Dodaj do ulubionych

moja suknia

08.06.07, 22:03
moja suknia CYMBELINE - Aladin. Tylko na zdjeciu jest biala,a ja bede miec
kremowa z koronko toffi. Co sadzicie? tylko szczerze?

www.i-mariage.com/i-mariage/backstage.asp?pid=299&menu=vitrine
Obserwuj wątek
    • gioseppe Re: moja suknia 08.06.07, 22:07
      jestes z Warmii/Mazur/Lubelskiego? smile
      przypomnial mi sie kolega - on nigdy nie mowi koncowek -KĄ
      tylko kO
      • gioseppe Re: moja suknia 08.06.07, 22:08
        a suknia bardzo ladna
        ciekawa jestem jak na zywo wyglada ta kolorystyka o ktorej piszesz smile
        • karolata Re: moja suknia 08.06.07, 22:10
          uważam że jest świetna.Najważniejsze żebyś Ty się w niej dobrze czuła.
    • veeto1 Re: moja suknia 08.06.07, 22:10
      Dekold chyba lekko przesadzony. Szczerze mówiąc za dobrze nie widać szczegółów.
      Taka halkowata trochę, ale jeśli ślub bierzesz w te upały to jak najbardziej
      się nadaje.
      • olimpia_b81 Re: moja suknia 08.06.07, 22:12
        modelka szkapa i sadze,ze nie najlepiej na niej wyglada.
        na Tobie pewnie bedzie lepiejsmile
        • sangare oczywscie tam ma byc "koronką" heh 08.06.07, 22:46
          jestem z malopolski. a co do kolorow wygladaja naprawde rewelacyjnie. Dekolt jak
          juz ktos zauwazyl jest dosc duzy, ale bede nieskropmna-mam co tam wlozyc i
          zostawiam taki jak jest. Sukienka lezy swietnie, bylam do 1 przymiarki, a suknia
          wygladala jak gotowa. Jeszcze 2 miesiace i ......... wskocze w nia. Nie moge sie
          doczekac smile
          • mayagaramond Re: oczywscie tam ma byc "koronką" heh 08.06.07, 23:03
            Piekna suknia! Cymbeline ma w ogole swietne wzory.
            • inkageo Re: oczywscie tam ma byc "koronką" heh 08.06.07, 23:11
              Może i projekty są ciekawe, ale nie cierpię ich strony internetowej i zdjęć..
              Dziwnie wygięte modelki, mało co widać... Silą się na artyzm, a zapominają, że
              komuś ma to służyć do obejrzenia fasonu i kroju..
              A suknia chyba pięknasmile
              • karhar Re: oczywscie tam ma byc "koronką" heh 08.06.07, 23:19
                To jest jedyna suknia z cymbeline, która mi się podoba. Ta modelka w tej sukni
                wygląda supersmile Jestem bardzo ciekawa jak ta suknia wygląda w rzeczywistości.
                Jak będziesz miała fotki to proszę wklej. A tak z ciekawości ile kosztowała??
                • sangare hehe nie uwierzysz ,ale tylko 2400 10.06.07, 00:02
              • mayagaramond Re: oczywscie tam ma byc "koronką" heh 08.06.07, 23:19
                No troche masz racji - np. Aamu widac tylko w polowie i nigdzie w necie nie ma
                innych zdjec tej sukienki, ale juz Saline jest na dwoch zdjeciach.

To wrazenie mam czesto ogladajac magazyny mody, niektore zdjecia sa tak ciemne,
                ze nie widac nawet czy to modelka czy modelwink
                • dagps Re: oczywscie tam ma byc "koronką" heh 09.06.07, 08:15
                  pieknasmile

prawda z tymi zdjeciami, ja bym swojej sukni w zyciu ze zdjecia nie wybrala, a
                  nawet bym szerokim lukiem omijala, bo cala grupa sprzedawana przez cymbeline ma
                  takie fotki, ze niech to szlag. moja sukienka w rzeczywistosci jest lekko
                  podobna do tego co na zdjeciuwink
                  • napolnoc Re: oczywscie tam ma byc "koronką" heh 09.06.07, 09:44
                    ladna kiecka smile
                    • agatk_michta Re: oczywscie tam ma byc "koronką" heh 09.06.07, 13:55
                      ładna sukienka, choć pewnie zdjęcie tego nie oddaje, a twoje zestawienie
                      kolorystyczne może być ciekawe (ja osobiście nie lubie białych sukni)
    • salsa.loca Re: moja suknia 09.06.07, 15:22
      czy ona jest postrzępiona na dole czy to takie dziwne zdjecie?
      • sangare tak, jest lekko strzepiona. 10.06.07, 00:04
        Moja bedzie nawet troche bardziej. Bede miec fotki to oczywiscie wkleje smile
        • fraca1 niewygodna 10.06.07, 00:17
          To był mój numer jeden - do pierwszej przymiarki. Jest niewygodna, dekold
          mnie onieśmielał, no i ten tył - taki..troche przypominał mi źle natapirowane
          włosy..choć przyznam żę lubię sukienki Cymbeline.POzdrawiam
          • salsa.loca Re: niewygodna 10.06.07, 00:38
            to strzepienie dziwne-czy to dobrze wyglada w realu??
            • sangare jak dla mnie bomba, bedzie troszke inne poniewaz , 10.06.07, 09:04
              o to poprosilam i panie z salonu sie zgodzily na przerobke tym bardziej,ze nie
              kupuje gotowego modelu tylko mam szyte na miare
    • loltka Re: moja suknia 11.06.07, 20:47
      smile
      • a.bc Re: moja suknia 11.06.07, 20:49
        piękna, też się nad nia zastanawiałam
        • sangare wszystkim dziekuje 11.06.07, 21:49
          i to bardzo poniewaz bylam przekonana,ze kilka osob zjedzie" ta suknie. Przeciez
          nie jest z najnowszej kolekcji, poza tym sa przeciez rozne gusta i nie kazdemu
          sie wszystko podoba. Jak widac, przynajmniej do dzis mialam szczescie bo zadna
          cięta FORUMKA jeszcze nie zagladnela tutaj hehehe. Mam nadzieje,ze faktycznie
          bedzie tak wygladala jak juz bedzie calkiem gotowa. Narazie po 1 przymiarce
          wyglada odjazdowo. Tzn mnie sie podoba.........
          Buźka
          • memphis90 Re: wszystkim dziekuje 12.06.07, 10:33
            Ja mam też cymbelinę, też ze starej kolekcji, i do tego- zgroza- bezowatą. Wiec
            na pewno pierwsza nie rzucę kamieniemwink Sukienka śliczna, dekolT odważny, ale
            skoro masz się czym pochwalić...
    • promyczek_k Re: moja suknia 11.06.07, 23:32
      Bardzo mi się podoba. Choć nie potrafię sobie wyobrazić tych kolorów. Musisz
      koniecznie wkleić zdjęcie swojej smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka