Dodaj do ulubionych

foto Blechman

06.06.07, 11:38
Witam!
Czy ktoś mógłby powiedzieć coś na temat małżeństwa fotografów Przemka i Beaty
Blechman? Może ktoś miał robione przez nich zdjęcia lub oglądał ich prace? Co
sądzicie? Dzięki!
Obserwuj wątek
    • madziuniunia Re: foto Blechman 06.06.07, 12:17
      Oglądałam ich zdjęcia , dla mnie super
      • basiulek11 Re: foto Blechman 06.06.07, 15:32
        Też mi się podobają ich zdjęcia. Widzę, że chyba jednak nie są zbyt popularni.
    • yogusiek Re: foto Blechman 06.06.07, 17:30
      ja widziałam zdjęcia Pana Przemka!dla mnie super...nie znalazłam równie dobrych
      u nikogo innego. Widziałam też zdjęcia te nie z portfolio czyli takie jak
      dostaje przeciętna para są PIĘKNE - robił zdjęcia mojej znajomej...i nam też
      będzie robiłsmile

• aga07 Re: foto Blechman 06.06.07, 17:41
        Ja widziałam u mojej siostry.Są piękne.
    • ewa_s-t Re: foto Blechman 25.06.07, 14:01
      Na państwa Blechman trafiłam całkiem przypadkowo
      najpierw ogladałam ich zdjęcia na płycia CD którą dostałam od sprzedawcy w
      salonie z modą ślubną. W domu przejrzałam i stwierdziłam że na pewno mnie na
      nie nie stać, i sobie "odpuściłam", poza tym moja znajoma wcześniej pokazywała
      mi swoje ślubne zdęcia z pleneru którymi byłam zachwycona, więc poprosiłam ją o
      kontakt do owego fotografa. Okazało się że to ci sami ludzie. zadzwoniłam
      umówiłam sie (cena nie była szczególnie wygórowana). Umówiłam się na
      fotoreportaż w kościele na sali weselnej i plener. Pełna profesjonalka!!!!
      (Goście weselni zwracali mi uwagę na świetną pracę pani fotograf). Plener choć
      trzy dni później (czekaliśmy na pogodę) wypadł super. Dzięki Pani Beacie mam
      wspaniałą pamiątkę i chetnie do niej wracam. Od mojego ślubu minęło 2 lata i 8
      miesięcy a do moich albumów ślubnych wracam z taką przyjemnością jak by to
      było wczoraj - pomyśleć co będzie za 20-30lat!!!!! Dziękujemy Pani Beato Ewa i
      Robert T
      • m.jadlowska Re: foto Blechman 25.06.07, 14:46
        ja uważam że są bardzo drodzy ale widziałam ich album - zdjecia kuzynki - były
        super, bez porównania do innych. jednak ja chyba nie bede mogła sobie pozwolić
        na taką drogą sesje. zdjęcia cudowne, naprawdę, śliczne!
    • przytul.anka Re: foto Blechman 25.06.07, 14:43
      I my, i znajomi mieliśmy robione przez nich zdjęcia i jesteśmy bardzo
      zadowoleni. Mieliśmy plener i reportaż (ślub i wesele od błogosławieństwa),
      skórzany album na 140 zdjęć plus płyta DVD z 1200 zdjęciami (po wstępnej
      selekcji). Jeśli masz jakieś pytania pisz na priv. W podpisie mała próbkasmile
      • dove5 Re: foto Blechman 25.06.07, 15:23
        My także zastanawialiśmy się nad wyborem tego fotografa. Widziałam jakie piękne
        zdjęcia zrobili znajomej. Niestety zrezygnowaliśmy ze względów finansowych..
        Jeśli tylko koszt nie obciąży zbytnio waszego budżetu - decyduj się na nich smile
        • przytul.anka Re: foto Blechman 25.06.07, 16:42
          My zrezygnowaliśmy z filmu, bo uznaliśmy, ze wolimy mieć super zdjęcia niż film
          i zdjęcia średniej jakości.
          • m.jadlowska Re: foto Blechman 25.06.07, 22:08
            my podobnie rezygnujemy z filmu, ale mimo wszystko ten fotograf jest drogi,
            koleżanka dała mi namiary na dwa razy tańszego, jego zona jest kosmetyczką i
            jeszcze robi w promocyjnej cenie makijaze próbne i podczas zdjęć. ale nie
            podjęłam jeszcze decyzji, czy brać tańszego czy droższego
            • salsa.loca Re: foto Blechman 25.06.07, 22:23
              nie wyobrazam sobie ze miałabym zrezygnowac z kamery

dziewczyny, nie zal wam, ze całosc ozostanie tylk w głowie??
              owszem zdjecia choc najpiekniejsze nie pozwolna w pełni przezyc raz jeszcze-bo
              przeciez nie zobaczycie na nich jak mowilismy, jakie mieliscie miny, itp

to jest jak wystep , najwazniejsze w zyciu show i jak tu tego nie nagrac??
              po wszystkim chce moc właczyc kasete (moze i po latach ) i obejrzec jak
              wygladałam z zachowywałam sie w kosciele, jak tanczyłam taniec (czy sie udał) i
              posłuchac co goscie owiedzieli dla mnie do kamery
              no i pokazac ten film tym ktoryz z roznych powodów nie moga przybyc na
              uroczystosc ( np moja babcia jest juz schorowana i nie przyjedzie)
              a keidys pokaże moim dzieciom jak rodzice sie hajtali
              pamietam ze bardzo czesto ogladałam fotki z rodzicami z ich slubu
              nie było wtedy kamerzysty, zreszta z imprezy nie ma zdjec, sa tylkok z cywilnego
              i z koscioła

im jest bardzo szkoda, ze taki kiedys było, bo dzic chetnie by zobaczyli sie na
              filmie
    • wisienka1980 Re: foto Blechman 09.07.07, 09:40
      Widze ze same dobre opinie. Moze ktos mial ostatnio robione zdjecia przez
      Panstwa Blechman?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka