hetera80 12.05.07, 20:00 Dziewczyny dzis kupiłam buty bardzo wygodne i o przystepnej cenie. Kiedys czytalam na forum o tym stoisku KDT J-1, rzeczywiscie mozna dobrac kolorystycznie do sukienki a ceny srednio wynosza ok 130PLN.Czasami nie ma sensu przeplacac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozena.dp Re: polecam buty ślubne w-wa 12.05.07, 20:11 a może się pochwalisz jakie butki kupiłaś? bo ja wciąż szukam... i szukam... Odpowiedz Link Zgłoś
hetera80 Re: polecam buty ślubne w-wa 12.05.07, 20:22 niestety nie mama mozliwosc zrobienia zdjecia,maja 5 cm obcas, kolor jasne ecru z kokardka czubek połokrągły bo przymierzalam w szpic ale byly nie wygodne.Dla mnie najwazniejsze aby byly wygodne i pasowaly so sukienki i takie sa.Jestem osoba ktora na codzien nie chodzi na obcasie wiec strasznie sie balam ale te mi odpowiadaja.Jesli jestes z warszawy lub okolic to polecam to stoisko moze znajdziesz cos dla siebie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maya48 Re: polecam buty ślubne w-wa 12.05.07, 21:10 a gdzie to stoisko się konkretnie znajduje? Odpowiedz Link Zgłoś
hetera80 Re: polecam buty ślubne w-wa 12.05.07, 21:22 pawilony handlowe kdt kolo pałacu kultury stoisko j-1 Odpowiedz Link Zgłoś
advoccat Re: polecam buty ślubne w-wa 12.05.07, 22:17 to rekalma osoby bedacej wlascicielka tego stoiska Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: polecam buty ślubne w-wa 12.05.07, 22:28 niekoniecznie reklama. jest jedno stoisko z butami slubnymi ja tez bede miala z kokardkami na okraglo z kdt Odpowiedz Link Zgłoś