Dodaj do ulubionych

moja suknia

28.04.07, 13:44
jaki bukiet do tej sukni. myslalam cos o storczykach albo kalie w grubym
bukiecie na rowno sciete.

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ecb299ac92a383ac.html
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/94931b6268f0290e.html
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b12a01bc822e5672.html
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/522065ce6f7ce065.html
Obserwuj wątek
    • czarodziejkakubusia Re: moja suknia 28.04.07, 14:08
      Ta suknia jest bogata, proponuję bukiet długi i nie z rodzaju
      rozłożystych,ponieważ nie będzie do twojej figury pasował.Kalie się
      nadają,ponieważ mają długie łodygi.Na pewno skromny,bo przepych sukni i kwiatów
      - byłoby tego za dużo.Skromny i długi-takie jest moje zdanie.ładnie będziesz
      wyglądaćsmile
      • globetrotter-ka Re: moja suknia 28.04.07, 14:12
        Tez tak uwazam, bukiet przede wszystkim skromny. Kalie beda na pewno lepsze niz
        storczyki. W tym przypadku - im skromniejszy, tym lepszy wink
        • alex996 Re: moja suknia 28.04.07, 14:16
          bukiecik malutki i skromny bez dekorcji
    • strzygula Re: moja suknia 28.04.07, 14:20
      nie wiem czy to jest istotne ale welon bede miala dlugi do samej ziemi.
      myslalam nad czyms takim
      www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5b5751c25a665d0c.html
      www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/29303d4b7fec25fc.html
      www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9f227ba423b0f60f.html
      • wanesska Re: moja suknia 28.04.07, 14:23
        Co to za kwiaty te na drugim zdjeciu??? (biale)
        • strzygula Re: moja suknia 28.04.07, 14:26
          kalie. tzn roznica miedzy kaliami a kantadeskami (nie wiem jak to sie pisze)
          jest taka, ze kalie sa tylko biale no i niestety starszemu pokoleniu kojarza
          sie z kwiatami pogrzebowymi a kantadeski sa roznych kolorow
        • safron22 Re: moja suknia 28.04.07, 14:31
          Sukienka nie w moim guscie ale kazdy ma inny Ty masz w niej wygladac pieknie
          Co do kwiatow to prosty bukiecik Kalie moga byc a moze maly bukiecik z kilku
          roz tak obwiazany tylko piekna tasiemka?
          • strzygula Re: moja suknia 28.04.07, 14:33
            tez myslalam nad rozami ale one sa dla mnie troszke "oklepane". kalie sa wg
            mnie bardziej "oryginalne" no i trwalsze
            • safron22 Re: moja suknia 28.04.07, 14:39
              Nie wiem czy kalie sa trwalsze ale pewnie masz racje Teraz to kazdy przewaznie
              mysli nad bukietem z kali i one staja sie juz troszeczke oklepane Wybierzesz to
              co uznasz za lepsze i bedzie pieknie
              • strzygula Re: moja suknia 28.04.07, 14:44
                na pewno chce skromny bukiet bo i tak mam duzo w tej sukni. jeszcze mam troche
                czasu na myslenie. w sumie zalezy mi zeby byl trwaly bo sesje zdjeciowa
                bedziemy miec po slubie kilka dni wiec fajnie by bylo zeby bukiet byl swiezy.
                a jakie dodatki proponujecie do tej sukni.
                niby mam juz buty i na szyje cos (chyba na jednym zdjeciu widac) ale w kazdej
                chwili mozna zmienic
    • sweetnice Re: moja suknia 28.04.07, 15:23
      Moim zdaniem Twoja suknia jest bardzo ozdobna ponieważ, jest koronka na
      spódnicy + do tego kwiat, koronka na gorsecie a do tego jeszcze koronkowe
      bolerko dlatego, uważam że powinnaś zrezygnować z długiego welonu tylko
      zafundować sobie welon maksymalnie do pasa (za tyłek nie ponieważ jest
      niewygodny i będziesz sobie na niego siadać. Ta ozdóbka to chyba kwiatuszek ???
      Jesli tak to nie wydaje ci się troszkę przestarzały i uważam że to juz przesyt.
      Może pomyslałabyś byś o czyms bardzo delikatnym. Jeśłi chodzio bukiet to
      zdecydowanie bukiet z kalii w jednym kolorze boże być więcej kwiatów ale musi
      to być bardzo stonowany bukiet do tak bogatej sukni. Oczywiśćie tojest ylko
      moja zdanie i nie musisz się nim sugerować.Pozdrawiam i udanego wybierania
      dodatków smile
      tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10721;104/st/20070901/e/Agnieszka+i+Adam/k/1df1/event.png
      • strzygula Re: moja suknia 28.04.07, 15:44
        bolerko jest tylko do kosciola. welon bede miala 2 warstwowy i tylko dolna
        wartswa bedzie w kosciele a potem ja odczepie po pierwszym tancu i zostanie
        krotki no i bedzie poczepiony pod kokiem.
        ta ozdobka to nie kwiatek tylko takie przezroczyste kamyki (krysztal gorski czy
        cos takiego) i to na zdjeciu gorzej wyglada niz w rzeczywistosci. jest naprwde
        delikatne
    • hilda1007 Re: moja suknia 28.04.07, 15:30
      Fajna dziewczyna w fajnej, pasującej do niej sukni. Nie jestem ekspertem, ale
      sugeuruję nieduży , za to nieregularny kolorowy bukiet. Moim zdaniem biały Ci
      zniknie. Wyglądasz ekstra!
      • strzygula Re: moja suknia 28.04.07, 15:46
        dzieki. a jaki kolor?myslalam nad jakims herbacianym
        • czarodziejkakubusia Re: moja suknia 28.04.07, 16:14
          O widzę,że z bukietem idziesz w moją stronęsmile)) Ja właśnie dziś wybrałam
          kalię,mam suknię ecru i w kolorze właśnie kremowym.Myślę,że kremowe będą ci
          pasować bardziej,bo te kolorowe piękne,ale wtedy musiałabyś mieć jakiś "dodatek"
          w ich kolorze - np. róże na sukni czy coś,a tego brak.Ja optuję za kremowym i
          niewielkim bukiecikiem.Nie widziałam twojego zdjęcia w welonie.Nie gniewaj się
          jeśli moge radzić, to może sprawdź,czy ten welon do ziemi cię nie pogrubi i czy
          nie będzie już za dużo przepychu.Ja bym resztę minimalizowała, np.
          skromniutki,prosty wisiorek z takiego złota jak będzie obrączka (czyli białe
          bądź żółte) i nawet kolczyków bym nie zakładała.Powodzenia
          • strzygula Re: moja suknia 28.04.07, 16:35
            no wlasnie nie mam zdjecia w welonie ale wlasnie mnie "wyciąga" i wysmukla
            bardziej. suknie mam od grudnia w domu i czesto mnie ciagnie zeby chociaz welon
            zalozyc smile
            kolczykow nie bede miala i tylko to na szyje i koniec ozdob. no oczywiscie
            obraczka big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka