nesca77 27.05.07, 19:49 Wlasnie weszlam na strone i zobaczylam, ze sie oglaszaja. Moze ktos z Was szuka sali na ok.40 -50 osob To wokolicach Tychow, woj. slaskie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariii5 Re: 07.07.2007 - wolny termin -sala w Promnicach 01.06.07, 00:49 Dzięki za informacje!! Szkoda, że dopiero teraz. Jakies pół roku temu strasznie napaliliśmy się na Promnice, ale niestety termin był zajęty na 100%. Widocznie ktoś teraz zrezygnował w ostatnim momencie. A wielka szkoda, bo bardzo mi zależało....słyszałam od znajomych, że jedzenie tam jest super, a do tego otoczenie - w środku lasu, dookoła wielki ogród, jeziorko, bryczka dla gości, grill wieczorem... bajka.... Dla mnie już za późno, umowy podpisane, ale innym polecam gorąco!!! Z tego co wiem robią wesela dla minimum 50 osób. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cler27 Re: 07.07.2007 - wolny termin -sala w Promnicach 01.06.07, 07:51 Witam ! Chciałam powiedzieć parę słów o Pałacyku w Promnicach. Byłam tam kilka razy - na szczęście nie musiałam płacić za to, co oni podają. Ceny mają dość wygórowane - nieproporcjonalnie wysokie do ilości jedzenia na talerzu. Nie zawsze też potrafią we właściwym momencie podać dania. Do dziś pamiętam płonące lody, zaserwowane akurat w momencie, gdy wszyscy goście wyszli na parkiet. Po tańcach z lodów ( podanych na dużym, płaskim talerzu ) został mus owocowo - śmietanowy.... . Pałacyk i jego otoczenie jest śliczne - można sobie pospacerować, zrobić sesję zdjęciową w plenerze lub wnętrzach... Ale jedzonko... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gaggia Re: 07.07.2007 - wolny termin -sala w Promnicach 01.06.07, 09:22 Witam, Nie wiem kiedy Cler była w Promniach, ponieważ to co pisze nie pokrywa sie z moimi wrażeniami. Ja byłam w zeszłym roku na weselu mojej przyjaciółki i byliśmy bardzo zadowoleni i z jedzenia i z obsługi nie wspominając, że pogoda również nam dopisała. Zmartwilam sie strasznie, widząc wolny termin sama wychodzę za mąż w tym roku, lecz dopiero w październiku, bo wcześniej nie było wolnej sali. Wszystkim przyszłym Pannom Młodym życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
mariii5 Re: 07.07.2007 - wolny termin -sala w Promnicach 01.06.07, 09:46 No ja też nie mogę się zgodzić z tą opinią. Kilku moich znajomych albo organizowało tam swoje wesele albo inne imprezy, albo byli jako goście. Wszyscy zachęcali mnie do wesela, jeżeli mogę sobie pozwolić. Ceny rzeczywiście nie są najniższe, ale myślę, że za takie otoczenie i wesele w Pałacyku do przejścia. Każdy wybiera to na co go stać. My akurat dzięki pomocy rodziców moglibyśmy się zdobyć na taki wydatek. Odpowiedz Link Zgłoś