka i broszka (np. do spięcia szala gdyby (tfu, tfu) pogoda była niesprzyjająca. Odpowiedz Link Zgłoś