Dodaj do ulubionych

Czy któraś ma buty ze sklepu internetowego?.

28.06.07, 17:08
www.bialebuty.com.pl/ albo innego Troche sie boje zamowic.
Obserwuj wątek
    • stworzenje Re: Czy któraś ma buty ze sklepu internetowego?. 28.06.07, 18:06
      ja mam doslownie od nich z bialebuty smile,zamowilam i rewelacja smile,skusilam sie
      tym,ze MAJĄ wybor,a nie jak w sklepach pinć na krzyz i czub czubem goni i mega
      obcasem,poza tym ja mam 41 i problem rozmiaru w sklepie tez jest, wiece
      zamowilam Growikar,bardzo ladnie wykonane,tylko jesli masz szczupla stope zamow
      nr mniejsze,ja wzielam 41 za duze sie okazaly odeslalam,przyslali 40 i jest
      lux,mam biale,plaski obcas, z atlasu.
    • felidaex Re: Czy któraś ma buty ze sklepu internetowego?. 28.06.07, 18:46
      No własnie poraza mnie ten wybor. Nie jest mi za dobrze w czubach bo generalnie czuby na niskim obcasie kiepsko wygladaja a ja w wysokich to o wlasnych silach do ołtarza nie dojde. Tylko nie wiem jaki rozmiar Nie mam jakos szczególnie waskiej stopy tylko taka chyba normalna. Moze troszke na pograniczu normalnej i szczuplej Myslisz ze profilaktycznie zamowic mniejsze?
      • stworzenje Re: Czy któraś ma buty ze sklepu internetowego?. 28.06.07, 20:40
        mysle,ze zamow w sumie takie jak nosisz,zawsze mozesz wymienic koszt przesylki
        paczki 6zl smile.Takze malo,a sobie przymierzysz i wieksze i mniejsze smile.

Ja mam te,od gory pierwsze na bladożółtym tle

www.bialebuty.com.pl/index.php?m=Main&f=Assortment&id_ass=78&s=gbcrr4hyfhbh9ycmfmvyu9bn1478fyjh
        • nordynka1982 Re: Czy któraś ma buty ze sklepu internetowego?. 29.06.07, 10:30
          Te same modele co na stronie białebuty, są w sklepie na chmielnej (w
          warszawie). Ja tam właśnie swoje zakupiłam, bo też bałam się zamawiać przez
          internet. Ale rzeczywiście lepiej kupić numer mniejsze. Mój przypadek jest
          szczególny, bo... mniejszych już nie było, więc ma wkładkismile
          • stworzenje do Felidaex 29.06.07, 10:34
            wiec moze idz na Chmielna,przymierz a zamow przez neta,na necie sa taniej,ja
            ogldalam na zywo w Pulawach i na necie byly ok.20zl taniej smile.Ale sobie moglam
            zobaczyc jakosc wykonania etc. bo nru mojego tam nie mieli w ogole.
        • sysunia-leniwca Re: Czy któraś ma buty ze sklepu internetowego?. 29.06.07, 11:03
          Ja mam takie same - ale eko skóra. Jestem zadowolona!!!
          • oliwka_24 Re: Czy któraś ma buty ze sklepu internetowego?. 29.06.07, 11:06
            Dziewczyny, a wiecie moze gdzie można pooglądać w necie katalog butów ślubnych
            Witt, bo nie mogę znaleźć............ uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka