strzygula Re: Pan Tadeusz 21.05.07, 18:08 nie jestem smakoszem wodki ale mi smakuje. na wesele kupilismy wlasnie pana tadeusza Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Pan Tadeusz 21.05.07, 19:03 Jeśli już - to finlandia albo absolut. Drogie ale dobre. Z polskich wódek - Sobieski. Moja znajoma miała cytynóweczkę własnej roboty ze spirytusu, trzeba by tego zrobić sporo, ale efekt jest niesłychany. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: sklep litewski 21.05.07, 19:07 I jeszcze jedno. Ponieważ doczytalam się kiedyś że jesteś z Łodzi, namawiam Cię do znalezienia sklepu litewskiego koło Teatru Powszechnego na Legionów w bramie. Dostałam stamtąd wódkę żurawinową - rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: sklep litewski 22.05.07, 11:12 Wódka żurawinowa na 150 osób... zbankrutowałabym Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Pan Tadeusz 21.05.07, 20:50 Mieliśmy ją na naszym "weselu" - smakowała gościom Odpowiedz Link Zgłoś
kartynka Re: Pan Tadeusz 22.05.07, 12:14 My bedziemy miec wlasnie Pana Tadeusza - degustacja przebieglka pomyslnie i bez skutkow ubocznych nastepnego dnia Inna opcja dla nas to Maximus, ale chyba jednak bedzie Tadzio Odpowiedz Link Zgłoś