Dodaj do ulubionych

Adrian Miedziński: Byłem bezradny

IP: *.petrus.com.pl 29.03.05, 17:22
Niestety, Rafał doznał poważnej kontuzji, a kierownictwo klubu z Zielonej Góry
ze wściekłości szuka winnych. Czy ktoś tu zawinił? Taki jest już żużel, każdy,
kto wsiada na motocykl a następnie staje pod taśmą powinien mieć świadomość,
że może wydarzyć się najgorsze, więc powinien być na to przygotowany. Bardzo
szkoda mi Rafała i kibiców z Zielonej Góry, ale to był po prostu wypadek i
Adrian nie ponosi tu winy, przecież specjalnie tego nie zrobił, więc dajcie
chłopakowi spokój!
Obserwuj wątek
    • Gość: majka Re: Adrian Miedziński: Byłem bezradny IP: *.torun.mm.pl 29.03.05, 17:31
      Współczuję Rafałowi, ale zwalanie winy na Adriana przez ludzi z Zielonej Gory
      to przesada. Nikt takich rzeczy nie robi naumyślnie. Takie wypadki zdarzają się
      na torze.
      • Gość: XXL. Re: Adrian Miedziński: Byłem bezradny IP: *.torun.mm.pl 29.03.05, 18:15
        Adrian,to nie szachy.Trudno i jedziemy dalej.Pamiętaj w niedzielę wykręcarz
        około 10 pkt.,Wienio ok.10 pkt,Crump 10 pkt,Karol dodaje 7-8 pkt.,Puszakoś 5-
        6,Marcin robi 3-4 pkt. Dziadek "Andy" wali5 pkt i odsyłamy
        przefarbowanych "tyfósów" do domu z wynikiem skromnie 50:40.
        • Gość: Apatorek Re: Adrian Miedziński: Byłem bezradny IP: *.torun.mm.pl 29.03.05, 19:02
          Adrian, trzymaj sie! Nie przejmuj sie zielonka.
          Juz nie moge doczekac sie soboty i niedzieli, napierw TKP, Arpol i Apatorek
        • Gość: pawełgg Re: Adrian Miedziński: Byłem bezradny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 19:03
          zgadzam się w zupełności , a adi nie przejmuj się , zrobiłeś nm niezłą przysługę
          bo do 4 kol. okoń się nie wyleczy , a zielona dziura nie może wstawić go jako
          zawodnika zastępowanego , a więc nasze szanse na 2 pkt w zielonej dziurze
          wzrosły troche
    • Gość: ROBEX Re: Adrian Miedziński: Byłem bezradny IP: *.chello.pl 30.03.05, 00:36
      JEDYNYM WINNYM JEST PZMOT.gDYBY WPŁACILI ZALICZKE TO NA KAZDYM EKSTRALIGOWYM
      TORZE BYŁYBY BANDY DMUCHANE,WIĘC TAKŻE I W BYDGOSZCZY.
    • Gość: kibic Re: Adrian Miedziński: Byłem bezradny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 13:22
      Gdyby Miedziński choć trochę pomyślał na torze to by do tego nie doszło,ale
      Kopernikiem nikt się nie urodził.W toruniu chyba w duchy wieżą jak myślą,że
      degradacja do niższej ligi ich ominie.Tarnów mistrzem!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka