konstancja22 30.04.07, 15:14 Jak Wam się podobają obrączki z Apartu z kolekcji nowoczesnej, nr 224? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maga801 Re: obrączki 30.04.07, 15:21 nie są złe, ale... w ubiegłym tygodniu zajrzałam do apartu po kolczyki i słyszałam rozmowę tych właśnie obrączkach. Pan (który sprzedawał obrączki także nam) mówił młodym, że mat na pewno się zetrze, a oni zapewniają bezpłatne matowienie tylko przez dwa lata. Mówił też, że po starciu matu na pewno trzeba je będzie polerować, więc mają się zastanowić, czy na pewno je chcą. Dwa lata temu ten sam pan odradził nam białe satynowane złoto, za co po dziś dzień jesteśmy mu wdzięczni. Odpowiedz Link Zgłoś
maga801 Re: obrączki 30.04.07, 16:23 niekoniecznie lepsze, ale trwalsze. Sami musicie zdecydować, czy liczy się piekny wzór (a ten jest świetny!), czy jednak trwałość na lata. My z tego powodu zrezygnowaliśmy z satynowanego paska na białym złocie. To co, że w dniu ślubu są ładne; mają nam służyć całe życie Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: obrączki 30.04.07, 16:04 www.udanyslub.com.pl/inc/apart/img/224.jpg Ładne Jak mat jest w zagłębieniach to dłużej się nie ściera Odpowiedz Link Zgłoś
konstancja22 Re: obrączki 30.04.07, 16:06 Dziękuje za dołaczenie linka. Nie pomyślałam o tym Odpowiedz Link Zgłoś