Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer w Poznaniu?

19.06.07, 19:21
kolezanka polecila mi namiary na:
www.hbs.pl/
czy ktoras korzystala z ich uslug i byla zadowolona? no i czy fryzura probna
+ slubna w jakiej sa cenie?

Obserwuj wątek
    • kasik_22 Re: dobry fryzjer w Poznaniu? 25.06.07, 09:36
      Witam

Nie robiłam u nich co prawda fryzury ślubnej ale byłam kiedyś obciąć włosy i
      byłam w miarę zadowolona chociaż nic skomplikowanego mi nie robili.
      Mnie czesała fryzjerka z ul. Żupańskiego.Mały salonik fryzjerski, bardzo
      sympatyczna fryzjerka no i naprawdę bardzo byłam zadowolona. Wklejam Ci linka do
      moich zdjęć, troszkę widać na nich fryzurę.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=64649100

Pozdrawiam

Kasik
      • nesicha Re: dobry fryzjer w Poznaniu? 26.06.07, 19:46
        dziekuje, wszelkie info b. mi sie przyda, bo jeszcze nie chodzilam robic
        rekonesans

ps.
        sliczna byla z Cibie panna mlodasmile
        • memphis90 Re: dobry fryzjer w Poznaniu? 26.06.07, 21:42
          Ja polecam p. Ewę z salonu na Pl. Wolnosci (nad bankiem). Za próbną dałam 30zł.
          Jestem b. zadowolona, chodzę do niej regularnie.
          • wrobelek0403 Re: dobry fryzjer w Poznaniu? 27.06.07, 12:47
            nad ktorym bankiem????
            • memphis90 Re: dobry fryzjer w Poznaniu? 27.06.07, 13:36
              Hmm, to jest przy ul. 27 grudnia, ale co to za bank...? W każdym razie nie na
              tej "ścianie", gdzie biblioteka Raczyńskich, tylko na tej, gdzie jest Caritas.
              Mam nadzieję, że znajdzieszsmile
    • kasik_22 Re: dobry fryzjer w Poznaniu? 27.06.07, 09:11
      Bardzo dziękuję za komplementsmile

Ja u swojej fryzjerki zapłaciłam 30zł za próbną fryzurę a za właściwą 45zł.

Pozdrawiam!

Kasik

PS. Jakbyś czegoś jeszcze potrzebowała to pisz, chętnie pomogę!
      • oliwka_24 Re: dobry fryzjer w Poznaniu? 27.06.07, 14:00
        Dziewczyny, a możecie polecić kogoś do paznokci? Tylko, ze jeszcze sama nie
        wiem czy będę malowała swoje czy tipsy, ale raczej tipsy?
        • kasik_22 Re: dobry fryzjer w Poznaniu? 27.06.07, 15:48
          Polecam Panią Monikę.Przyjmuje na Kościelnej w Poznaniu.Jesli będziesz
          zainteresowana to podam Ci na maila numer. Jeszcze pół roku temu w życiu niek
          nie namówiłby mnie na tipsy, ale jak zobaczyłam tipsy zrobione u mojej kolezanki
          które wygladały jak naturalne paznokcie to się zdecydowałam i naprawdę bardzo
          naturalnie wygladają. Koleżanki się dziwią jak mówię im że to nie moje paznokciesmile

Pani Monika bierze 130zł za zrobienie tipsów,ale robi to bardzo porzadnie i
          przede wszystkim porzadnie dezynfekuje zeby nie było potem przykrych niespodzianek.

kasik
          • kubutkowa Re: dobry fryzjer w Poznaniu? 27.06.07, 21:55
            Hej Kasik 22
            Bardzo mnie zainteresowalas ta Pania Monika , szukam bardzo pilnie kogos kto
            zrobilby mi ladne tipsy( niestety moje paznokcie sa okropne) , naturalnie
            wygladajace i dosc krótkie. Czy bylabys tak dobra i wyslalabys mi namiary tej
            pani? Moj mail magjakubowska@o2.pl Wielkie dzieki
            • oliwka_24 Re: dobry fryzjer w Poznaniu? 28.06.07, 08:49
              To poprosze tego maila anna.poczta@op.pl Zupełnie nie znam sie na tych tipsach,
              słyszałam jedynie , ze są jakies akrylowe chyba i jeszcze jakieś inne. a Ty -
              Kasik22 jakie masz? Jesteś z nich zadowolona? Orientujesz się ile kosztuje
              kolejne wypełnienie? a za malowanie paznokci też dodatkowo się płaci czy to
              jest juz w cenie tych 130 zł bądź wypełnienia? I jeszcze jedno: zdejmowałaś już
              je? Jeśli tak to jaki jest stan paznokci?mocno zniszczone?
              Dziękuję za odp. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka