Dodaj do ulubionych

Ostrowiec Św.

18.06.07, 22:05
witam czy są tu jakieś panny młode z Ostrowca? wiem na pewno że banika2 tu
zagląda ale czy ktoś jeszcze?
pozdrawiam gorąco!
Obserwuj wątek
    • july19 Re: Ostrowiec Św. 18.06.07, 22:42
      Hej, ja wprawdzie z Ostrowca nie jestem, ale wesele w przyszlym roku bede miala
      wlasnie w Ostrowcu, ze wzgledu na to, ze stad pochodzi moj narzeczony.
      A Ty kiedy i jak przygotowania? My na razie zarezerwowalismy sale, ale jescze
      caly czas sie zastanawiam. Problem w tym, ze Ostrowca nie znam za bardzo.
    • july19 Re: Ostrowiec Św. 19.06.07, 10:16
      Czy jest ktos moze jeszcze z Ostrowca?
    • gosiarkar Re: Ostrowiec Św. 19.06.07, 10:29
      Witajcie smile
      wątek w sam raz dla mnie smile
      Ja co prawda nie jestem z Ostrowca ale mój narzeczony tak i własnie w ostrowcu
      będziemy robić wesele.
      Jako że mieszkamy we Wrocławiu, a ja Ostrowca aż tak dobrze nie znam to byłabym
      baaardzo wdzięczna za wszelkie namiary na salę - najlepiej jakoś stylowo
      urządzona, fryzjera, kwiaciarnię smile
      Co do kościoła to zupełnie nie wiem który wybrać, w centrum św Marcina chyba
      się nazywa, a może znacie jakiś inny stary kościół (może być w okolicy
      Ostrowca).

Pozdrawiam i dajcie znać jak przebiegają przygotowania smile
      gosia
      • july19 Re: Ostrowiec Św. 19.06.07, 10:58
        Jak juz pisalam, z Ostrowca nie jestem, ale slub i wesele beda w Ostrowcu. Jesli
        chodzi o kosciol to w centum jest sw. Michala i o nim wlasnie myslimy. Sala- na
        razie wybralismy Venus, bedziemy miec gosci z poza Ostrowca i musielismy znalezc
        taka, gdzie beda tez pokoje do spania. Sala jak sala, ale menu ok i ceny tez nie
        najgorsze. Ladna sala jest "Pod roza", ale sala do tanca jest oddzielnie i
        przypomina sale gimnastyczna, a poza tym troche drogo w porownaiu z Venus.
        Za namiary na fryzjera, kosmetyczke i jakas fajna kwiaciarnie tez bylabym
        wdzieczna. Wogole gdyby ktos z Ostrowca mogl (kto mial lub bedzie mial wesele)
        mogl udzielic rad co do wszystkiego co dotyczy organizacji wesela w Ostrowcu to
        byloby naprawde super-(kamerzysta, fotograf, zespół)
        • july19 Re: Ostrowiec Św. 19.06.07, 13:01
          A może osoba, która wątek założyła, pomogłaby nam?
        • alex25220 Re: Ostrowiec Św. 20.07.08, 15:50
          witam panie bardzo serdecznie.ja mam ślub 19 września 2009 sala w
          pasji a orkiestra to VIVAT ale niemam niestety kamerzysty polećcie
          cos prosze
        • aniatp Re: Ostrowiec Św. 10.08.08, 12:28
          witam ;] ja już mam to wszystko za sobą ;] mieliśmy ślub 28 czerwca; polecam
          zespół trio masters ;] są naprawdę super, jest ich stronka nawet gdzies w necie
          a i serdecznie polecam do filmu dvd foto stodio 3 na siennienskiej maja biuro
          robert górczyński jest włascicielem, jestesmy z plytki naprawde zaqdowoleni
          ;]!!!!!!!!!!!!! zycze spokoju przy przygotowaniach, pozdrawiam
    • banika2 Re: Ostrowiec Św. 19.06.07, 13:05
      Hejka, mogę Wam trochę pomóc, ale sama w Ostrowcu na stałe nie mieszkam. My
      prawdopodobnie slubowac będziemy w wymienionym kościele św. Michała (nasz
      pierwotny jest w remoncie). O fotografie się nie wypowiadam, bo mam swojego
      kolegę. Wesele bedzie w Lesnych Kątach. aha nie mam pojecia gdzie jest sala
      Venus, czy jest nowa?
      • banika2 Re: Ostrowiec Św. 19.06.07, 13:08
        Jeśli chodzi o kwiaciarnię to jak sie dowiem jak się nazywa moja to Wam powiem,
        aha salon fryzjerski wg mnie najlepszy jest salon Ewa i fryzjerka Kasia (dość
        cięzko do niej się dostać).
        • july19 Re: Ostrowiec Św. 19.06.07, 13:17
          dzięki serdeczne za odpowiedź. Venus jest na Kilińskiego, chyba taka nowa to nie
          jest wydaje mi się, że od kilku lat działa. Ale nie wiem dokładnie.
          A ile płacisz w Leśnych Kątach? Bo też sie zastanawiałam nad tym lokalem. A może
          jeszcze jakiś zespół polecisz?
          • yena1 Re: Ostrowiec Św. 19.06.07, 13:20
            witam. jestem z Ostrowca choc mieszkam w Warszawie. ale w Ostrowcu wlasnie
            bralam ślub w kwietniu, w kościele w Szewnie pod Ostrowcem. wesele było w
            restauracji i motelu Panorama - polecam.
            • july19 Re: Ostrowiec Św. 19.06.07, 13:45
              Yena1 ja tez mieszkam w Warszawie, a mogłabyś jeszcze podać gdzie byłaś u
              fryzjera, gdzie robiłaś makijaż? Może zespół? Kwiaciarnia?
              • yena1 Re: Ostrowiec Św. 19.06.07, 14:11
                makijaż robiłam sama więc nikogo nie polecę. fryzjerka mało znana, mały skromny
                salon ale czeszę się tam od lat i zadowolona jestem - w pasażu na tzw.
                Słoneczku (osiedle sloneczne) na górze. kwiaciarnia "Adonis" na Osiedlu Stawki -
                polecam absolutnie. zrobią coś co polecisz, można wybrać z katalogu albo sami
                coś dobiorą znając kolor wybrany czy kwiaty. a grał nam zespół Akord z Kielc,
                ostrowieckich zespołów nie znam
          • banika2 Re: Ostrowiec Św. 19.06.07, 13:47
            Ja mam zespół Hawana, byłam kiedyś na weselu i się dobrze przy nim bawiliśmysmile
            Ale pamiętając czasy studniówki polecałabym bardziej zespół Sukces, tylko, że
            oni sa bardzo oblegani, ja się nie załapałam. A za Leśne Katy płace bodajże 130
            zł/ os. A Venus moze po prostu nie kojażęsmile Nidy nie byłam tam na weselu.
    • kuala3 Re: Ostrowiec Św. 19.06.07, 15:06
      cześć dziewczyny!
      szczerze mówiąc myślałam że ten wątek spłynie po jednym dniu na następną stronę
      bez odzewu a tu niespodzianka!
      nie wiem od czego zacząć. to ja mam ślub 11 września w kościele na Ogrodach taki
      wielki czerwony w kształcie korony smile
      co do kwiatów to również polecam Adonisa na osiedlu Stawki. sama tam będę
      zamawiała kwiaty. fryzjerkę zamówiłam na ul. Żabiej ale dobra jest też podobno
      na ulicy Reja.
      ja sama mam przyjęcie weselne w Opatowie 15 km od Ostrowca gdyż poszukiwaliśmy
      samej sali bez obsługi a takowej w samym Ostrowcu nie ma sad
      Paznokcie i makijaż polecam zrobić na ulicy Młyńskiej- sprawdzona firma smile
      dziewczyny a kiedy dokładnie będziecie ślubować w Ostrowcu??
      serdecznie pozdrawiam smile
      • kuala3 Re: Ostrowiec Św. 19.06.07, 15:10
        a zapomniałam doradzić salę weselną smile
        polecam Panoramę na ul. Opatowskiej ze względu na możliwość noclegu dla gości,
        Pasję, Pod różą i dom weselny w Smykowie pod Ostrowcem. ceny wahają się tak
        mniej więcej od 120- 170 zl za osobę.
        • yena1 Re: Ostrowiec Św. 19.06.07, 15:16
          ja ślubowałam już 28 kwietniawink "Panoramę" mogę polecić na podstawie własnego
          doświadczenia. jeśli chcecie zdjęcia pozowane nie w plenerze to polecam studio
          na Żabiej. my mieliśmy nie mieć takich zdjęc,tylko reportażowe ale rodzina nas
          namówiła i jestesmy zadowoleni.
          • banika2 Re: Ostrowiec Św. 19.06.07, 16:05
            byłam w Panoramie na weselu, lokal bardzo ładny jedzenie tez całkiem smaczne,
            ale nie podobało mi się, że wyłączyli bardzo szybko klimatyzację przy bardzo
            dużym upale, czepiali się, ze ktoś rozbił talerz (mam kolege kelnera mówił, ze
            zdarza się to na przyjeciach bardzo często i zawsze jest wliczone w koszty,
            aczkolwiek nikt tego nie widział. No i jakies rozbite lustro w łazience, za
            które policzyli na kilku weselach.
      • banika2 Re: Ostrowiec Św. 19.06.07, 16:12
        Kaula3 to ty masz slub we wrześniu, czy sierpniu, bo się pogubiłam?
    • abnegatka81 Re: Ostrowiec Św. 19.06.07, 15:17
      Witam Drogie Panie, ja co prawda nie z Ostrowca, ale blisko, z Ćmielowa smile
      Pozdrawiam
      • abnegatka81 Re: Ostrowiec Św. 19.06.07, 15:24
        Co do zespołu, polecam Riva Band, graja cudnie, zabawa przednia. Niestety,
        oblegani strasznie. U nas będzie Havana, podobniez też całkiem , całkiem.
        Wesele mamy na Smykowie, 5 km za Ćmielowem, sala całkiem fajniutka, z okrągłymi
        stołami; są pokoje dla gości i młodych.
        Jako że jestem w Opolu, nie mam namiarów ani na fryzjerkę ani na makijażystkę
        sad Ufff, jeszcze tylko 3 miesiące!! smile))
        • marta0208 I ja też z Ostrowca 19.06.07, 16:19
          Ja też mam przyjęcie w Smykowie- tylko na dole, w większej sali- i też z
          Havaną! Grają całkiem fajnie! A kiedy masz ślub?
          Pozdrowienia dla wszystkich panien młodych z Ostrowca!!!
          • abnegatka81 Re: I ja też z Ostrowca 20.06.07, 08:48
            ślub 22 września, już tylko 3 miesiące... smile
        • skarpetka82 Re: Ostrowiec Św. 21.06.07, 07:53
          apropos Smykowa, słyszałam, że Pan nie należy do najuczciwszych, koleżanka
          miała tam wesele, musieli duuużo dopłacić, bo podobno dużo więcej poszło
          napojów i jedzenia niż było w planach io kilka innych historii, ale to nie z
          mojego doświadczenia, więc tylko radzę uważać
          pozdrawiam
        • m_i_k_e Re: Ostrowiec Św. 14.11.07, 12:39
          Ja polecam zespół Tofi bardzoprofesjonalny, ale troszkę dużo osób smile
          (5-6). Odradzam filmowanie przez p. Gierczaka ze względu na długi
          okres realizacji i amatorskie wykonanie.
    • gosiarkar Re: Ostrowiec Św. 19.06.07, 15:21
      A znacie może jakieś dworki w okolicy Ostrowca?
      Ja byłam na weselu pod Ostrowcem w takim dworku (nie pamiętam miejscowości -
      przy wjezdzie stoją lwy - Magnat się nazywał, ale troszkę zapuszczony i
      sprawiał wrqażenie nie za bardzo.
      Znacie coś jeszcze ???????

Jakoś źle mi się kojarzą takie typowo weselne sale....

Co do sali Venus to, o ile dobrze kojarzę, nowa sala tak trochę na uboczu, z
      zolta elewacja smile
      • gosiarkar Re: Ostrowiec Św. 19.06.07, 15:22
        ja z wrocka ale ukochany z ostrowca wink i tam ślub
        • yena1 Re: Ostrowiec Św. 19.06.07, 15:25
          Gosiarkar lwy to stoją przed muzeum, więcej nie kojarzę. ja studiowałam we
          Wrocławiu i kocham to miastosmile potem na chwilę zawitałam do stolicy, tu
          poznałam męża i zostałam ale marzy mi się powrót do Wrocławia, choćby na
          emeryturzesmile
        • july19 Re: Ostrowiec Św. 19.06.07, 15:32
          www.hotel-magnat.prv.pl/
          Chodzi Ci pewnie o ten dworek. Ciekawa jestem jak wyglądają tam wesela i jakie
          są ceny. Może ktoś wie?
          • gosiarkar Re: Ostrowiec Św. 19.06.07, 15:47
            Tak, dokładnie o tym dworku pisałam.
            Na zdjęciach wygląda ładnie w rzeczywistości jest zaniedbany i duuuużo mu
            brakuje aby wyglądał jak ze zdjęć.
            Jest jedno gigantyczne utrudnienie - aby pójść do toalety trzeba wyść na
            zwenątrz.... zejść super śliskimi i stomymi schodami w dół.
            W butach na obcasach jest to spora trudność.
            Tańce odbywają się w holu zaraz przy wejściu - wchodząc do środka od razu
            jest "sala" do tańczenia.
            Jedzenie jak jedzenie nic szczególnego.
            Goście siedzą w dwóch salach, które wyglądają jako tako, chyba na stronie też
            są fotki smile
            Okolica jest piękna smile

pozdrawiam i piszcie jak znacie coś jeszcze smile
            • karo.lina2 Re: Ostrowiec Św. 01.02.09, 22:33
              Ja bylam tam na weselu i wszyscy byli mega zadowoleni smile Jedzenia az
              za duzo, obsluga szybka, sprawna, sierpien, pieknie.. a zdjecia
              wyszly jak z bajki na zewnatrz jak i w srodku!! Doslownie jak z
              fotoshopa smile Z tymi schodami to sa w srodku wiec o czym mowisz? My
              normalnie chodzilismy do wc!! hehe. A tak to polecam super smile
    • mistrz1938 Re: Ostrowiec Św. 19.06.07, 16:32
      moe ktoraś z Was zna Martę Łazowską z Ostrowca?????
    • kuala3 Re: Ostrowiec Św. 19.06.07, 17:47
      ja mam ślub "niestety" 11 września. piszę niestety bo naszą wymarzoną datą w tym
      roku był 1 września ale niestety sala już była zajęta sad
      także zostały mi niecałe 2 miesiące. właśnie jesteśmy w trakcie nauk
      przedmałżeńskich w kościele, jutro idę do USC po zaświadczenie a w czwartek na
      spotkanie z panią z poradni małżeńskiej także przygotowania ruszyły pełną parą smile
      pozdrawiam
      aha a fotografa mogę polecić tego: www.fotoservice.com.pl/
      • banika2 Re: Ostrowiec Św. 19.06.07, 21:15
        Pytałam bo w suwaczku masz 11 sierpniasmile Ja poradnie mam już załatwioną, ale
        mamy straszny sajgon z przenoszeniem ślubu z Piasek do Michała.A do USC wybieram
        się w sobotę, bo tylko w weekendy mogę w Ostrowcu coś załatwić.
        • marketa77 Re: Ostrowiec Św. 20.06.07, 00:26
          Mogę Wam polecić super fajny zespół z Ostrowca Św. Grał nam w ta sobote na
          naszym weselu.Ja jestem ze Starachowic( mieszkam w Warszawie)
          • july19 Re: Ostrowiec Św. 20.06.07, 10:01
            A jaki to zespół, chociaż nazwę podaj.
            • gosiarkar Re: Ostrowiec Św. 20.06.07, 11:25
              no właśnie, podaj nazwę i jakieś namiary na ten zespół smile
              • july19 Re: Ostrowiec Św. 20.06.07, 20:50
                Podbijam, bo coś nam się wątek lekko zagubił
                • marketa77 Re: Ostrowiec Św. 20.06.07, 23:15
                  Nazywa sie Vabank, grają super, grajki nie pija w ogóle, polecam szczerze.
                  • banika2 Re: Ostrowiec Św. 21.06.07, 07:57
                    To, że orkiestra nie pije to raczej standard, ja nie zamierzam dawać alkoholu i
                    tyle.
    • skarpetka82 Re: Ostrowiec Św. 21.06.07, 07:40
      Witam smile
      Ja chodziłam do liceum w Ostrowcu. Teraz mieszkam koło Lublina, ale ślub będzie
      30 km od Ostrowca, między Ożarowem a Tarłowem, bo stamtąd pochodzę.
      Pozdrawiam smile
      • skarpetka82 Re: Ostrowiec Św. 21.06.07, 08:01
        Polecam fotografa i kamerzystę z Wyszmontowa koło Ostrowca, widziałam 2 filmy
        jego produkcji - bardzo mi się podobały.
        Salę mamy w Tarłowie, 30 km od Ostrowca, bardzo ładna, nowa, klimatyzowana,
        110zł+20zł od osoby, z ciastem, owocami, napojami. Jeśli ktoś chce, mogę
        podesłać zdjęcia.
        Ładna i niedroga sala jest w Skarbce koło Bałtowa, ale jest niewielka, zmieści
        się max. 100 osób, więcej będzie za ciasno.
        Zespół będę miała ze Świdnika k.Lublina, ostrowieckich zespołów nie znam.
    • marta0208 Re: Ostrowiec Św. 21.06.07, 10:44
      Mam do Was pytanko odnośnie samochodu- czym jedziecie?? A może macie jakieś
      namiary na kogoś z Ostrowca lub okolic z fajnym autkiem?? Termin- 08 września.
      Mój mail - marta0208@op.pl
      Pozdrawaimsmile
      • banika2 Re: Ostrowiec Św. 21.06.07, 10:46
        My mamy w planach garbusa, prawdopodobnie zawiezie nas nim kumpel, dlatego nie
        mam na nic namiarów.
        • gosiarkar Re: Ostrowiec Św. 21.06.07, 11:34
          a garbusek jest z ostrowca albo okolic? ogolnie garbuski sie nznaja wiec
          pytam smile)))
          • banika2 Re: Ostrowiec Św. 21.06.07, 11:38
            Jednego garbuska ma mój tata, ale on jest trochę zaniedbany więc nim nie raczej
            pojedziemy. Prawdopodobnie będzie to garbus z Olkusza.
    • kuala3 Re: Ostrowiec Św. 21.06.07, 17:44
      w Gazecie Ostrowieckiej całorocznie ukazują sie 2 ogłoszenia o samochodzie do
      ślubu. jak kupię za tydz. to napisze numery tel. może są jeszcze wolne terminy smile
      my będziemy jechać samochodem wujka smile
      • july19 Re: Ostrowiec Św. 21.06.07, 19:13
        Kurcze, mam dylemat Venus czy Panorama. Zaliczkę już wpłaciłam w Venus a teraz
        mi sie bardziej podoba chyba Panorama.
        • gosiarkar Re: Ostrowiec Św. 22.06.07, 14:45
          a gdzie ta Panorama jest ? Jak wygląda tam cenowo w porównaniu do Venus ?
          smile
          • july19 Re: Ostrowiec Św. 22.06.07, 15:16
            Panorama jest na ulicy Opatowskiej. Ma ładny ogródek z altanką i oczkiem wodnym
            i sala też jest ładna. Ja wybrałam Venus bo było taniej. Będę miała sporo gości
            do przenocowania i w Venus za nocleg też mniej policzono. No nic ja już zaliczkę
            wpłaciłam, więc wyjścia nie ma. Niech będzie Venus. W Venus 130 zł od osoby
            płacę, taki trochę lepszy pakiet, podstawowy 110zł.
    • banika2 Re: Ostrowiec Św. 25.06.07, 19:19
      Dziewczyny, bo wątek nam upadasmile
      • kuala3 Re: Ostrowiec Św. 25.06.07, 22:03
        no właśnie smile
        nie wiecie ile wcześniej trzeba wypuścić zapowiedzi? wydaje mi się że powinnam
        już

zamówić.
        a jaki alkohol polecałybyście na wesele? niedługo muszę już wybrać i nie bardzo
        wiem jaki.
        • banika2 Re: Ostrowiec Św. 26.06.07, 07:13
          Zapowiedzi muszą iść trzy tygodnie, u mnie w moim kosciele poszły od razu po
          spisaniu protokołu.
          A co do wódki to sama jeszcze nie wiemsmile
          • gosiarkar Re: Ostrowiec Św. 26.06.07, 10:21
            a znacie jeszcze jakies fajne miejsca na slub i wesele poza Ostrowcem ??

pozdr
            • banika2 Re: Ostrowiec Św. 26.06.07, 10:49
              Nie wiem co masz na myśli poza Ostrowcem, są sale Pod Różą, Leśne Katy, Pasja,
              które są w okolicach lub Ostrowcu, jesli nie jestes zdecydowana to powinnas
              pooglądać wszystkie.
              • crazyrita Re: Ostrowiec Św. 30.06.07, 14:26
                Witam. Poszukuje namiarów na kamerzyste oraz wynajem samochodusmile
                Będę wdzieczna za każde info. Slub odbędzie się 29.09 w Starachowicachsmile

pozdrawiam
    • banika2 Re: Ostrowiec Św. 19.07.07, 09:44
      Cos topik podupadł. Ostatnio zamawiałam kwiaty w kwiaciarni Tara na ul. Jana
      Pawła.
      a-wariatka-jeszcze-tanczy.blog.onet.pl
      • gosiarkar Re: Ostrowiec Św. 19.07.07, 10:14
        Kwiaty jako bukiet ślubny?
        wrzuć fotkę jak masz smile
        pozdr
        • banika2 Re: Ostrowiec Św. 19.07.07, 11:12
          Tak chodzi o bukiet ślubny, zamówiłam bukiety dla mmnie i dal świadkowej,
          kwiaty do włosów i przybranie samochodu. Fotki na razie nie mam, postaram się
          wrzucić po ślubie, będzie z białych storczyków i herbacianych róż, taki wiszący
          bukiet nie umiem go dobrze opisać. Byłam kiedyś świadkową i miałam tam
          zamawiane kwiaty, były bardzo ładnesmile
          • po_twor polećcie zespół 01.08.07, 14:22
            Jeśli macie namiary na niezły zespół z okolic Ostrowca to dajcie znać smile
            bierzemy ślub w przyszłym roku w okolicach ostrowca i narazie zbieramy dane smile
            • rusalka-85 Re: polećcie zespół 21.08.07, 13:57
              Ja byłam 4 sierpnia na weselu w Przystani. Polecam zarówno lokal jak i
              orkiestrę. Grał zespół RYTM.Przez cale wesele i poprawiny bawili gości nie tylko
              na parkiecie ale również często wychodzili za stoły.Podobały mi się też ich
              naprawdę krótkie przerwy.Niestety, w przyszłym roku nie zagrają na moim weselu
              bo mieli już zajętesad Namiary na zespół na pewno maja w Przystani.
            • banika2 Re: polećcie zespół 26.08.07, 20:20
              Polecam zespół Hawana, grali u mnie 11 sierpnia. Wesele trwało do białego rana,
              goście cały czas szaleli na parkiecie. Ogólne wrażenie bardzo dobre. Nie polecam
              za to obsługi w Leśnych Kątach, byłam bardzo zawiedziona opieszałością i
              umiejętnościami kelnerek. zresztą było ich mało, a dzień przed weselem
              dowiedziałam się, ze w sali obok jet drugie przyjęcie.
    • july19 Re: Ostrowiec Św. 26.08.07, 22:02
      Banika2 a zamiescisz jakies zdjecia ze swojego wesela. I jeszcze jakis namiar na
      ten zespol Hawana, nigdzie nic nie moge znalezc
      • banika2 Re: Ostrowiec Św. 27.08.07, 09:07
        Namiary na zespół, ja dzwoniłam na ten numer komórkowy
        www.we-dwoje.pl/hawana;-;zespol;muzyczny,wizytowka,1675.html
        Zdjęcia postaram się zamieścić na ile moje umiejętności mi pozwola
    • banika2 Re: Ostrowiec Św. 27.08.07, 10:34
      www.banika.fotosik.pl/ Kilka zdjęćsmile
      • july19 Re: Ostrowiec Św. 07.09.07, 11:47
        Banika2 bardzo ładne zdjęcia. Super wyglądaliście. Ja nadal poszukuję zespołu.
        Wzięliśmy demo od zespołu Havana, ale jakoś mnie nie przekonało. Demo jest
        sprzed trzech lat, może dlatego repertuar nie przypadł mi do gustu. Czy oni w
        ogóle grają też jakieś nowsze kawałki? I jakby ktoś jeszcze mógł jakiś zespół
        polecić byłoby super.
        • ewa_288 Re: Ostrowiec Św. 16.11.07, 19:09
          Hej, polecam zespół Evmiro z Ostrowca Św oraz salę Panorama. Chętnie
          poznam Wasze zdanie na temat fryzjera, makijażystki bo tego nie
          udało mi się jeszcze załatwić.
    • tom2812 Re: Ostrowiec Św. Zespoły 17.11.07, 18:46
      Poniżej link do ogłoszeń zespołów:
      www.weseleonline.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=24&Itemid=120
      A teraz kilka namiarów:

RIVA BAND - 041 262 07 10, 0502 29 55 56
      ONE WAY - 0505 125 127
      TOFFI BAND - teraz bez wokalistki 041 271 61 65, 0504 598 199
      RYTM - 041 262 99 06, 0609 174 985
      SUKCES - 0608 108 508
      DJAM - 0602 397 225, 041 274 06 15
      CHAMPION - 0505 629 188
      REVERS - 0607 118 755
      STANDARD - 048 616 36 05, 0608 880 790
      PARADISE - 048 616 23 98, 0600 335 456
      REDS - 041 273 24 15, 0602 495 744
      EVE'LINE - 502 625 991, 602 669 871, 698 634 944
      SZAROTKA 041 264 30 93, 0606 695 642
      HAWANA - 041 262 61 21, 0692 306 646

Jeśli chodzi o lokale to Venus i Panorama maja podobny standard. Venus ma
      otoczenie nie za bardzo (magazyny. Pnorama ma teraz dwie sale.
      Nowo wyremontowany Pałacyk Hotel niedaleko Tesco przy ulicy która biegnie od
      obwodnicy do ul. Sienkiewicza.

Kościół Michał - tam w sezonie są chyba najkrótsze msze (20-30 minut), wszystko
      idzie bardzo szybko jak jest dużo Par. W jednym momencie widziałem jak mijały
      się 3 Pary. Jedna wychodziła z kościoła, druga była przy wejściu a trzecia
      przyjechała do złożenia podpisów.

Jak kogoś interesuje garbus kabriolet to link poniżej
      www.weseleonline.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=298&Itemid=57
      www.weseleonline.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=91&Itemid=57
      ---
      www.weseleonline.pl
      www.fotoservice.com.pl
      • ewa_288 Ostrowiec 14.01.08, 00:10
        Hej, czy są jakieś panny młode z Ostrowca Swietokrzyskiego? Szukam
        fryzjerki i makijazystki, moze mozecie kogos polecic?
        • z_aga Re: Ostrowiec 14.01.08, 09:20
          Ja również jestem z Ostrowca i właśnie jestem na etapie poszukiwańsmile Pani w sklepie z sukniami poleciła mi fryzjerkę na ul. Kopernika - koło Zodiaka. Znam jeszcze całkiem fajna fryzjerkę Ewę z zakładu na Żabiej (koło zakładu fotograficznego Żywczyka). A jeżeli chodzi o makijażystkę to zielonego pojęcia nie mam. Jakbyś kogoś znalazła fajnego to daj znaćsmile. U mnie jest problem z tymi poszukiwaniami bo nie mieszkam teraz w Ostrowcu. A kiedy Twój ślub?
          • ewa_288 Re: Ostrowiec 21.01.08, 00:05
            Mój slub 2.08.2008 smile A Twój? smile
            Dzięki za info, ja mieszkam obecnie w Warszawie i nie
            znam "ostrowieckiego rynku ślubnego". Mi ktoś polecał fryzjera
            gdzieś na Iłżeckiej, ale nie wiem gdzie to jest dokładnie, muszę
            uściślić namiary. Podobno jest tam też makijażystka.
            A gdzie zamawiasz kwiaty?
            • z_aga Re: Ostrowiec 21.01.08, 09:19
              mój 7 czerwca w Michalesmile Kwiaty najprawdopodobniej zamówię w Adonisie - według mnie tam mają największy wybór i łatwo dostosowują się do Twoich sugestii odnośnie bukietusmile
              Ja będę w Ostrowcu gdzieś koło 15 lutego to będę to wszystko załatwiać. Będę mierzyć suknię, szukać fryzjera i makijażystki, samochodu i rozwozić zaproszenia. Az się boję czy się ze wszystkim wyrobię. A może Ty masz jakieś namiary na wypożyczających samochody?
              • ewa_288 Re: Ostrowiec 24.01.08, 22:59
                Ja suknię kupuję w Warszawie. Nie za bardzo mam czas, żeby załatwiać
                to w Ostrowcu. A z samochodem to planuję kupić "Gazete Ostrowiecką"
                i tam znaleźć kogoś z ogloszenia smile Pozdrawiam
      • konkord55 Re: Ostrowiec Św. Zespoły 08.04.16, 13:33
        My również chcemy Państwu polecić wynajem zabytkowej Warszawy - piękne, auto, odrestaurowane z ubraniem - wynajem-auta-do-slubu-ostrowiec.firmy.zumi.pl/
    • kwiatuszek26krk Re: Ostrowiec Św. 10.04.08, 13:05
      czesc. Ja mam slub 04 lipca 2009. Czy sa tu jeszcze osoby ktore
      podziela sie ze mna swoimi planami i pomyslami? pozdrawiam, ania
      • z_aga Re: Ostrowiec Św. 10.04.08, 16:17
        To jeszcze masz baaaardzo dużo czasu na organizacje wszystkiegosmile
        Ja mam ślub 7 czerwca w tym rokusmile oczywiście w Ostrowcusmile
        • ewa_288 Re: Ostrowiec Św. 10.04.08, 18:37
          Cześć!
          ja mam ślub w Ostrowcu 2 sierpnia 2008 smile
          jak Wasze przygotowania? czy możecie polecić fryzjera i makijażystkę
          w Ostrowcu? bo ja nie mam pojęcia do kogo się umówić, od dłuższego
          czasu chodzę do fryzjera w Warszawie - dziękuje za wszelkie
          informacje!

Pozdrawiam!
          • z_aga Re: Ostrowiec Św. 10.04.08, 19:36
            Ja mam zamówioną fryzjerkę na Kopernika koło Zodiaka - pani Aneta Król, a kosmetyczkę i makijażystkę na ul. Iłżeckiej - salon Magda, taka starsza Pani, ale bardzo fajna. Byłam już na makijażu próbnym i zrobiła mi bardzo fajny delikatny naturalny makijaż. Podobno gdzieś na Jana Pawła II jest też dobra kosmetyczka ale nie wiem dokładnie w którym miejscu. Jeżeli chodzi o fryzjerów to nie wiem kogo Ci jeszcze polecić, bo też mieszkam poza Ostrowcem i tylko ślub i wesele tam się odbędzie. W którym Kościele będzie Twój ślub?
            • ewa_288 Re: Ostrowiec Św. 10.04.08, 21:56
              Dziękuję za informacje, a myślisz ze to już trzeba się umawiać na
              sierpień?

możesz napisać jeszcze gdzie dokładnie mieści się salon Magda - czy
              to jest ten przy Iłżeckiej 22a (tak mi wyszło z ZUMI smile bo tam jest
              chyba tez fryzjer smile a czy na Kopernika to masz jakąś sprawdzoną
              fryzjerkę? ja się zastanawiałam na fryzjerką na Waryńskiego, ale
              muszę się wybrać w tym celu do Ostrowca.

Ja bedę mieć ślub w kościółku na Sandomierskiej (przy rondzie).
              • kwiatuszek26krk Re: Ostrowiec Św. 10.04.08, 22:33
                czesc. Ja mam slub w lipcu 2009. Jednak nie moge znalesc zespolu a
                wiele juz jest zajetych, czy mozesz mi podpowiedziec jakis co dobrze
                gra? pozdrawiam, ania
                • z_aga Re: Ostrowiec Św. 11.04.08, 09:20
                  My mamy zespół z Kielc, bo te Ostrowieckie - poza zespołem Riva Band - nam się nie podobały. No ale Riva Band był już niestety zajęty.
                  • kwiatuszek26krk Re: Ostrowiec Św. 11.04.08, 09:53
                    Aga, a jak sie nazywa ten twoj zespol z Kielc?
                    • z_aga Re: Ostrowiec Św. 11.04.08, 10:19
                      Zespół się nazywa Forte
                      www.forte.org.pl
              • z_aga Re: Ostrowiec Św. 11.04.08, 09:17
                Ja sie umawiałam tak wcześnie i do makijażystki i do fryzjera, bo bardzo rzadko jestem w Ostrowcu. I w sumie dobrze zrobiłam, bo sie dowiedziałam od razu paru fajnych rzeczy na temat mojej cery. Tam jest też fryzjerka, ale w saloniku obok. Dokładnie nie wiem jaki to adres. Na Iłżeckiej za Starostwem jadąc w stronę Rynku jest taki mały, biały budyneczek. Tam chyba była kiedyś Galeria Przedmiotu a teraz jakiś sklep z bielizna i prezentami czy coś w tym stylu. To to jest ten sam budynek tylko do fryzjera i kosmetyczki wchodzi się tak z boku.
                A jeżeli chodzi o fryzjerkę to byłam u niej już kilka razy ale na zwykłym ścinaniu i farbowaniu. Nie czesała mnie nigdy wcześniej na jakieś specjalne okazje. Ale byłam na fryzurze próbnej i wyszłam bardzo zadowolona. Powiedziałam jej co bym chciała a czego na pewno nie i wykombinowała z tego bardzo fajną i naturalną fryzurę. Trzymała sie długo.
                • ewa_288 Re: Ostrowiec Św. 11.04.08, 10:27
                  Aga, ja własnie też rzadko bywam w Ostrowcu. Wybieram się za tydzien
                  i wlasnie chcialabym cos zalatwić. Wiesz moze w jakich godzinach u
                  tej makijazystki jest otwarte w sobote? i czy trzeba sie duzo
                  wczesniej umawiac?
                  Jaką bedziesz miala fryzurę? Ja wstępnie wymyslilam sobie ze nie
                  chce miec wszystkich wlosów upiętych, tylko zeby to byla jakas taka
                  naturalna fryzurka, ale nie wiem czy z moich wlosów to wyjdzie smile
                  • z_aga Re: Ostrowiec Św. 11.04.08, 10:57
                    Najlepiej by było do niej zadzwonić i sie umówić. Ja jak byłam w lutym w domu to umówiłam sie na marzec.
                    A fryzura w miarę tez prosta. Włosy praktycznie rozpuszczone, podkręcone tylko trochę zebrane wsuwkami, z pionowym stroikiem z boku. Włosy mam do ramion, gęste wiec nie chciałam całkiem rozpuszczonych.
                    Napisz do mnie na a.zakowana@geodetka.pl to dam Ci nr telefonu do kosmetyczki
          • kwiatuszek26krk Re: Ostrowiec Św. 10.04.08, 22:38
            Dziewczyny, ja polecam salon fryzjerski Mariola i najlepiej poprosic
            o czesanie sama Mariole. Bedziecie zadowolone i to bardzo smile
          • kwiatuszek26krk Re: Ostrowiec Św. 10.04.08, 22:45
            Fryzjer- najlepszy wedlug mnie to salon Mariola i najlepiej aby
            czesala szefowa- Mariola.Chyba to najdrozszy salon w Ostrowcu ale
            warto.
            • ewa_288 Re: Ostrowiec Św. 11.04.08, 10:32
              Odnośnie salonu Mariola: to jest ten salon na Sienkiewicza? a Ty się
              tam czesałaś i byłaś zadowolona? Skoro mówisz ze taki drogi to ile
              kosztuje takie czesanie ślubne? smile
              • z_aga Re: Ostrowiec Św. 11.04.08, 10:59
                W tym salonie na Kopernika ja będę płacić 60 zł za fryzurę ślubną. A Mariola to ten na Sienkiewicza.
                • kwiatuszek26krk Re: Ostrowiec Św. 11.04.08, 11:45
                  Dziewczyny, a jakie macie sukienki i gdzie kupowalyscie? Polecacie
                  jakas fajna bizuterie?
                  • z_aga Re: Ostrowiec Św. 11.04.08, 12:46
                    Ja suknie zamawiałam w salonie Mari-Mar na górzystej. Sposabella mod. 450. Jak ja zobaczyłam na wystawie, to powiedziałam że ma być ta i żadna innasmile
                    A biżuterię albo sama zrobię - bo zajmuję sie tym już od paru ładnych lat, albo kupię. Już nawet widziałam śliczną biżuterie tylko zastanawiam sie czy będzie pasować. Najpierw muszę odebrać suknię.
                  • ewa_288 Re: Ostrowiec Św. 11.04.08, 12:48
                    Biżuterii jeszcze nie mam. A jeśli chodzi o sukienkę to zdecydowałam
                    się uszyć w salonie w Warszawie (w zasadzie szyta będzie w Radomiu -
                    mają tam też salon i w Radomiu jest pracownia). Zyczę powodzenia w
                    szukaniu tej jedynej smile
                    • z_aga Re: Ostrowiec Św. 11.04.08, 19:13
                      Ewa wysłałam Ci zdjęcia fryzur tak jak obiecałamsmile
                      • kwiatuszek26krk Re: Ostrowiec Św. 11.04.08, 21:14
                        Aga, mozesz mi podeslac tez te zdjecia z fryzurami annwam@wp.pl .Ja
                        dzis po raz pierwszy ogladalam sukienki....sa sliczne i sama nie
                        wiem jak sie zdecyduje na ta jedyna. A wasze sukienki sa czysto
                        biale, czy kremowe?
                        • z_aga Re: Ostrowiec Św. 11.04.08, 21:49
                          Kwiatuszkusmile J wyłałam Ewie zdjecia z których fryzjerka stworzyła mojąsmile To tylko jeden typ upięcia, ale owszem wyślę. Moja sukienka jest bielusieńka, bo w ecru nie wygldam za ładnie mimo ze jestem ruda i bladasmile
                          • kwiatuszek26krk Re: Ostrowiec Św. 12.04.08, 17:55
                            Dziekuje za zdjecia....sukienka sliczna!!! smile Ja myslalam o podobnej
                            fryzurze cos w stylu tej - co jest zdjecie z czarnymi wlosami. Ja
                            mam dlugie blond wlosy i grzywke. Ale mysle aby wlosy czesciowo
                            upiac poniewaz nie chce koka. Pozdrawiam, ania
                            • kwiatuszek26krk Re: Ostrowiec Św. 13.04.08, 18:08
                              Dziewczyny czy znacie zespol muzyczny Market z okolic Kielc? Kilka
                              osob mi go poleca. Czy slyszalyscie jak graja? pozdrawaim, ania
                              • z_aga Re: Ostrowiec Św. 13.04.08, 20:46
                                Ja mam zespół z okolic Kielc, a dokłanie z Cedzyny. O MARKECIE nie słyszałam nic niestety.
                        • konkord55 Re: Ostrowiec Św. 08.04.16, 13:35
                          wynajem-auta-do-slubu-ostrowiec.firmy.zumi.pl/
              • kwiatuszek26krk Re: Ostrowiec Św. 11.04.08, 11:38
                Tak Mariola to salon na Sienkiewicza. Jezeli chodzi o cene to
                niestety nie wiem. Ale ja tam zawsze chodze do fryzjera, i
                wielokrotnie robilam fryzury na studiowke, wesela i zawsze bylam
                bardzo zadowolona.
                • kwiatuszek26krk Re: Ostrowiec Św. 11.04.08, 11:43
                  tel salon Mariola 41 2665090 wiec mozesz o cene zapytac smile
                  • ewa_288 Re: Ostrowiec Św. 29.04.08, 20:11
                    Gdzie planujecie robić sobie zdjęcia? bo ja zastanawiam się nad
                    pałacykiem w Częstocicach smile
                    • z_aga Re: Ostrowiec Św. 30.04.08, 10:24
                      My przy Pałacu Tarnowskich, tam gdzie będzie wesele i na Rynku. Może dodatkowo w Parku Miejskim przy stawie ale to jeszcze jest do obgadania.
                      • konkord55 Re: Ostrowiec Św. 08.04.16, 13:37
                        Jeśli szukacie Państwo auta do ślubu w Ostrowcu to polecamy - wynajem-auta-do-slubu-ostrowiec.firmy.zumi.pl/
    • jacek7512 Re: Ostrowiec Św. 04.12.08, 21:30
      Polecam: www.ostrowieckislub.pl
    • konkord55 Re: Ostrowiec Św. 08.04.16, 13:32
      Hej, jesteśmy z Ostrowca i zajmujemy się wynajem aut do ślubu na terenie miasta i okolicach województwa świętokrzyskiego - wynajem-auta-do-slubu-ostrowiec.firmy.zumi.pl/

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą Warszawy
      Wynajem auta do ślubu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka