skarbeczek 20.06.07, 11:12 chusteczkę do butonierki ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolin-k Re: Gdzie kupić...help ! 20.06.07, 11:17 spróbuj w sklepie z krawatami i zawsze tez kupujac kamizelke ją dostajesz, no ale rozumiem, że idziecie bez kamizelki poza tym, butonierka, jak się sama ostatnio dowiedziałam, to ta dziura w klapie, a nie kieszonka Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Gdzie kupić...help ! 20.06.07, 11:19 My mieliśmy w komplecie musznik i chusteczkę, kupowaliśmy w tym samym salonie co garnitur. Odpowiedz Link Zgłoś
skarbeczek Re: Gdzie kupić...help ! 20.06.07, 11:22 nie mamy kamizelki, a kupując krawat w Vistuli kompletnie o tym zapomniała. Teraz szukam, a wszędzie komplety z muchą. Tylko po co mi mucha ? Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: do karolin-k 20.06.07, 11:47 Do butonierki to sie chyba kwiatek, a nie chusteczke wklada ? Moj bedzie mial kwiatek, wiec problem z chusteczka odpada Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe albo rybka albo akwarium 20.06.07, 11:52 kwiatek przypina sie do klapy LUB chusteczka do kieszonki Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Gdzie kupić...help ! 20.06.07, 11:52 przeciez musisz miec komplet - krawat/musznik z chusteczka oddzielnie cchesz to kupic?? pytaj w sklepach z krawatami o komplety a ja polecam allegro - tucanshop. swietne krawaty - super jakosc Odpowiedz Link Zgłoś
skarbeczek Re: Gdzie kupić...help ! 20.06.07, 11:55 tylko że krawat mam... o chusteczce zapomniałam Odpowiedz Link Zgłoś
kingadaw Re: Gdzie kupić...help ! 20.06.07, 12:37 mój N. też ma krawat z allegro od www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4639777&gr_id=1455 Polecam tego użytkownika, krawaty swietnej jakości Odpowiedz Link Zgłoś