nicola2222 06.07.07, 18:30 chcielibyśmy cos podarować rodzicom podczas wesela, tradycyjnie beda kwiaty ale one uschną i nie bedzie pamiątki Macie może jakies pomysły?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shameeka Re: co dla rodziców?? 06.07.07, 18:32 ja nie mam pomsylu. ale tez poszukuje inspiracji. bylo jzu wiele watkow na tym forum. ale nic nie znalazlam odpowiedniego dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
nastka11 Re: co dla rodziców?? 08.07.07, 21:47 Byłam ostatniu na weselu. Państwo młodzi dziękowali rodzicom w kościele po zakończeniu mszy. Rodzice otrzymali wtedy kwiaty.Oprócz tego przygotowali dla rodziców piosenkę, którą zaśpiewali na sali, podczas wesela. Słowa i muzyka - napisała panna młoda. Odpowiedz Link Zgłoś
twinnie77 Re: co dla rodziców?? 06.07.07, 18:39 My najprawdopodobniej podarujemy czekoladki z miejscowej cukierni, które przeważnie zawozimy naszym rodzicom w prezencie, jakiś alkohol- ostatnio widziałam Żołądkową Gorzką w super opakowaniu (jakieś wydanie specjalne), zdjęcie ze ślubu, a to wszystko w wiklinowym koszu (gdyż mieszkamy w zagłębiu wiklinowym). Będą też kwiaty i taniec, ale przy jakiejś neutralnej piosence (nad którą cały czas się zastanawiam). Odpowiedz Link Zgłoś
pistacja-23 Re: co dla rodziców?? 06.07.07, 18:45 My chcielibyśmy kupić ładny album najlepiej taki z czarnymi kartami i powklejać na każdej stronie 2 zdjęcia - moje i K. od dzieciństwa aż po dzień dzisiejszy. Kilka stron zostawimy pustych na zdjęcia ze ślubu i przyszłych wnuczków Taki album zrobilibyśmy w 2 kopiach. Odpowiedz Link Zgłoś
aga1322 Re: co dla rodziców?? 06.07.07, 21:43 My kupujemy piękną drewnianą ramkę (ala obraz) i będą tam nasze zdjęcia z chrztu, komunii i ślubu. Polecam sklep: Warszawa ul. Aleja Jana Pawła II Odpowiedz Link Zgłoś
gosienka1981 Re: co dla rodziców?? 06.07.07, 22:42 A my wymyśliliśmy sobie, że damy kwiaty i nasze zdjęcia ze ślubu w jakiejś ładnej ramce. Fotograf ma w czasie wesela wydrukować zdjęcia z przysięgi i włożyć je w ramki. Tak przygotowany prezent chcemy dać rodzicom Mam nadzieję, że im się spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysia2 Re: co dla rodziców?? 06.07.07, 23:06 My kupiliśmy małe porcelanowe sczniki Rosenthala. Czy się spodobają okaże się jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
olajk Re: co dla rodziców?? 08.07.07, 23:23 My dajemy ich portrety narysowane z ich starych ślubnych zdjęć - niech sobie powspominają jak to oni jeszcze niedawno przeżywali to, co my . Oprócz tego też śpiewamy z naszym wokalnym zespolikiem piosenkę. Odpowiedz Link Zgłoś
alicjawu Re: co dla rodziców?? 09.07.07, 08:14 a może ktoś ma pomysł jak rozwiązać podziękowanie, gdy jedno z rodziców nie żyje? ojciec mojego N. nie żyje, możnaby zrezygnowac z uroczystych podziękowań, ale moi rodzice nie wyobrażają sobie, żeby brakowało tego punktu na weselu, ja też chciałabym, żeby coś było, żeby zostali uhonorowani, nie stety nie mam pomysłu Odpowiedz Link Zgłoś
rosebecia do alicjawu 10.07.07, 13:25 do alicjawu !!! Nie rezygnujcie z podziękowań po prostu dziękujcie rodzicom a zdjecia Twojego N. taty wyświetlcie na projektorze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
demonia2 Re: co dla rodziców?? 10.07.07, 15:43 U nas jest (była) identyczna sytuacja. Ojciec mojego już męża nie żyje. W czasie podziękowań wręczyliśmy kwiaty i prezent moim rodzicom i jego mamie. Nie wspominaliśmy nic o ojcu, chociaż oczywiście każdy o tym myślał. Na ślubie u jego siostry było, krótkie wspomnienie i podziękowanie dla taty R i zrobiło się strasznie smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
monika1234567 Re: co dla rodziców?? 09.07.07, 08:19 U naszego fotografa na podczas sesji zrobia taka duza ramke z naszym zdjeciem, ktora damy na weselu. Wierszyki dla rodziców: wesele.plock.pl/wesele-5.html Odpowiedz Link Zgłoś