sylwia19838 25.06.07, 22:06 Witam, czy może któraś z Forumowiczek może orientuje się gdzie w Warszawie organizowane są w klubach występy męskie ze striptizem. Chodzi mi o ogólny występ a nie indywidualny. Dzęki za pomoc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mordalowa Re: Striptiz męski warszawa 16.08.07, 10:06 up, też mnie temat interesuje (a bardziej Pannę Młodą, której wieczór panieński organizuje) Odpowiedz Link Zgłoś
vidmark Re: Striptiz męski warszawa 16.08.07, 10:11 Zapytaj Jarka z www.jarotaniec.pl Co prawda są z Poznania, ale widziałem ich kiedyś w akcji. Nie jestem fachowcem w tej branży, ale paniom się podobało Zawsze można zadzwonić i zapytać.. Jeśli chodzi o Warszawę, nie mam orientacji... Odpowiedz Link Zgłoś
jzmu Re: Striptiz męski warszawa 17.08.07, 21:23 Nie jestem pewna ale chyba w Lochu, tylko nie wiem w jaki dzień. Przynajmniej kiedyś tam był. Odpowiedz Link Zgłoś
mike2005 Re: Striptiz męski warszawa 17.08.07, 22:58 jzmu napisała: > Nie jestem pewna ale chyba w Lochu, tylko nie wiem w jaki dzień. > Przynajmniej kiedyś tam był. Proponuję zapytać u źródła: www.loch.com.pl/kontakt.htm Ja tam chodzę tylko na damski striptiz Odpowiedz Link Zgłoś
mordalowa Re: Striptiz męski warszawa 20.08.07, 13:45 z tego co wiem w Lochu już nie ma męskich striptizów, ale macie rację upewnię się jeszcze osobiście. Czy naprawdę nikt nie słyszał o innym miejscu... Nie chcemy striptizera zamawiać, bo jest nas za mało i poza Panną Młodą chyba nie bardzo mamy ochotę na taką zabawę, więc ze striptizerem na wyłącznośc może być niezręcznie, a tak to zginiemy sobie w tłumie (zresztą z doświadczenia wiem, że taki striptizer widziany z dalszej odległości jest bardziej atrakcyjny... jak wszystko z resztą Odpowiedz Link Zgłoś