Dodaj do ulubionych

postanowiłam

12.03.12, 18:24
od dziś zacząc od nowa...zyc..więc zaczynam od odchudzania.zima mi nie słuzy.waże wiecej niz zawsze.dlatego mi sie to nie podoba.Linea fitness czy ktos to brał i czy pomoze zrzucic to i owo,a tak apropo witam wszystkich.
Obserwuj wątek
    • soulshunter Re: postanowiłam 12.03.12, 18:28
      tak apropo wystarczy jak zrobisz co drugi dzien 500 brzuszkow, 150 pompek i 500 przysiadow. Do dziela :P
      • romantyczna5 Re: postanowiłam 12.03.12, 18:30
        hehehe niezła statystyka.Jezu ;-P wiem wiem ale trudniej wykonać.:-))
        • soulshunter Re: postanowiłam 12.03.12, 18:33
          wiem, wiem, chcsesz kremowke wadowicką bo mi zostala?
          • romantyczna5 Re: postanowiłam 12.03.12, 18:37
            ale jesteś hehhe.Nie chcę....wytrzymam;-)tak naprawdę nie przepadam za słodkim.Od lat się ograniczam.W sumie to zawsze trzymałam linie,ostatnio trochę się zaniedbałam przez mojego faceta.Lubi jesc a ja przy nim podjadam.A teraz mam efekty.;-((
          • jazzify Re: postanowiłam 12.03.12, 18:39
            Soul, jesteś okrutny. :D
            Aaa właśnie, idę dziś pierwszy raz na fitness (nie mam ładnych dresów, nie mam profesjonalnych adików, ale mam to w de) i będzie niezły obciach jak kajtnę po pięciu minutach na glebę z zadyszki. Zwłaszcza, że w ciągu ostatnich ośmiu miesięcy pokonywałam średnio 40 km w ciągu dnia. :D
            • romantyczna5 Re: postanowiłam 12.03.12, 18:42
              zabierz mnie ze sobą!!!!
              • jazzify Re: postanowiłam 12.03.12, 18:47
                romantyczna5 napisała:
                > zabierz mnie ze sobą!!!!

No ale chyba nie za darmo? :P Zbieraj lala dupsko w troki i też się zapisuj. Zdrowiej Ci wyjdzie niż faszerowanie się jakimiś tabletkami (placebo?). Ja potrzebuję się dziś totalnie zmęczyć, zdyszeć, upodlić, spocić i bóg wie co jeszcze (po przemyśleniu, doszłam do wniosku, że starczyłoby mi dziś napierdylanie w worek treningowy) żeby odreagować przed jutrzejszym dniem. A potem tylko paść na pysk i zasnąć.
      • izabellaz1 Re: postanowiłam 12.03.12, 19:10
        E, to wolę 1000 scyzoryków, 50 pompek i 50 przysiadów, a co drugi dzień 15 km. Może być?
        • jazzify Re: postanowiłam 12.03.12, 19:12
          Co to są scyzoryki? :)
          • senseiek Tniesz sie, krew wyplywa i mniej wazysz.. ;) 12.03.12, 19:17
            > Co to są scyzoryki? :)

Tniesz sie, krew wyplywa i mniej wazysz.. ;)
            • romantyczna5 Re: Tniesz sie, krew wyplywa i mniej wazysz.. ;) 12.03.12, 19:20
              taaaaaaa;-))bez krwi będę blada ale i moze interesująca heheh;-))
              • senseiek Re: Tniesz sie, krew wyplywa i mniej wazysz.. ;) 12.03.12, 19:23
                > taaaaaaa;-))bez krwi będę blada ale i moze interesująca heheh;-))

Jesli bycie blada jest wg Ciebie sexy, to pomysl co bedzie po smierci.. ;P
                • romantyczna5 Re: Tniesz sie, krew wyplywa i mniej wazysz.. ;) 12.03.12, 19:25
                  to się będzie działo;-))to Ty nie wiesz ze Wszyscy Swięci Balują w Niebie;-PP
            • jazzify Re: Tniesz sie, krew wyplywa i mniej wazysz.. ;) 12.03.12, 19:26
              A obgryzanie skórek wokół pazurów u rąk się liczy w ramach scyzorykowania? Bądź co bądź też mi czasem krew pójdzie jak się za mocno użrę (straszny i nieestetyczny nałóg swoją drogą), ale wcaaaale od tego nie chudnę! :)
              • senseiek Re: Tniesz sie, krew wyplywa i mniej wazysz.. ;) 12.03.12, 19:31
                Za malo sie starasz. Powinnas zastosowac bardziej energiczne metody scyzorkowania, w koncu masz jakies 5-6 litrow krwi w organizmie.
          • izabellaz1 Re: postanowiłam 12.03.12, 19:38
            Leżysz na plecach i jednocześnie podnosisz tułów i nogi. W momencie największego napięcia mięśni na podłodze znajduje się jedynie pupa.
            • jazzify Re: postanowiłam 12.03.12, 19:42
              A to się nie nazywa nożyce przypadkiem? A nieee chyba. Wklej zdjęcie jak możesz albo jakiś filmik, jestem bardzo ciekawa jak to wygląda. :)
              • romantyczna5 Re: postanowiłam 12.03.12, 19:44
                czyli nikt nie wierzy w linee fitness;(( a ja ją wlasnie łykam;p
                • izabellaz1 Re: postanowiłam 12.03.12, 19:48
                  Nie :)
                  • romantyczna5 Re: postanowiłam 12.03.12, 19:50
                    za pozno;-))ale napewno tez się bede ruszac.od jutra!!!!;PP
              • izabellaz1 Re: postanowiłam 12.03.12, 19:47
                www.youtube.com/watch?v=rwnb6DGyxQA
                Można wprowadzić małą modyfikację i ręce trzymać w gardzie i zginać nogi w kolanach, ale oczywiście zachować jednoczesne podnoszenie tułowia i nóg z podłogi, tak jak na filmie.
                • romantyczna5 Re: postanowiłam 12.03.12, 19:49
                  jutro naprawdę cwiczę.Dzięki Wam napewno się uda;-))
                • jazzify Re: postanowiłam 12.03.12, 21:28
                  O jezu, robiłam to dzisiaj!!! Znaczy bardzo nieudolnie starałam się. Jest ze mną gorzej niż myślałam. :( Pierwsze zajęcia, a ja tuż po wyjściu trzęsę się jak galareta. :D Po jakim czasie przestanę umierać? Wykupiłam karnet na trzy wejścia w tygodniu (chyba się przeceniłam). Dobrze, że klub mam w sąsiednim bloku bo inaczej wracałabym do domu na czworaka. :D
                  • romantyczna5 Re: postanowiłam 12.03.12, 21:31
                    to będziesz spała jak niemowlak;))
            • headvig Re: postanowiłam 12.03.12, 20:08
              > Leżysz na plecach i jednocześnie podnosisz tułów i nogi. W momencie największeg
              > o napięcia mięśni na podłodze znajduje się jedynie pupa.

współczuję kręgosłupowi :) nie chciałabym być nim w tej skórze, która to robi
              • romantyczna5 Re: postanowiłam 12.03.12, 20:11
                co sie nie robi dla pięknego wyglądu;))))
    • romantyczna5 Re: postanowiłam 12.03.12, 19:19
      kochane ja Was sie boje .Scyzoryki,7 piętro,upodlenie i mordęga.haha.Moze i tak ale wiecie co ja to i tak uwazam ze najlepszy stres jest na odchudzanie.Ej te Wasze metody.;-P
      • jazzify Re: postanowiłam 12.03.12, 19:24
        Stresy to ja bardzo brzydko akurat zażeram bo włącza mi się wpie...cz wówczas. A że stresów mi nie brakuje w ostatnim czasie to chwalmy grypę żołądkową dzięki której wszystko przeze mnie przelatuje. ;)
        • romantyczna5 Re: postanowiłam 12.03.12, 19:26
          No dobra metoda.Ja mam jakieś początki...tylko nie wiem czy akurat żołądkową złapałam...narazie kapie z noska i mam sexi chrypke.;-))
      • izabellaz1 Re: postanowiłam 12.03.12, 19:51
        Tylko przy okazji stres pożera więcej tego co dobre z organizmu :)
        • romantyczna5 Re: postanowiłam 12.03.12, 19:54
          napewno,ale efekt murowany,przynajmniej u mnie.Ale masz rację szkoda zdrowia.Ale czasem niestety stres jest nieunikniony.
    • heet_joe Re: postanowiłam 12.03.12, 20:37
      Mam dla Ciebie dobrą radę :-) Jeżeli chcesz schudnąć, to nie zaczynaj tego od pisania na forum i pytania co jest lepsze. Ktoś tam napisał, że 500 brzuszków i czegoś tam jeszcze. Zacznij od 50 i 50 przysiadów. Tyle dasz radę. To coś możesz pić, z tego co pamiętam baza jest ziołowa, więc nie powinno zaszkodzić, ale zapomnij, że to Cię odchudzi, to bajki wymyślone przez producentów :-)
      Nie pisz też, że jutro, połóż się teraz, machnij te brzuszki i napisz za godzinkę post, że ćwiczyłaś, a jutro ciąg dalszy :-)
      • romantyczna5 Re: postanowiłam 12.03.12, 20:39
        ;-))
    • kitek_maly Re: postanowiłam 12.03.12, 21:41
      > od dziś zacząc od nowa...zyc..więc zaczynam od odchudzania.

I zmiany nicka?
      • romantyczna5 Re: postanowiłam 12.03.12, 21:45
        niech taki zostanie.romantyczna to byłam ,jestem i będę mimo wszystko............................................................................................................................................;)
    • mm969696 Re: postanowiłam 12.03.12, 23:48
      A ile kg masz zamiar zrzucić?
      • romantyczna5 Re: postanowiłam 13.03.12, 08:19
        chciałam tak z 3 ale niewiem jak to dalej bedzie bo zaczełam od wczoraj a dzis cos sie fatalnie czuję .Słabo mi i trzesą mi się ręce.No pięknie...moze przez to ze złapałam jakies przeziębienie.Ech szkoda gadac ,nie czuje sie dzis dobrze i to mnie wkurza;((
    • anna_sla Re: postanowiłam 13.03.12, 11:50
      linea nie zrobi za Ciebie tego co Ty sama powinnaś zrobić. A co powinnaś?

1) Zmienić SPOSÓB ŻYWIENIA. Nie oznacza to żadnej diety, tylko musisz wybrać optymalny dla siebie i swojego ciała sposób na odżywianie. Coś co będziesz robić przez całe swoje życie. Ale to jest tylko połowa sukcesu (choć jak ważna)

2) Wybrać jaki rodzaj aktywności fizycznej zaczniesz uprawiać REGULARNIE. Ale regularnie nie oznacza raz w miesiącu :D tylko co najmniej 2-4 razy w tygodniu.

Cokolwiek ze sobą zrobisz bez obu tych punktów to masz wielki jo-jo gwarantowane i brzusio wielkości piłki lekarskiej. NIEDOPOMPOWANEJ!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka