grajdziak 02.05.07, 21:19 Witam Was, napiszcie jak wyglądają wasze relacje z teściami ( przyszłymi teściami?) czy już jestescie po spotkaniach rodziców? czy jeszcze przed? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mapi9 Re: Teściowie 02.05.07, 21:23 ja mam o niebo lepsze relacje z przyszłymi teściami niż z moimi rodzicami Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaaa24 Re: Teściowie 02.05.07, 21:38 Ja też mam lepsze stosunki z teściami (przyszłymi) niż kiedykolwiek miałam z własnymi rodzicami. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaaa24 Re: Do kasi 24 03.05.07, 07:10 Moi teściowie pozrzędzą, pozrzędzą, ale i tak to dobrzy ludzie. Prości, ale szczerzy. Zawsze mogę z Nimi pożartować i nie obrażają się o wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
lubna Re: Teściowie 02.05.07, 22:13 Złe stosunki. Spotkania rodziców nie było i nie będzie. Swego czasu mocno się tym przejmowałam.. A teraz martwi mnie tylko to, jak traktują mojego narzeczonego. Odpowiedz Link Zgłoś
esiaesia Re: Teściowie 02.05.07, 22:25 A ja podobno szukam dziury w całym Ale takie rzeczy się czuje i tyle. Nie jestem lubiana, kiedyś chciałam to zmienić, starałam się, naprawde mi zależało, jednak teraz doszłam do wniosku że nie warto się przejmować, może to nie we mnie leży problem. Nasze stosunki są poprawne, jestem grzeczna, miła, ale bywam u rodziców M raz na kilka miesięcy więc nie ma większego problemu, wiem tylko że jemu jest przykro, ale rozumie to i nie zmusza żadnej ze stron do przyjźni. Odpowiedz Link Zgłoś
strzygula Re: Teściowie 03.05.07, 00:09 Tesc niestety nie zyje a z tesciowa mam lepszy kontakt niz z matka. ostatnio mi tesciowa powiedziala ze kocha mnie jak corke . mam nadzieje ze nasze relacje sie nigdy nie zmienia (na gorsze) Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Teściowie 03.05.07, 00:42 teściowa super babka teściu - czasem wolałabym nie znać -- miniurl.pl/29440 PERŁY Odpowiedz Link Zgłoś
stella_22 Re: Teściowie 03.05.07, 09:47 Relacje mamy bardzo dobre i przyjazne. Teściowa za bardzo się wszystkim przejmuje, teść może zagadać na śmierć, ale - zawsze można na nich liczyć. Nigdy nie było żadnych spięć między nami - i jeśli się kiedyś takie pojawią, to oby jak najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
kartynka Re: Teściowie 03.05.07, 09:55 Ja mam super tesciow! Naprwde - po prostu zloci ludzie! Bardzo mnie wspierali podczas moich poczatkow na obczyznie i zawsze mozemy na nich liczyc. Sa dla mnie jak rodzice (ktorych nie mam)! Odpowiedz Link Zgłoś
iizabelaa Re: Teściowie :( 03.05.07, 10:21 Teść to bardzo spokojny człowiek, sympatyczny Teściowa największa zrzęda jaką znam, do tego mnie nie lubi i krytykuje każdym moój pomysł i zachowanie. Nie mam zamiaru sie starać żeby przypasować się jej wizją idealnej synowej. Odpowiedz Link Zgłoś
zosiaczek25 pisalysmy juz wiele razy 03.05.07, 10:23 Po spotkaniu. Relacje wspaniale. Ilez mozna pisac? Przynajmniej raz dziennie pojawia sie taki watek. Kolejna okazja dla rozgoryczonych, aby ponarzekac sobie, jakie to zycie jest okrutne. Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_a Re: Teściowie 03.05.07, 11:15 Ja widuję się ze swoimi przyszyłymi teściami raz w miesiącu w lecie,a w zimie rzadziej. Mają domek i po prostu w lecie jeździmy do nich czasami na łikendy. My mieszkamy w bloku... Nasze stosunki są poprawne, nawet spoko...neutralnie się do mnie zachowują. Kiedyś myślałam, że to dlatego, że mnie nie lubią, ale po 3 latach "znajomości" już wiem, że mają po prostu taki styl bycia. Widujemy się w święta, sylwestra. Oni się nie wtrącają w nasz związek, nie krytykują, nie komentują. Moja mama w stosunku do narzeczonego zachowuje się tak samo. Mam nadzieję, że zawsze bęzie co najmniej tak dobrze jak teraz Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_a spotkanie 03.05.07, 11:16 Spotkania teściów jeszcze nie było. Zrobimy obiadek zapoznawczy w tym miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilorek Re: Teściowie 03.05.07, 20:06 Moja przyszla tesciowa jest taka, ze nie zycze takiej nikomu.Spotkania nie bylo i nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś