Dodaj do ulubionych

Rancho pod Bocianem

02.07.07, 10:40
Czy ktoś organizował wesele w Przypkach koło Tarczyna na Rancho pod Bocianem?
Ciekawa jestem Waszych opinii o tym miejscusmile
kkkk
Obserwuj wątek
    • fotograf_darek Re: Rancho pod Bocianem 02.07.07, 10:53
      Miejsce fantastyczne ale raczej na duze imprezy.Poza sala weselna,wielkie
      polacie ziemi i urokliwe zakatki i stadnina koni. Goscie na pewno beda
      wychodzic aby pospacerowac. Przy malej ilosci gosci moze wiec byc wrazenie
      pustek na sali.
    • springlike.bride Re: Rancho pod Bocianem 02.07.07, 11:07
      Tak. W tym roku w maju. Jednym słowem: rewelacja. A w szczegółach: jestesmy
      bardzo ale to bardzo zadowoleni ze wszystkiego. Pod ogromnym wrazeniem byli tez
      goscie. Nieprawda, ze to miejsce na wylacznie wielkie imprezy. Minimum to 60
      osob, u nas bawilo sie prawie 120. Moga pomiescic tez wiecej osob. Wszystko
      zalezy od ustawienia stolow. U nas nie bylo wrazenia pustki. Jedzenie bardzo
      dobre, pokoje swietne, obsluga na najwyzszym poziomie- od managerki (pani Mirka)
      po kelnerow. Jesli masz jakies konkretne pytania chetnie odpowiem.
      • libra101 Re: Rancho pod Bocianem 02.07.07, 11:23
        Bardzo dziękuję za odp. Wiem, że w maju zmienił się właściciel więc mam lekki
        niepokój, czy będzie ok, ponieważ poprzednich znam - tych nie. Czy Ty znasz p.
        Jacka, organizatora?
        A jak jedzonko, piszesz, że ok, czy miałaś wiejski wóz? Jak poradziliście sobie
        z odwożeniem gości?
        • springlike.bride Re: Rancho pod Bocianem 02.07.07, 11:52
          o zmianie nic nie wiem, zreszta nie wiem czy ma duzy wplyw na wesele - wszystkim
          zajmuje sie i tak manager. My od poczatku (tj chyba od konca pazdziernika)
          rozmawialismy z p.Mirka. Widzialam tez drugiego managera (moze to ten p.Jacek) i
          sprawial dobre wrazenie.
          Jedzenie naprawde dobre, mielismy opcje za 170zl, podczas ustalania menu p.Mirka
          doradzala nam rozniste dania - niektorych nie bylo chyba na tym menu dostepnym w
          necie. Anyway w koncu mielismy :rosol ( i to byla porzadna zupa a nie woda z
          kluskami), schab z serem zoltym i ananasem, pozniej poledwiczki wieprzowe z
          maslem czosnkowym a ok 3 rano barszcz czerwony z pasztecikiem.
          Stol wiejski stal na duzej sali i wygladal naprawde ladnie, roznil sie na duzy
          plus od tych, ktore widzialam gdzies indziej. Sama nawet nie mialam czasu nic z
          niego zjesc ale gosciom b.smakowalo i bylo to widac po tempie w jakim wszystko
          znikalo.
          Goscie przyjechali na wlasna reke, tzn spod kosciola byl autobus ale jechaly nim
          trzy osoby wink
          Za to do odwozenia mielismy bus, jezdzil od chyba 1 w nocy do ostatniego goscia.
          Umowilismy sie na trase przypki-plac narutowicza ale jezdzil tez w inne miejsca
          gdy byla potrzeba.
          • owieczka.k Re: Rancho pod Bocianem 03.07.07, 08:07
            My tam będziemy mieli wesele 15 września smile Sala jest naprawde świetna i
            okolica też.
            Mamy jechać ustalić ostateczne menu i właśnie dowiedzieliśmy, że zmienił się
            menadżer, ale mam nadzieje że ustalenia wczesniejsze pozostaną.
            • libra101 Re: Rancho pod Bocianem 03.07.07, 09:26
              Hej, no właśnie powinno tak być i chyba tak jestsmile Na razie nic mnie nie
              zaskoczyło. Czy załatwiacie wszystko z p. Jackiem?
              Pzdr.
              • owieczka.k Re: Rancho pod Bocianem 03.07.07, 09:44
                Tak bedziemy teraz wszystko załatwiać z p. Jackiem mamy spotkanie w
                poniedziałek.
                • libra101 Re: Rancho pod Bocianem 03.07.07, 10:11
                  Ok, życzę powodzenia i wszystkiego dobrego na nowej drodze zyciasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka