Dodaj do ulubionych

Katedra w Płocku

19.05.07, 19:16
Hej, czy wiecie coś na temat kosztów ślubu w płockiej katedrze? Czy jest wśród
Was ktoś, kto będzie tam ślubować w najbliższym czasie?
Pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • mam6lat Re: Katedra w Płocku 19.05.07, 21:40
      nie na temat:
      zazdroszczę Ci tej katedry - koniecznie poproscie fotografa o zdjęcie przy tych
      słynnych drzwiach
    • heather4 Re: Katedra w Płocku 19.05.07, 21:43
      niestety nie umiem ci odpowiedzieć, ale byłam tam na ślubie i było pięknie smile
    • mistrz1938 Re: Katedra w Płocku 19.05.07, 23:55
      z tego co się orientuję koszt ślubu w katedrze to wydatek około 1200 złotych.
      niestety wszyatkie pary które znam a które brały ślub w katedrze rozstały się.
      podobno to nieszczęśliwy kościół.
      ale to tylko przesąd.
      • olajla Re: Katedra w Płocku 20.05.07, 01:16
        Na szczęście nie wierzę w przesądy i magiczne moce. Poza tym to niemożliwe żeby
        rozstały się wszystkie pary, które brały tam ślubsmile Nasze szczęście zależy
        przede wszystkim od nas. Każdy związek wymaga pracy i wspólnego zaangażowania. I
        to jest recepta. Kościół to tylko miejsce...
        • heather4 Re: Katedra w Płocku 20.05.07, 10:42
          Panu Bogu świeczkę i diabłu ogarek, tak można podsumować połączenie ślubu
          kościelnego i przesądów. Pogratulować światopoglądu...
      • elemelek27 Re: Katedra w Płocku 23.05.07, 10:02
        mam niedaleko do Płocka, znam katedrę, jest przepięknie położona, mojej ciotki
        chrześniaczka tam brała śłub i ja nie słyszałam, żeby się rozwiodła. Znam takie
        przypadki że na Jasnej Górze biorą ślub a potem się rozchodzą. To nie zależy od
        miejsca, tylko od ludzi.
        wiecie, ja wielu rzeczy się nasłuchałam ale coś w tych przesądach jest dziwnego.
    • madziuniunia Re: Katedra w Płocku 22.05.07, 15:49
      1200 zł
      • olajla Re: Katedra w Płocku 22.05.07, 16:29
        Czy możesz powiedzieć mi cos bliżej? Jakaś mała kalkulacja ile co kosztuje?

Pozdrawiam
        • madziuniunia Re: Katedra w Płocku 23.05.07, 08:33
          Niestety nie wiem co ile, kościoł załatwiał mój Mi chyba on sam nie wie co ile
          poprostu ksiądz mu tyle powiedział. Ale chyba nie ma juz zadnych kosztów
          dodatkowych......... bo ta sumka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka