Dodaj do ulubionych

Poszukiwana sala w okolicach Piastowa!!

28.04.07, 11:16
Witam,

W przyszlym roku w czerwcu bierzemy z ukochana slub w Piastowie. W zwiazku z
tym prosimy o podanie ciekawych i sprawdzonych sal w tych okolicach.

Szukam opinii na temat kilku sal:
Baccara
El Corazon
Mazurkas Hotel w Ożarowie
Pod Jaworem w Pruszkowie
Sala Korona koło Nadarzyna

Dzieki i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • liste_k Re: Poszukiwana sala w okolicach Piastowa!! 28.04.07, 19:51
      Witaj, ja robię przyjęcie w Mazurkasie. Byłam też tam na weselu u znajomych. \
      Z całego serca polecam to miejsce. Jedzenie przepyszne i obsługa rewelacyjna.
      Więcej szczególów za niecałe 1,5 miesiąca smile
      • karolewskiej Re: Poszukiwana sala w okolicach Piastowa!! 30.04.07, 12:53
        To super, odezwe sie za 1,5 miesiaca i zapytam o opinie smile
    • karolewskiej Re: Poszukiwana sala w okolicach Piastowa!! 30.04.07, 12:54
      Byłem wczoraj ogladac sale Baccara

Wyglada bardzo fajnie, swietna na male wesela (do 100 osob max), moze kots sie
      wypowie na temat jedzenia i obslugi ?
      • biedroneczqa Hej ;) 30.04.07, 13:08
        Witam, mój przyszły mąż też z Piastowa smile więc chętnie pomogę...
        No więc tak:
        * EL CORAZON - my tam mielismy mieć,a le sie okazało, że właściciel budynku
        robi remont, więc od lipca właściciel restauracji wogóle rezygnuje z
        wynajmowania sali - a jedzenie zapowiadało sie super ... szkoda...
        * Baccara - tam się zmieści realnie conajwyżej 60 osób - chyba, że mówisz o
        namiocie - jedzenie było nawet dobre, ale mało przystawek na stole, mało
        dekoracji - moim skromnym zdaniem, obsługa ok.
        * Pod Jaworem - ponoć tam jest dobre jedzenie, byliśmy tam, sala robi
        wrażenie, ale właścicielka niezbyt miła, i terminy ma juz zajęte z tego co mi
        wiadomo;
        * Ożarów ma super opinie, ale też sobie liczą... niestety.
        * Podjedźcie sobie do Hotelu Rest, na Połczyńskiej (niedaleko Baccara) my
        chyba tam zrobimy 11.08 w tym roku, salę odnowili teraz i menu mają od 120 do
        170 zł, obsługa i jedzenie ponoc ok. 12maja robia tam wesele, powiedzieli, że
        można do15tej przyjechać, zobaczyć, jak to wszystko wygląda wink Jeśli masz
        jeszcze jakieś pytania, chętnie pomogę.
        • karolewskiej Re: Hej ;) 04.05.07, 11:48
          Bardzo Ci dziekuje za odpowiedz. Bardzo mi pomoglas smile
          W niedziele jedziemy ogladac i zobaczymy co i jak. Odpisze po weekendzie jak i
          co sie nam podobalo.
          • vidmark Re: Hej ;) 04.05.07, 11:52
            Pojedź też doo dworku Akant w Umiastowie k. Ożarowa, ciekawe miejsce, może też
            ci się spodobasmile Pracowałem tam kilkakrotniesmile
            • vidmark Re: Hej ;) 04.05.07, 11:55
              zapomniałem podać linka:

www.dworakant.jon.pl/
          • daissy6 Re: Hej ;) 04.05.07, 12:01
            proszę, ile osób z piastowa i okolicsmile)dołączam się do tego grona, niestety
            jeśli chodzi o salę to nie pomogę bo mam ślub w innym mieście, ale pozdrawiam
            wszystkich z Piastowasmile

A spróbuj się dowiedzieć czegoś na forum piastowskimsmile

www.piastow.pl/dyskusje
            • daissy6 Re: Hej ;) 04.05.07, 12:02
              www.piastow.pl/dyskusje/
    • kuzka3 Re: Poszukiwana sala w okolicach Piastowa!! 04.05.07, 12:11
      Ja polecam salę Elita w Otrębusach kolo Briwinowa:
      www.restauracja-elita.waw.pl
      i Zalewskich - Parzniew:
      www.cyrk-zalewski.com.pl/dg.html
      k)
      • karolewskiej Re: Poszukiwana sala w okolicach Piastowa!! 09.05.07, 12:42
        Super,

Teraz jedziemy obejrzec Akant oraz Elita w Otrebusach i Zalewskich w pniarzewie.

W ostatni weekend bylismy obejrzec sale na 80 osób w Baronie w Nadarzynie...
        Niestety ta sala wyglada jak wagon kolejowy (taka długa), wchodzi sie do niej
        prosto z dworu bez zadnego hallu i niestety na podlodze terakota sad

Bede informowal o kolejnych wrazeniach... smile
    • mst10 Re: Poszukiwana sala w okolicach Piastowa!! 09.05.07, 13:18
      My przez przypadek jadąc od Żbikowa drogą na Konotopę widzieliśmy dom weselny -
      z zewnątrz wyglądał nieźle. Może tam? Jestem z Ursusa, więc jakby co pisz na
      gazetowego. A, a czy możesz mi coś powiedzieć o kościele przy al. krakowskiej
      17? Który ksiądz jest fajny itp. Będę bardzo wdzięczna
      • biedroneczqa do mst10 09.05.07, 18:23
        hej mst10 ty też z Ursusa? Super smile ja też. Nie chcesz brac ślubu w parafii św,
        Józefa? tu jest dwóch świetnych księzy wink moge polecić. ps, ta sala, o której
        mówisz, to może "Karczma na Piwnej"? Czy jakas inna jeszcze jest ?pozrawiam
        serdecznie smile
        • mst10 Re: do mst10 10.05.07, 10:17
          CZesc Biedroneczqa! Jestem z Niedzwiadka i w mojej parafii byla wolna tylko
          bardzo wczesna godzina, więc staneło na Piastowie. A kiedy bierzesz ślub? My
          robimy przyjęcie w Milanówku. Ta sala, o której pisałąm to nie Karczma.
          • biedroneczqa Re: do mst10 10.05.07, 18:46
            Ja mieszkam po drugiej stronie koło stadionu smile hehe, ale ten świat jest mały.
            My mamy zamówiony termin 11.08.2007 na 16tą - bo 17ta była już zajęta sad ale
            mielismy małe "potkniecie z salą" i przystopowalismy z załatwianiem pozostałych
            rzeczy niestety, więc na dzień dzisiejszy to nie wiem, czy ten slub w tym roku
            jest w ogóle realny. Kończę mgr, pracuję, robie staż, jest mi strasznie ciężko
            to wszystko pogodzić, a jak mi do tego ktoś w ostatniej chwili mówi, że sali
            jednak nie bedzie, to się załamuję, normalnie. W sobote jedziemy do Resta, po
            niedzieli do Mazurkasa, zobaczymy co i jak, tam jeszcze mają wolne daty.
            Pozdrawiam seredcznie
    • np1979 Re: Poszukiwana sala w okolicach Piastowa!! 09.05.07, 14:06
      www.domweselnymalgorzata.com
      sala w nadarzynie, byłam tam kiedyś na weselu i było ok
    • np1979 Re: Poszukiwana sala w okolicach Piastowa!! 09.05.07, 14:13

www.domweselny.com.pl/
      znalazłam jeszcze taką salę w nadarzynie, w końcu sama nie wiem, w której byłam
      na weseluwink
      • karolewskiej Re: Poszukiwana sala w okolicach Piastowa!! 13.05.07, 16:17
        Czy ktos z was moze udzielic jakis informacji na temat hotelu Dedek przy ul.
        Dźwigowej (wawa włochy)
        • biedroneczqa Re: Poszukiwana sala w okolicach Piastowa!! 13.05.07, 22:47
          Widziałam gdzieś pełno opinii o dedku, kurcze..... zobacz na forum
          waszewesele.pl, chyba tam było. Z tego, co pamietam, to pozytywne. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka