libra101 02.07.07, 10:40 Czy ktoś organizował wesele w Przypkach koło Tarczyna na Rancho pod Bocianem? Ciekawa jestem Waszych opinii o tym miejscu kkkk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fotograf_darek Re: Rancho pod Bocianem 02.07.07, 10:53 Miejsce fantastyczne ale raczej na duze imprezy.Poza sala weselna,wielkie polacie ziemi i urokliwe zakatki i stadnina koni. Goscie na pewno beda wychodzic aby pospacerowac. Przy malej ilosci gosci moze wiec byc wrazenie pustek na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
springlike.bride Re: Rancho pod Bocianem 02.07.07, 11:07 Tak. W tym roku w maju. Jednym słowem: rewelacja. A w szczegółach: jestesmy bardzo ale to bardzo zadowoleni ze wszystkiego. Pod ogromnym wrazeniem byli tez goscie. Nieprawda, ze to miejsce na wylacznie wielkie imprezy. Minimum to 60 osob, u nas bawilo sie prawie 120. Moga pomiescic tez wiecej osob. Wszystko zalezy od ustawienia stolow. U nas nie bylo wrazenia pustki. Jedzenie bardzo dobre, pokoje swietne, obsluga na najwyzszym poziomie- od managerki (pani Mirka) po kelnerow. Jesli masz jakies konkretne pytania chetnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
libra101 Re: Rancho pod Bocianem 02.07.07, 11:23 Bardzo dziękuję za odp. Wiem, że w maju zmienił się właściciel więc mam lekki niepokój, czy będzie ok, ponieważ poprzednich znam - tych nie. Czy Ty znasz p. Jacka, organizatora? A jak jedzonko, piszesz, że ok, czy miałaś wiejski wóz? Jak poradziliście sobie z odwożeniem gości? Odpowiedz Link Zgłoś
springlike.bride Re: Rancho pod Bocianem 02.07.07, 11:52 o zmianie nic nie wiem, zreszta nie wiem czy ma duzy wplyw na wesele - wszystkim zajmuje sie i tak manager. My od poczatku (tj chyba od konca pazdziernika) rozmawialismy z p.Mirka. Widzialam tez drugiego managera (moze to ten p.Jacek) i sprawial dobre wrazenie. Jedzenie naprawde dobre, mielismy opcje za 170zl, podczas ustalania menu p.Mirka doradzala nam rozniste dania - niektorych nie bylo chyba na tym menu dostepnym w necie. Anyway w koncu mielismy :rosol ( i to byla porzadna zupa a nie woda z kluskami), schab z serem zoltym i ananasem, pozniej poledwiczki wieprzowe z maslem czosnkowym a ok 3 rano barszcz czerwony z pasztecikiem. Stol wiejski stal na duzej sali i wygladal naprawde ladnie, roznil sie na duzy plus od tych, ktore widzialam gdzies indziej. Sama nawet nie mialam czasu nic z niego zjesc ale gosciom b.smakowalo i bylo to widac po tempie w jakim wszystko znikalo. Goscie przyjechali na wlasna reke, tzn spod kosciola byl autobus ale jechaly nim trzy osoby Za to do odwozenia mielismy bus, jezdzil od chyba 1 w nocy do ostatniego goscia. Umowilismy sie na trase przypki-plac narutowicza ale jezdzil tez w inne miejsca gdy byla potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
owieczka.k Re: Rancho pod Bocianem 03.07.07, 08:07 My tam będziemy mieli wesele 15 września Sala jest naprawde świetna i okolica też. Mamy jechać ustalić ostateczne menu i właśnie dowiedzieliśmy, że zmienił się menadżer, ale mam nadzieje że ustalenia wczesniejsze pozostaną. Odpowiedz Link Zgłoś
libra101 Re: Rancho pod Bocianem 03.07.07, 09:26 Hej, no właśnie powinno tak być i chyba tak jest Na razie nic mnie nie zaskoczyło. Czy załatwiacie wszystko z p. Jackiem? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
owieczka.k Re: Rancho pod Bocianem 03.07.07, 09:44 Tak bedziemy teraz wszystko załatwiać z p. Jackiem mamy spotkanie w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
libra101 Re: Rancho pod Bocianem 03.07.07, 10:11 Ok, życzę powodzenia i wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia Odpowiedz Link Zgłoś