sabinillas 09.05.07, 08:33 Co o niej myślicie? galasuknieslubne.com/ Kolekcja 2007 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elemelek27 Re: suknie Gala, model Ellie 09.05.07, 08:59 Nie mogę znaleźć tego modelu ale mierzyłam suknie z tej kolekcji i nie podobały mi się, dlatego, że: - są szerokie ( spódnica w szeroką linię A ) - no nie wszystkie ale te, które ja mierzyłam - materiały nie zrobiły na mnie dobrego wrażenia, zbyt ciężkie - nieciekawe kroje Ja bym Ci odradziła Galę ale to Ty decydujesz! Powodzenia)))) Odpowiedz Link Zgłoś
np1979 Re: suknie Gala, model Ellie 09.05.07, 09:06 góra całkiem ładna, ale nie podoba mi się ten marszczony dół Odpowiedz Link Zgłoś
sabinillas Re: suknie Gala, model Ellie 09.05.07, 09:17 Faktycznie dół jest marszczony, raczej upinany,ale spódnica jest bardzo lekka i wygodna. Jeżeli się zdecyduję na tę sukienkę,to będę chciała, aby spódnica była trochę mnie upięta. Odpowiedz Link Zgłoś
sabinillas Re: suknie Gala, model Ellie 09.05.07, 09:14 musisz sukać na stronie Gali, kolekcja 2007 i tam są 4 kolekcje, Ellie jest z kolekcji Cs. Jak uda Ci się odnaleźć to daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
elemelek27 Re: suknie Gala, model Ellie 09.05.07, 10:20 O, teraz znalazłam. Góra ładna ale potem bedziesz musiała dobrać sobie dodatki w takim kolorze. Dół jest drapowany, a ja wolę suknie gładkie, klasyczne. No ale o gustach się nie dyskutuje. galasuknieslubne.com/img/walentined.jpg Tę mierzyłam, była za szeroka chyba z powodu halki pod spodem. Moja znajoma szyła sobie w tym salonie ale powiedziała mi, że nie była zadowolona. A ma naprawdę niezły gust. Bardziej od tych podobały mi się suknie z Margarett. Myśl też pod kątem łatwości w doborze dodatków tzn. kwiatów, welonu, rękawiczek tak żeby wszystko było ładną całością. Pozdrawiam)) Ps. Ja mierzyłam chyba ze 20 zanim wybrałam, więc każda musi sama sobie odpowiedzieć w czym się najlepiej czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
sabinillas Re: suknie Gala, model Ellie 09.05.07, 10:42 Każdy ma jakieś wyobrażenia, marzenia o swojej sukni. Myślę,że każda z nas będzie wyglądać pięknie, bez względu na to,jaka ta suknia będzie naprawdę. Co do dodatków to na szyję raczej nic nie będę zakładać, kolczyki napewno,ale nia mam jeszcze żadnych typów.Kwiaty??? Odpowiedz Link Zgłoś
elemelek27 Re: suknie Gala, model Ellie 09.05.07, 10:51 Też tak myślę. Co do kwiatów - to trzeba dopasować kolorystycznie do sukni. Jeśli są jakieś aplikacje kwiatki itp. np. różowe to i kwiaty w takim samym kolorze. Żeby się nie gryzło. A bedziesz miała ecru czy biała? Moja wygląda tak: www.slubne.pl/index.php?pid=3&col=1&item_id=1489&cmd=show_item&gallery_id=&shift=2 ecru a do tego herbaciane róże, może słoneczniki, narazie myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
sabinillas Re: suknie Gala, model Ellie 09.05.07, 11:06 Suknia będzie w kolorze ecru, te aplikacje na gorsecie są różowe, do tego oliwkowe listki.Myślę, że w bieli ta suknia za bardzo by się zlała i nie miałaby takiego efektu jak ecru. Twoja suknia bardzo ładna,mierzyłam podobne, ale nie czyłam się dobrze w jednoczęściowych. Ślub 11 sierpnia. a Twój? Odpowiedz Link Zgłoś
elemelek27 Re: suknie Gala, model Ellie 09.05.07, 11:20 Na zdjęciu i w ogóle suknia wygląda jak 2 - częściowa bo ma gorset wydzielony od spódnicy a tak naprawdę jest jednoczęściowa tylko na tym zdjęciu wcale nie widać talii modelki. Z tyłu ma suwak i szybko się ją zakłada. Z boku kwiaty a z tyłu tren. Mi jest ładnie w ecru bo mam śniadą cerę i brązowe włosy. Hmmm... a marzyłam kiedyś o bieli. A swoich zdjęć nie mam( bo przymiarka w lipcu. mój ślub - 8 września))) Odpowiedz Link Zgłoś
sabinillas Re: suknie Gala, model Ellie 09.05.07, 11:26 Ja zawsze mówiłam,że moja suknia będzie biała, cokolwiek by się działo - biała i koniec!a jednak, biel jest taka zimna i nie każdemu pasuje. jest ecru! Odpowiedz Link Zgłoś
elemelek27 Re: suknie Gala, model Ellie 11.05.07, 09:33 Hej, dobrze kojarzę, że jesteś z Płocka? A Galę mają w Słupnie, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
sabinillas Re: suknie Gala, model Ellie 11.05.07, 09:37 Tak, jestem z Płocka.Gala ma swój sklep w przechodniaku pomiędzy Kolegialną a Sienkieiwcza, a cały zakład mieści się w Słupnie. Odpowiedz Link Zgłoś
elemelek27 Re: suknie Gala, model Ellie 11.05.07, 09:58 ))) Płock jest mi bliski ponieważ mój Tato pochodzi z tamtych stron ( Staroźreby) - a mi najbardziej podoba się katedra i widok na dolinę Wisły... A kiedyś byłam w Grabinie nad jeziorkiem jest tam taka plaża, którą nazywają "Patelnia" czy jakoś tak. Ja jestem z Płońska więc niedaleko. Acha, mam do Ciebie pytanie, Moja znajoma jest z Łubek i czesała się u takiej fryzjerki na Różanej - ponoć fantastyczna, czesze tylko panny młode - ciekawa jestem ile bierze za fryzurkę do ślubu. Mam do niej namiary ale do Płocka w dniu ślubu to za daleko i nie zdążę dojechać. Szkoda, bo podobno pięknie czesze ta babka. Pozdrawiam serdecznie)) Odpowiedz Link Zgłoś
sabinillas Re: suknie Gala, model Ellie 11.05.07, 12:13 Też słyszałam, że ładnie czesze, ale podobno trzeba dużo wcześniej zapisywać się u niej i nie jest raczej tania.zaraz chyba z ciekawości zadzwonię i zapytam. Odpowiedz Link Zgłoś
ma-la Re: suknie Gala, model Ellie 11.05.07, 16:58 Bardzo ladne sa te sukienki. Zrobily na mnie pozytywne wrazenie.Takie wdzieczniuchne. Odpowiedz Link Zgłoś