secco3 08.05.07, 11:56 lub jakieś urokliwe miejsca? postanowiliśmy wziąć tylko ślub cywilny i dzięki temu możemy wybierać w urzędach USC.....wybraliśmy góry. Może macie jakieś swoje typy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sisigma Re: gdzie wziąć ślub w górach....macie swoje typy 08.05.07, 13:06 Zawoja, Beskid Żywiecki, widok na pasmo Babiej Góry, dwie knajpy w stylu góralskim w Zawoi-Widły: Styrnol i Koliba - z bali, drewniana podłoga, kapele, mnóstwo miejsca. Nie mam nic wspólnego z tymi knajpami oprócz tego że w Zawoi spędziłam majówkę i byliśmy tam na piwku. Odpowiedz Link Zgłoś
messta Re: gdzie wziąć ślub w górach....macie swoje typy 08.05.07, 13:09 Może Szczawnica Odpowiedz Link Zgłoś
rybcia80 Re: gdzie wziąć ślub w górach....macie swoje typy 08.05.07, 14:26 W czerwcu mamy ślub w Dwerniku w Bieszczadach, piękne miejsce, rewelacyjny ksiądz, maly drewniany kościółek....itp. Dla mnie rewelacja, polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rybcia80 Re: gdzie wziąć ślub w górach....macie swoje typy 08.05.07, 14:30 a i dodam jeszce ze z tego co wiem, to można wziać ślub cywilny właśnie na łonie natury ), też fajna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
secco3 DO RYBCIA 08.05.07, 14:46 Rybcia, proszę podaj mi wiecej szczegółów odnośnie ślubu na wolnym powietrzu, proszę....... Odpowiedz Link Zgłoś