Dodaj do ulubionych

07.07.2007 - wolny termin -sala w Promnicach

27.05.07, 19:49
Wlasnie weszlam na strone i zobaczylam, ze sie oglaszaja.
Moze ktos z Was szuka sali na ok.40 -50 osob
To wokolicach Tychow, woj. slaskie
Obserwuj wątek
    • mariii5 Re: 07.07.2007 - wolny termin -sala w Promnicach 01.06.07, 00:49
      Dzięki za informacje!! Szkoda, że dopiero teraz. Jakies pół roku temu strasznie
      napaliliśmy się na Promnice, ale niestety termin był zajęty na 100%. Widocznie
      ktoś teraz zrezygnował w ostatnim momencie. A wielka szkoda, bo bardzo mi
      zależało....słyszałam od znajomych, że jedzenie tam jest super, a do tego
      otoczenie - w środku lasu, dookoła wielki ogród, jeziorko, bryczka dla gości,
      grill wieczorem... bajka....
      Dla mnie już za późno, umowy podpisane, ale innym polecam gorąco!!! Z tego co
      wiem robią wesela dla minimum 50 osób.
      Pozdrawiam
      • cler27 Re: 07.07.2007 - wolny termin -sala w Promnicach 01.06.07, 07:51
        Witam !
        Chciałam powiedzieć parę słów o Pałacyku w Promnicach.
        Byłam tam kilka razy - na szczęście nie musiałam płacić za to, co oni podają.
        Ceny mają dość wygórowane - nieproporcjonalnie wysokie do ilości jedzenia na
        talerzu. Nie zawsze też potrafią we właściwym momencie podać dania. Do dziś
        pamiętam płonące lody, zaserwowane akurat w momencie, gdy wszyscy goście wyszli
        na parkiet. Po tańcach z lodów ( podanych na dużym, płaskim talerzu ) został
        mus owocowo - śmietanowy.... wink.
        Pałacyk i jego otoczenie jest śliczne - można sobie pospacerować, zrobić sesję
        zdjęciową w plenerze lub wnętrzach... Ale jedzonko... sad
        Pozdrawiam smile
        • gaggia Re: 07.07.2007 - wolny termin -sala w Promnicach 01.06.07, 09:22
          Witam,

Nie wiem kiedy Cler była w Promniach, ponieważ to co pisze nie pokrywa sie z
          moimi wrażeniami. Ja byłam w zeszłym roku na weselu mojej przyjaciółki i
          byliśmy bardzo zadowoleni i z jedzenia i z obsługi nie wspominając, że pogoda
          również nam dopisała. Zmartwilam sie strasznie, widząc wolny termin sad sama
          wychodzę za mąż w tym roku, lecz dopiero w październiku, bo wcześniej nie było
          wolnej sali. Wszystkim przyszłym Pannom Młodym życzę powodzenia!
        • mariii5 Re: 07.07.2007 - wolny termin -sala w Promnicach 01.06.07, 09:46
          No ja też nie mogę się zgodzić z tą opinią. Kilku moich znajomych albo
          organizowało tam swoje wesele albo inne imprezy, albo byli jako goście. Wszyscy
          zachęcali mnie do wesela, jeżeli mogę sobie pozwolić. Ceny rzeczywiście nie są
          najniższe, ale myślę, że za takie otoczenie i wesele w Pałacyku do przejścia.
          Każdy wybiera to na co go stać. My akurat dzięki pomocy rodziców moglibyśmy się
          zdobyć na taki wydatek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka