Dodaj do ulubionych

ile płacicie bądź ile dałyście za fryzurę ślubną

06.05.07, 18:35
mi powiedziała fryzjerka ze 70-150 zaleay co będę chciała
Obserwuj wątek
    • lubna Re: ile płacicie bądź ile dałyście za fryzurę ślu 06.05.07, 18:37
      50, ale to luźne upięcie
      • alex996 Re: ile płacicie bądź ile dałyście za fryzurę ślu 06.05.07, 20:05
        40 za uczesanie krótki włosów
        • dorina04 Re: ile płacicie bądź ile dałyście za fryzurę ślu 06.05.07, 20:09
          55zl za dosyc skomplikowane upiecie wlosow do tylu.
          Wlosy dlugosci do lopatek.
          A probna fryzura 40zl
          • mapi9 Re: ile płacicie bądź ile dałyście za fryzurę ślu 06.05.07, 21:00
            włosy do łopatek,i próbna i finałowa 45 zł
            • mapi9 Re: ile płacicie bądź ile dałyście za fryzurę ślu 06.05.07, 22:30
              mapi9 napisała:

> włosy do łopatek,i próbna i finałowa 45 zł
              Bydgoszcz
      • ozi29 Re: brak mi już sił... 07.05.07, 19:45
        Ostatnio zapłaciłam 70 zł za próbna, fryzjerka powinna się wstydzić, że jest
        fryzjerką, sama do pracy robie, to lepiej sad po prostu brak mi już słow sad
        Jestem po 4 fryzurach próbnych i za każdym razem większy nie wypał sad sad sad
        • czupakabra27 Re: brak mi już sił... 07.05.07, 19:53
          przestraszyłaś mniesad(( masz tzw. trudne włosy czy takie beznadziejne fryzjerki
          trafiasz? masz jakąś wizję swojej wymarzonej fryzury?
          • ozi29 Re: brak mi już sił... 07.05.07, 19:55
            Włosy jak włosy, długie, proste, ale podatne na kręcenia i różne takie rzeczy smile
            Po prostu trafiam na beznadziejne fryzjerkisad mam wizję swojej fryzury ślubnej
            ale niestety żadna nie potrafi mi jej wykonać sad
            • czupakabra27 Re: brak mi już sił... 07.05.07, 20:04
              mam takie same włosy, oby fryzjerka była z większą fantazją i umiejętnościamismile
              chcesz mieć włosy podpięte czy koka?
              • ozi29 Re: brak mi już sił... 07.05.07, 20:07
                albo tzw irokezo- kucyksmile, który pozornie jest prosty w wykonaniu, a którego
                żadna dobrze mi nie zrobiła, albo w ostateczności podpiete! Na pewno nie kok!
                • czupakabra27 Re: brak mi już sił... 07.05.07, 20:12
                  smile
                  ja się boję, że mnie uliżą albo nakręca barana, a ja będę tak zamroczona, że nie
                  zauważę, że wyglądam tragicznie i dopiero na zdjęciach wyjdziewink))
                  • ozi29 Re: brak mi już sił... 07.05.07, 20:14
                    heh ostatnio w tamta sobote tzn 28 . 04 szłam na ślub kuzynki i poszłam na
                    próbną nawet nikt nie zauważył, że byłam czesana przez fryzjerkę, porażkasad
    • gioseppe krotkie wlosy 06.05.07, 21:09
      czasem ciesze sie ze mam krotkie włosy smile
      moja fryzjerka powiedziala mi ze jesli chce to moze mnie uczesac - koszt taki
      sam jak scicie wlosow (35zl)

-------
      miniurl.pl/29564 PERŁY BIZUTERIA
      Z wiekiem zrozumialam Babę Jagę z Jasia i Małgosi. Zbudowała sobie wymarzony
      dom a bachory przylazły i zaczęły go jeść.
      • niepewna85 Re: krotkie wlosy 06.05.07, 22:13
        ja za uczesanie misternego koka z włosów prawie do pasa zapłaciłam 35zł i
        przyszła fryzjerka do domu(może dlatego że to nie daleko jej salonu)
        a i fryzjerka nie jest żadną moją znajomą
        • nehema2889762 Re: krotkie wlosy 06.05.07, 22:16
          ja bym jeszcze skorelowała cenę fryzjera z miejscowością wykonywania usługi ?smile
          • dagps Re: krotkie wlosy 06.05.07, 22:20
            no wlasnie.... strasznie wam zazdroszcze, ja za tyle to sobie moge na boczek
            grzebieniem u fryzjera uczesacsad a moze zle szukam? moja fryzjerka, taka
            osiedlowa, chce 50 za probna i 120 za final.
            • niepewna85 Re: krotkie wlosy 06.05.07, 22:25
              kraków Koło Łęgu
              • nehema2889762 Re: krotkie wlosy - do niepewna 06.05.07, 23:36
                sprawdz poczte tongue_out
                albo podaj prosze namiar na pania fryzjerke smile
                ja bylam u pewnej pani ktora za uczesanie bierze 40 pln (Kraków rynek falecki)
                tyle ze samo uczesanie kojarzylo mi sie z panią krysią z warzywniaka (taki za
                bardzo ulizany kok)

ps. nie miła sprawa jak ktos na słowo fryzura "ślubna" automatycznie winduje cennik
    • monyaa Re: ile płacicie bądź ile dałyście za fryzurę ślu 06.05.07, 22:27
      Warszawa - próbna i finasłowa po 80zł
      • vibbeke Re: ile płacicie bądź ile dałyście za fryzurę ślu 07.05.07, 09:33
        a gdziw warszawie?
    • nombrilek Re: ile płacicie bądź ile dałyście za fryzurę ślu 06.05.07, 22:36
      20zl próbna, prawdziwa 50zł.
    • mala831 Re: ile płacicie bądź ile dałyście za fryzurę ślu 06.05.07, 23:21
      próbna fryzura, próbny makijaż + właściwa fryzura i makijaż - 300zł
    • jarzynka17 Re: ile płacicie bądź ile dałyście za fryzurę ślu 07.05.07, 09:35
      70 zł
    • panna_mysza Re: ile płacicie bądź ile dałyście za fryzurę ślu 07.05.07, 09:38
      a w Gliwicach ceny zaczynaja sie od 80 za kok.
      • ewciaaaa1 Panie z Gliwic........................... .... 07.05.07, 13:50
        Panie z Gliwic a gdzie dajecie robić swoje fryzurki??
    • nikusia1986 Re: ile płacicie bądź ile dałyście za fryzurę ślu 07.05.07, 18:11
      W woj.śląskim Jastrzębie Zdrój - 90zł -> obcięcie+pasemka+próbna fryzura+finałowa+makijaż. Fakt nie ma zakładu, ale z zawodu jest fryzjerką. Czesze w domu

i zostałam panią J.
    • czupakabra27 za dużo 07.05.07, 18:30
      Ja za takie sumy też przedziałek grzebieniemwink))
      Fryzjer, który zrobił mnie w trąbę chciał 150pln za próbną i docelową. Osoba,
      która ma mnie teraz czesać za to samo 180, ale np. jedna pani chciała 150pln za
      próbne i za ślubne. Przesada!!! To tylko czesanie, a nie cięcie i farbowanie.
      Oczywiście Warszawasad

Wygląda na to, że niektórzy specjaliści od włosów myślą, że przyszłe panny młode
      są kompletnie zaślepione i nie potrafią liczyćwink
      • nikusia1986 Re: za dużo 07.05.07, 20:37
        a najlepiej to chyba udać, że się jest tylko gościem heh wtedy zedrze tylko połowę smile
    • kasia_beb Re: ile płacicie bądź ile dałyście za fryzurę ślu 07.05.07, 22:49
      ja chyba uczesze sie sama. mam ladne, dlugie włosy i zamierzam je rozpuscic
      plus lekkie podpiecie zeby wpiac welon. od fryzjerki nigdy nie wyszlam
      zadowolona, placilam duze pieniadze a fryzura po godzinie znikala, bo mam
      ciezkie wlosy. A koka miec nie bede, bo moj luby powiedzial przynajmniej raz
      cos prosto i wyraznie, co w czym przyznali mu racje jego koledzy, otoz:
      spotykaja sie z dziewczynami, ktore na codzien im sie podobaja. a jak
      przychodzi jakas impreza to ida do fryzjera i robia sobie dziwne rzeczy na
      glowie, ktore je postarzaja, udziwniaja lub czasem odejmuja urody. i jeszcze
      wymagaja zeby oni udawali zachwyconych. Jak sobie przypomnialam studiowke, to
      przyznalam im racjesmile
      • dagps Re: ile płacicie bądź ile dałyście za fryzurę ślu 07.05.07, 22:52

ja niestety mam cieniusie wlosy, musze cos sobie dac znimi zrobic, ale jak
        patrze na te ceny, jakos mi ciezko oddac tyle na te wlosy, coz, nie bardzo mam
        chyba wyjscie, moze za taka kase to bede uwazala ze mi pieknie w nowej fryzurzesmile
    • kasia-k Rada 08.05.07, 08:41
      nigdy nie wspominajcie fryzjerce że fryzura bedzie na wasz ślub

Ceny tych ślubnych oscylują właśnie w kwocie 200zł

Najlepiej powiedzieć że idziecie na elegancką imprezę i może się okazać że ta
      sama fryzurka tylko że imprezowa kosztuje ok 50zł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka