divaa 29.05.07, 14:28 Dziękuje wam dziewczyny za cenne rady i podpowiedzi, naprawde bardzo mi pomogłyscie w róznych kwestiach,dzięki wam szybciej czas zleciał, a do wymarzonego dnia zostało 4 dni). Pozdrawiam. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia1125 Re: tym razem ja dziękuje:)) 29.05.07, 14:48 Divaa, na pewno wszystko bedzie pieknie. Zycze duzo szczescia Ja to moze za wiele Ci nie pomoglam, bo mój slub dopiero za rok, dlatego zagladaj czasem tu jeszcze po slubie aby pomóc innym, szczególnie tarnowiankom, bo nie jest nas tu za wiele I czekam na fotki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kingadaw Re: tym razem ja dziękuje:)) 29.05.07, 14:54 nie za wiele ale są Trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
divaa Re: tym razem ja dziękuje:)) 29.05.07, 15:12 Dzięki dziewczyny, zaglądne po i zdam relacje Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: tym razem ja dziękuje:)) 29.05.07, 15:14 Za każdym razem, gdy czytam że którejś z Was zostało już tylko dni do ślubu to serce podchodzi mi pod gardło. Przed własnym ślubem chyba je wypluję z wrażenia Trzymam kciuki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anula789 Re: tym razem ja dziękuje:)) 29.05.07, 15:47 czyzby tutaj byly tarnowianki? Potrzebuje pomocy, a raczej namiarow poszukuje fotografa, kamerzysty i makijazystki slub mam we wrzesniu, jestem za granica i kicha... wracam poczatkiem lipca i nie wiem od czego zaczac... mamy sale, Kosciol, kurs i orkiestre, reszta w lesie....-( jeszcze jedno pytanie, orientujecie sie, czy poradnie rodzinne czynne sa w wakacje, bo z tego co czytam to forum to poradnie maja rowniez wakacje, no byloby super... za kazda wskazowke bede wam niezmiernie wdzieczna... Odpowiedz Link Zgłoś
kingadaw Re: tym razem ja dziękuje:)) 29.05.07, 15:53 zaraz wychodze z pracy, ale jutro jak mi sie przypomnisz z rana, to poszukam Ci cos, bo wydaje mi się ze miałam gdzieś link do pradni i inne namiary. PS. Nie jestem z samego Tarnowa, tylko z Tuchowa, ale chyba nie bedziecie miały nic przeciwko, jeśli przyłącze sie do was Odpowiedz Link Zgłoś
anula789 Re: tym razem ja dziękuje:)) 29.05.07, 15:58 oj pewnie, ze nie. Zapraszamy do nas!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma-la Re: tym razem ja dziękuje:)) 29.05.07, 16:43 Ojoj! Ojoj! Ojoj! jakze Ci zazdroszcze Trzymam kciuki, badz dzielna! Odpowiedz Link Zgłoś
basia1125 Do Anula789 29.05.07, 17:53 Jesli chodzi fotografów, to moge Ci pomóc, jestem na swiezo po wyborze. Tez obecnie nie mieszkam w PL, wiec wiem jakie to jest zalatwianie na odleglosc. Moze zalozysz oddzielny watek, bo to tak glupio podpinac sie pod divaa albo napisz na gazetowego. Czekam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anula789 Re: tym razem ja dziękuje:)) 29.05.07, 21:49 divaa, przepraszam, ze niechcacy faktycznie podpielam sie pod Ciebie, zycze duzo slonca nie tylko w dniu slubu. Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś