Dodaj do ulubionych

Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pomóżcie

01.06.07, 10:19
Nie chcemy tradycyjnej piosenki " Cudownych..." z dwoch powodów
1) oklepana
2) moj tata chodzi o kulach wiec nawet nie pobuja sie w rytm tej piosenki, a
nie chcemy zeby bylo mu przykro

Jak myslicie co mozna puscic w tle zeby bylo nastrojowo i na temat
Obserwuj wątek
    • monitchka26 Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 01.06.07, 10:23
      Ja wybrałam piosenkę Black - Wonderful life.
      • kingadaw Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 01.06.07, 10:25
        chcieliśmy coś czerwoych gitar, albo oczarowanie wodeckiego -chodzi o to żeby to
        była piosenka z ich młodości.
    • ashton Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 01.06.07, 10:24
      Miałam kiedyś wizję i dałam chyba z dziesięć propozycji, ale raczej
      żartobliwych wink Tak na szybko kojarzy mi się "A ja wolę moją mamę" i "Co powie
      tata".
    • ashton Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 01.06.07, 10:27
      A może "rodzina, rodzina, rodzina ach rodzina..."?
      • emisia21 Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 01.06.07, 10:55
        dzieki za podpowiedzi czekam na kolejne, a co dajecie swoim rodzicom procz
        kwiatow
        • pomidorekk Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 01.06.07, 12:29
          buziakismile
          • ashton Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 01.06.07, 12:31
            My nie dawaliśmy kwiatów; zresztą w ogóle na przyjęciu był tylko toast za
            rodziców. Później dostali albumy z naszymi ślubnymi zdjęciami.
            • ewaa222 Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 01.06.07, 13:02
              witam!!!

wieczorkiem wysle ci piosenke ktora zespol zagra dla moich rodzicow - jest to
              podziekowanie w ktorym dziekuje sie za wychowanie itp. jest przesliczna!!!

pozdrawiam
              • zuzia_8 Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 01.06.07, 13:16
                czy ja też mogę prosić o tą piosenkę? będę wddzięczna smile
                pozdrawiam
                Renata
              • umatrix Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 01.06.07, 13:18
                Ja też poprosze na gazetowego tę pioseneczkę
                Pozdrawiam
              • martunia210283 Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 01.06.07, 13:50
                witam!!czy mi też mozesz przesłać tę piosenke?
              • elkam80 Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 01.06.07, 14:20
                Czy to może piosenka której słowa są mniej więcej takie:
                "...Mamo, Ty życie dałaś mi, Mamo Ty wychowałaś mnie,
                Dzięki ja dzisiaj składam Ci za całą miłość Twą..."?
                Jeśli tak to też ją miałamwink. Znajomość tej piosenki to było
                jedno z podstawowych kryteriów przy wyborze zespołu.
                Pozdrawiam.
                • ewaa222 Re: DO elkam80 01.06.07, 14:43
                  TO NIE TA PIOSENKA - JA MAM INNA!
                  • elkam80 Re: DO elkam80 01.06.07, 15:08
                    oki, sorka, tak sobie pomyślałam, że "może".
                    Pozdrawiam.
                • wanesska Do Elkam!! 01.06.07, 16:03
                  A moglabys podeslac te piosenke??
                  • wilde3 ja równiez poprosze przesłanie piosenki na gazet. 01.06.07, 21:07
                    dzieki smile)
                    • mk_sun Re: ja równiez poprosze przesłanie piosenki na ga 14.06.07, 16:30
                      ja też poproszę na gazetowego smile
                • kasia2720 Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 04.07.07, 17:38
                  cześć!czy możesz przysłać mi tę piosenkę na adres kasia27-1982@o2.pl
              • wanesska Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 01.06.07, 16:02
                Ja rowniez bardzo prosilabym o te piosenke.
                • mary_popins Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 01.06.07, 19:34
                  Jak sie dowiecie co to za piosenka to bardzo prosze o podeslanie rowniez mi. wink
                  Za nic nie chce miec "cudownych rodzicow mam", a wiec jestem zywo zainteresowana.
              • 00kajda Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 02.06.07, 21:46
                prosze cie o przeslanie mi tytulu i autora tej piosenki. Dziekuje! Pozdrawiam!
                • wrzesia2 Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 25.06.07, 12:49
                  ja też poproszę na gazetowego.
                  Z góry dziękuję
              • cyrane Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 04.06.07, 21:52
                to i ja poproszę.dziękuję
              • asiek-28 Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 05.06.07, 12:10
                czy ja równiez mogłabym Cię prosić o przesłanie tej posenki? Z góry bardzo
                dziękuję.
              • memphis90 Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 05.06.07, 12:39
                Jeszcze ja, jeszcze ja! Ja też poproszę!
              • jackie14 Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 03.07.07, 17:09
                czy ja też mogę prosić o tą piosenkę? będę wddzięczna smile,adres:
                JACKIE14@AUTOGRAF.PL
                pozdrawiam
              • wrzesia2 Do: ewaa222 05.07.07, 12:14
                Czy możesz mi przesłąć tą piosenkę na gazetowego?
                Buziaki

ewaa222 napisała:

> witam!!!
                >
                > wieczorkiem wysle ci piosenke ktora zespol zagra dla moich rodzicow - jest to
                > podziekowanie w ktorym dziekuje sie za wychowanie itp. jest przesliczna!!!
                >
                > pozdrawiam
            • jarzynka17 Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 01.06.07, 13:04
              my chyba wybierzemy piosenke Bo jestes Ty Krawczyka(bo ją uwielbiają).
              prezentem bedą albumy ze zdjęciami i płyty z wesela i ślubu, a także kwiaty. smile
              • krzysia2 Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 01.06.07, 13:11
                Ewa, czy mogłabym też poprosić o tą piosenke na gazetowego.
                • aniamaciej2 Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 01.06.07, 13:20
                  Mój M powiedział kilka słów, wręczilismy bukiety i ślubne zdjęcie w ramce. A
                  potem zatańczylismy w szóstkę do piosenki A. Jantar - Radość najpiękniejszych
                  lat.
                • madziks81 Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 03.07.07, 17:35
                  Rowniez poprosze na gazetowego. serdecznie dziekuje !!!
            • elgoog Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 05.06.07, 11:53
              Dobry pomysł z samym toastem, tym bardziej, że mój TŻ nie żyje w zgodzie z ojcem, więc wslny taniec przy "Kochanych rodziców mam" mógłby zakończyć się nie najlepiej. A tak wstaniemy, ja będę mówić on sobie w tym czasie pokiwa głową... i jakoś przejdzie wink

------------------------------------------------------sygnaturka poszła na spacer
        • gosiapro Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 04.06.07, 21:41
          emisia21 napisała:

> dzieki za podpowiedzi czekam na kolejne, a co dajecie swoim rodzicom procz
          > kwiatow

bylam na weselu gdzie para mloda zrobila specjalne koszulki dla rodzicow
          Supermama i Supertata w stylu Supermena. Smiesznie bylo, jesli rodzice maja
          poczucie humoru - swietny pomysl wink
        • memphis90 Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 05.06.07, 12:38
          Nie dajemy kwiatów, bo kwiatów będzie mnóstwo (i zostają w domu moich rodziców,
          bo my brykamy w podróż poslubną), robimy rodzicom albumy z naszymi zdjęciami (od
          narodzin do ślubu). Tatom dodatkowo spinki do krawatów, mamon- złote serduszka.
          Specjalnej muzyki nie przewiduję, a już na pewno nie Sipińskej.
    • ania_1609 Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 01.06.07, 14:15
      Byłam ostatnio na ślubie przyjaciół i oni z rodzicami tańczyli do piosenki
      Piotra Szczepanika "Kochać, jak to łatwo powiedzieć"
      Pozdrawiam
      • ewaa222 Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 01.06.07, 14:44
        WIECZOREM WAM POWYSYLAM BO W TEJ CHWILI NIE MAM CZASU
        • niunia9615 Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 01.06.07, 14:50
          ja tez prosze smile
        • niunia9615 Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 01.06.07, 14:50
          ja tez prosze smile
        • kadano Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 01.06.07, 15:09
          ja również poproszę o tą piosenke, jeśli można smile
          pozdrawiam,
          kadano
          • anathalla Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 01.06.07, 16:39
            I ja również poproszę smile Na gazetowy mail
        • aniak1211 Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 01.06.07, 19:47
          Jezeli nie sprawi to problemu to i ja poporosze smile
    • barabasia2 Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 01.06.07, 15:56
      Myśmy mieli:

Rodzicielska miłość
      Wykonawca: Jacek Kierok
      Bardzo fajny kawałek!
    • bozena.dp Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 01.06.07, 20:56
      też szukam czegoś innego niż "cudownych rodziców mam" i ostatnio znalazłam
      piosenkę "Kochani rodzice" którą śpiewa Bernadeta Kowalska
      pozdrawiam
    • majka9954 Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 01.06.07, 21:02
      Mogę prosić również o tą piosenkę, na maila gazetowego. Dziękuje Majka
      • muhehel Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 24.06.07, 23:35
        Czy ktoś mnie poratuję piosenką "Mamo i Tato"? Wszedzie jej szukam i dopiero teraz pojawiła się okazja.
        Kto kolwiek pleeessss!!!
    • koraa2 Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 02.06.07, 11:41
      a mozna ogolnie zrezygnowac z tych podziekowan,niestety mamy tylko rodzicow z
      jednej stronysad
      • monyaa Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 02.06.07, 13:33
        u mnie nie będzie tego, bo mój tata zmarł pół roku temu i nie chcę, żeby mamie
        było przykro, bo niby z kim zatańczy?
        Mój chrzestny też już nie żyje..............
        • olgaaa1 Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 04.06.07, 22:01
          Jeśli można, to ja też poprosze o piosenkę i z góry dziękuje smile
    • plumka25 Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 05.06.07, 11:18
      ja planuję "niebo z moich stron" czerwonych gitar, kojarzy mi się z domem
      rodzinnym
      martynkaa.wrzuta.pl/audio/adwyKdIZVW/czerwone_gitary_-_niebo_z_moich_stron
      • monia515 Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 05.06.07, 11:47
        Czy oglądał ktoś ceremonię zaślubin najstarszej córki w 'Skrzypku na dachu'?
        Właśnie podczas tego ślubu była piosenka 'Sunrise Sunset', która idealnie
        pasuje - jest piękna i wzruszająca. Akurat dla rodziców.

Sunrise, Sunset

Is this the little girl I carried?
        Is this the little boy at play?

I don't remember growing older
        When did they?

When did she get to be a beauty?
        When did he get to be so tall?

Wasn't it yesterday
        When they were small?

Sunrise, sunset
        Sunrise, sunset
        Swiftly flow the days
        Seedlings turn overnight to sunflowers
        Blossoming even as we gaze

Sunrise, sunset
        Sunrise, sunset
        Swiftly fly the years
        One season following another
        Laden with happiness and tears

What words of wisdom can I give them?
        How can I help to ease their way?

Now they must learn from one another
        Day by day

They look so natural together

Just like two newlyweds should be
        • zullu Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 14.06.07, 12:53
          bardzo bym prosila o przeslanie tych piosenek na moj meil
          gazetowy...baaaaaaaaardzo prosze jesli ktos je ma, z gory dzieki
        • ashton Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 14.06.07, 12:59
          O właśnie, dziewczyny wiecie gdzie można dostać płytę z piosenkami ze "Skrzypka
          na dachu" ale w polskiej wersji?
    • pina_collada Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 14.06.07, 13:45
      Witam,
      oto moje propozycje:
      "Serca dwa"
      "Przeżyłam z Tobą tyle lat..."
      • mariola_2007 Ciekawe utwory 14.06.07, 18:34
        Ciekawe utwory ślubno - weselne m.in. Bernadeta Kowalska "Kochani moi rodzice"
        chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Sezam
        • mariola_2007 Re: Ciekawe utwory 14.06.07, 18:35
          trzeba wejść na Mp3 i wyświetla się cała lista utworów
    • kasiaisebastian Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 25.06.07, 03:30
      Tez w sumie jeszcze piosenki nie wybralismy, ale wreczymy rodzicom album z
      naszymi zdjeciami, bo teraz mieszkamy za granica wiem pewnie sie uciesza jak w
      jednym miejscu beda mieli zdjecia z nami.
    • sangare List do Matki V.Villas 25.06.07, 10:35
      • zawsze_do_przodu Re: List do Matki V.Villas 25.06.07, 11:50
        My nie bedziemy mieć żadnej piosenki, moja mam się rozwiodła, ojca nie będzie
        na ślubie, taki jest i tyle, dlatego tylko toast, życzenia ode mnie i od Mojego
        Ukochanego, kwiaty i może coś nietypowego wymyślę....a co...nie lubię
        sztampowości..
    • pistacja-23 Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 04.07.07, 18:17
      Ja mam jakieś osobiste uczulenie na tę piosenkę i jeszcze na parę innych, więc
      zespół będzie miał absolutny zakaz ich wykonywania big_grin Co w zamian? Mamy jeszcze
      dużo czasu, ale sądzę, że wybierzemy jakąś ładną piosenkę z lat młodości naszych
      rodziców.
      • kassiekk Re: Co zamiast " Cudownych Rodziców mam"????? pom 05.07.07, 11:46
        my mieismy "walc dla rodzicow" Bayer Full
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka