sidney28 08.05.07, 21:40 gdzie zorganizować w Warszawie obiad dla 30 osób - proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bajsarka Re: obiad - warszawa 08.05.07, 23:54 Zależy od kasy, lokalizacji i tego, czy część gości będzie spać w hotelu. Ja miałam w Zielonce (ok. 20 min. od centrum) w hotelu U Pietrzaków. Ale byłam także w restauracjach Dom Polski na Saskiej Kępie i Tradycja na Sadybie (ul. Gagarina). Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: obiad - warszawa 08.05.07, 23:59 ja mialam w restauracji sól i pieprz.bardzo dobre jedzenie i bardzo tanio www.solipieprz.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
peaceful1 Re: obiad - warszawa 09.05.07, 08:53 Willa Na Pańskiej www.restauracjapanska.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
postka Re: obiad - warszawa 09.05.07, 09:09 a ile chcesz wydac na osobe? Wybor restauracji zalezy glownie od tego. Jezeli ok 200zl polecam Rubikon na ul.Wrobla (najpyszniejsze jedzenie na swiecie i duzo oddzielnych sal gdzie mozna miec spora intymnosc), Ville Foksal, Kom na Zielnej, Bazaar, Rozana na Chocimskiej, Polska Tradycja, Villa Wesola - cale mnostwo ich jest... Odpowiedz Link Zgłoś
marta.pio Re: obiad - warszawa 09.05.07, 10:00 Villa Violin Widoczna w Aninie restauracje na Krakowskim Przedmieściu np. Conquistador restauracje na Starówce Odpowiedz Link Zgłoś