marketa77 03.06.07, 23:06 jutro ide na przymiarke sukni, az sie boje czy wszystko bedzie dobrze, jak tak to zabieram ją do domku to juz 16,06,07 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nombrilek Re: suknia 03.06.07, 23:09 Ja tez ide jutro a slub tez 16.06 juz tuz tuz... Odpowiedz Link Zgłoś
marketa77 Re: suknia 04.06.07, 12:15 No i byłam na przymiarce i okazało się uszyli mi nie taka jak chciałam, następna przymiarka w piatek jak sie oczywiscie wyrąbia bo suknie szyją we wrocławiu, jestem taka zła ze szok, jezeli znowu cos bedzie nie tak to nie wiem co zrobie, a juz wyjezdzamy w czwartek-po prostu pieknie!załamka Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Będzie dobrze.:) 04.06.07, 12:17 Uszy do góry. Dobre kojarzę, że Ty jesteś ze Starachowic? Odpowiedz Link Zgłoś
marketa77 Re: Będzie dobrze.:) 05.06.07, 00:36 Cały czas mysle czy mi zdązą uszyc, taka jaka chce,( była zle uszyta tzn.za duza i miała miec koronke na plecach a w ogóle jej nie było a to miał byc cały jej urok) a jesli nie to co wtedy? juz nie bede miała czasu na poprawke, bo tak jak pisałam salon wysyła do wrocławia, do tego zapłaciłam juz za całą sukienke. Czy któras z Was miała podobny problem? jak go rozwiazała? czy oddali pieniądze czy może jeszcze cos innego? Czekam na odzew.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś