sangare 08.06.07, 22:03 moja suknia CYMBELINE - Aladin. Tylko na zdjeciu jest biala,a ja bede miec kremowa z koronko toffi. Co sadzicie? tylko szczerze? www.i-mariage.com/i-mariage/backstage.asp?pid=299&menu=vitrine Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gioseppe Re: moja suknia 08.06.07, 22:07 jestes z Warmii/Mazur/Lubelskiego? przypomnial mi sie kolega - on nigdy nie mowi koncowek -KĄ tylko kO Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: moja suknia 08.06.07, 22:08 a suknia bardzo ladna ciekawa jestem jak na zywo wyglada ta kolorystyka o ktorej piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
karolata Re: moja suknia 08.06.07, 22:10 uważam że jest świetna.Najważniejsze żebyś Ty się w niej dobrze czuła. Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: moja suknia 08.06.07, 22:10 Dekold chyba lekko przesadzony. Szczerze mówiąc za dobrze nie widać szczegółów. Taka halkowata trochę, ale jeśli ślub bierzesz w te upały to jak najbardziej się nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: moja suknia 08.06.07, 22:12 modelka szkapa i sadze,ze nie najlepiej na niej wyglada. na Tobie pewnie bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
sangare oczywscie tam ma byc "koronką" heh 08.06.07, 22:46 jestem z malopolski. a co do kolorow wygladaja naprawde rewelacyjnie. Dekolt jak juz ktos zauwazyl jest dosc duzy, ale bede nieskropmna-mam co tam wlozyc i zostawiam taki jak jest. Sukienka lezy swietnie, bylam do 1 przymiarki, a suknia wygladala jak gotowa. Jeszcze 2 miesiace i ......... wskocze w nia. Nie moge sie doczekac Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: oczywscie tam ma byc "koronką" heh 08.06.07, 23:03 Piekna suknia! Cymbeline ma w ogole swietne wzory. Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: oczywscie tam ma byc "koronką" heh 08.06.07, 23:11 Może i projekty są ciekawe, ale nie cierpię ich strony internetowej i zdjęć.. Dziwnie wygięte modelki, mało co widać... Silą się na artyzm, a zapominają, że komuś ma to służyć do obejrzenia fasonu i kroju.. A suknia chyba piękna Odpowiedz Link Zgłoś
karhar Re: oczywscie tam ma byc "koronką" heh 08.06.07, 23:19 To jest jedyna suknia z cymbeline, która mi się podoba. Ta modelka w tej sukni wygląda super Jestem bardzo ciekawa jak ta suknia wygląda w rzeczywistości. Jak będziesz miała fotki to proszę wklej. A tak z ciekawości ile kosztowała?? Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: oczywscie tam ma byc "koronką" heh 08.06.07, 23:19 No troche masz racji - np. Aamu widac tylko w polowie i nigdzie w necie nie ma innych zdjec tej sukienki, ale juz Saline jest na dwoch zdjeciach. To wrazenie mam czesto ogladajac magazyny mody, niektore zdjecia sa tak ciemne, ze nie widac nawet czy to modelka czy model Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: oczywscie tam ma byc "koronką" heh 09.06.07, 08:15 piekna prawda z tymi zdjeciami, ja bym swojej sukni w zyciu ze zdjecia nie wybrala, a nawet bym szerokim lukiem omijala, bo cala grupa sprzedawana przez cymbeline ma takie fotki, ze niech to szlag. moja sukienka w rzeczywistosci jest lekko podobna do tego co na zdjeciu Odpowiedz Link Zgłoś
agatk_michta Re: oczywscie tam ma byc "koronką" heh 09.06.07, 13:55 ładna sukienka, choć pewnie zdjęcie tego nie oddaje, a twoje zestawienie kolorystyczne może być ciekawe (ja osobiście nie lubie białych sukni) Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: moja suknia 09.06.07, 15:22 czy ona jest postrzępiona na dole czy to takie dziwne zdjecie? Odpowiedz Link Zgłoś
sangare tak, jest lekko strzepiona. 10.06.07, 00:04 Moja bedzie nawet troche bardziej. Bede miec fotki to oczywiscie wkleje Odpowiedz Link Zgłoś
fraca1 niewygodna 10.06.07, 00:17 To był mój numer jeden - do pierwszej przymiarki. Jest niewygodna, dekold mnie onieśmielał, no i ten tył - taki..troche przypominał mi źle natapirowane włosy..choć przyznam żę lubię sukienki Cymbeline.POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: niewygodna 10.06.07, 00:38 to strzepienie dziwne-czy to dobrze wyglada w realu?? Odpowiedz Link Zgłoś
sangare jak dla mnie bomba, bedzie troszke inne poniewaz , 10.06.07, 09:04 o to poprosilam i panie z salonu sie zgodzily na przerobke tym bardziej,ze nie kupuje gotowego modelu tylko mam szyte na miare Odpowiedz Link Zgłoś
sangare wszystkim dziekuje 11.06.07, 21:49 i to bardzo poniewaz bylam przekonana,ze kilka osob zjedzie" ta suknie. Przeciez nie jest z najnowszej kolekcji, poza tym sa przeciez rozne gusta i nie kazdemu sie wszystko podoba. Jak widac, przynajmniej do dzis mialam szczescie bo zadna cięta FORUMKA jeszcze nie zagladnela tutaj hehehe. Mam nadzieje,ze faktycznie bedzie tak wygladala jak juz bedzie calkiem gotowa. Narazie po 1 przymiarce wyglada odjazdowo. Tzn mnie sie podoba......... Buźka Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: wszystkim dziekuje 12.06.07, 10:33 Ja mam też cymbelinę, też ze starej kolekcji, i do tego- zgroza- bezowatą. Wiec na pewno pierwsza nie rzucę kamieniem Sukienka śliczna, dekolT odważny, ale skoro masz się czym pochwalić... Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek_k Re: moja suknia 11.06.07, 23:32 Bardzo mi się podoba. Choć nie potrafię sobie wyobrazić tych kolorów. Musisz koniecznie wkleić zdjęcie swojej Odpowiedz Link Zgłoś