Dodaj do ulubionych

moja suknia na poprawiny

12.07.07, 17:55
sprawilam sobie dzis sukienke wlasnie taka
picasaweb.google.pl/maraxela/SukniaNaPoprawiny
odrazu mi sie humor poprawil i co pasuje na poprawiny bo w sumie nie
wiedzialam czy w takiej czerwieni mozna wystapic no ale to wkoncu juz
po "nocy poslubnej "wiec w bieli byc juz nie musze hihihihi
Obserwuj wątek
    • sputnik_sweetheart Re: moja suknia na poprawiny 12.07.07, 17:58
      Bardzo ładna smile)))
    • inkageo Re: moja suknia na poprawiny 12.07.07, 18:00
      Fajnasmile Przypomniało mi się, że Twoje strusie buty przecenili, pocieszę Cię, że
      moje też... O całe 100zł!!!
      • maraxela Re: moja suknia na poprawiny 12.07.07, 18:02
        ja wiem nawet mnie nie denerwuj moje przecenili o 200 zl:kosztowaly 399 a teraz
        199 kurde
        • dagps Re: moja suknia na poprawiny 12.07.07, 18:09
          ale, boska sukienkasmile
    • ursus_arctos Re: moja suknia na poprawiny 12.07.07, 18:10
      fajna!
      tez ide w czerwonej na poprawiny smile
    • lukasowa Re: moja suknia na poprawiny 12.07.07, 18:10
      Sliczna sukienusia,w moim stylu smile)

a, nie trzymaj kluczy na stole,awantura w domu murowana..wink
    • zuzia_8 Re: moja suknia na poprawiny 12.07.07, 18:26
      ja mam niemal identyczną na poprawiny. Tylko moja nie ma wiązania na szykę
      tylko szeroki ramiączka. I też czerwona.
      • monitchka26 Re: moja suknia na poprawiny 12.07.07, 18:29
        Bardzo ładnie wyglądzasz, super figurkasmile
    • pannax2 Re: moja suknia na poprawiny 12.07.07, 18:43
      jestem zasmile mnie też się podobasmile)
      a nie jest na Ciebie za duża w biuście? Coś mi w tym miejscu nie gra...może
      wystarczy lepszy stanik, a może z takiej pozycji zdjęcie zrobione....ale ogólnie
      ok!!
      • maraxela Re: moja suknia na poprawiny 12.07.07, 18:51
        ona ma z tylu taki ala gorset tz takie sznurki do sciagania i dopasowywania i
        to mozna idealnie dopasowac no i biustonosz mialam taki nieusztywniany na
        zdjeciach jak mam push up to ejst okwink
    • golinda Re: moja suknia na poprawiny 12.07.07, 18:43
      nie obraź się, ale niczym się ona nie różni od satynowej koszulki nocnej
      • maraxela Re: moja suknia na poprawiny 12.07.07, 18:52
        nie to zludzenie na zywo nie przypomina niczym koszulki nocnej zapewniam smile
        • golinda Re: moja suknia na poprawiny 12.07.07, 18:54
          a co to za materiał?
          • maraxela Re: moja suknia na poprawiny 12.07.07, 18:56
            nie wiem chyba taka grubsza satyna ale nie taka jak z pidzamki nocnej o wiele
            grubsza i "szlachetniejsza"
            • golinda Re: moja suknia na poprawiny 12.07.07, 19:01
              twój wybór
              ja tego materiału nie lubię, bo kojarzy mi się ze strojem nocnym (choć sama
              śpię w t-shirtach...albo i bez ;-P)

powiem nieśmiertelne na tym forum: "jeśli ty się w tym dobrze czujesz, to
              najważniejsze!" hihi
              • maraxela Re: moja suknia na poprawiny 12.07.07, 19:03
                spokosmile ja tez spie w mojej niesmiertelen pidzamie pomaranczowej z frote z
                krulikiem baksem moj luby jak ja zakladam zaslania oczy i pyta "juz nie
                gorszego tam nie mialas do ubrania"smilesmile
                • inkageo Re: moja suknia na poprawiny 12.07.07, 19:09
                  Dziewczyny, a ja zrobiłam giant leap for a mankind i wywaliłam w tamtym
                  tygodniu 4 piżamy, w tym jedna była dziurawa na brzuchu, a trzy zmechacone i
                  rozprute w krokuwink To było trudne... Potrzebuję wsparcia...
                  • maraxela Re: moja suknia na poprawiny 12.07.07, 19:15
                    daj spokoj ja moglas to zrobic ja z moim baksem sie nie rozstane momo ze jest
                    zmechacony ma dziore w kroczu haha i wogole lekko mowiac nie wygladasmile musze
                    sobie kupic jakas sexi bo moj M juz marudzi ze sie ubiaram jakbym byla w
                    przedszkolu
                  • golinda Re: moja suknia na poprawiny 12.07.07, 19:26
                    rozprute w kroku...ciekawe po co? hihihi
                    • maraxela Re: moja suknia na poprawiny 12.07.07, 19:29
                      haha przestan zboczenicosmile
                      • golinda Re: moja suknia na poprawiny 13.07.07, 08:34
                        już przestaję, bo znowu jakaś biedna paniusia powie, że wbijam komuś nóż w
                        plecy hehehe (z uśmiechem!)
                        • maraxela Re: moja suknia na poprawiny 13.07.07, 08:47
                          wow ale ci pojechala na calego smiletak w sumie jak sie przyjrze tym zdjecia to
                          mozna takie wrazenie odniesc ale na zywo nikomu sie tak nie skojarzyla hahano
                          moze wszytscy spia w pidzamach z rozprutym krokiemtongue_outtongue_out ja sie tam nie przejelam
                          dobrze ze piszesz co myslisz to najwazniejsze
                          • ashton Re: moja suknia na poprawiny 13.07.07, 08:49
                            Ja tam śpię nago, jak mam cokolwiek (nie mylić z kimkolwiek, hehe)na sobie to
                            mi niewygodnie wink
                            Kiecka ma zarąbisty kolorek!!!
                          • golinda Re: moja suknia na poprawiny 13.07.07, 08:53
                            no straaaasznie mi pojechała, chyba się zamknę w sobie na 3 lata

ale, ja też mam czasem cięższe dni i wtedy też brak mi dystansu do wielu spraw
                            • maraxela Re: moja suknia na poprawiny 13.07.07, 08:55
                              nie no twoj krytyka byla konstruktywna a nie chamska czy cos t=w tym rodzaju
                              wiec haha nawet przyzneje ci racje musze zaczac sypiac w koszulkach nocnychmoze
                              wtedy bym to uchwycila przed zakupemsmile
                              • ashton Re: moja suknia na poprawiny 13.07.07, 08:57
                                Eee tam, w koszulkach się nie sypia, je się zakłada tylko po to żeby zaraz
                                zdjąć wink
      • forumowiczka79 do golindy 12.07.07, 20:06
        Czytam częśto Twoje wypowiedzi. Jesteś w nich niby słodka, a z usmiechem nóz
        wbijasz człowiekowi! Nie umiesz zamknąć buzi albo dla odmiany powiedziec coś
        miłego.
        Przypominasz mi zachowaniem (i wyglądem) wrędną żmiję. Jesteś wiecznie
        uszczypliwa i zgryźliwa. Bawi Cię dopieprzanie innym...
        Wyszłaś za mąż dawno temu, idź na forum dla młodych mężatek albo sfrustrowanych
        zakompleksionych Warszawianek!
        • adrianna79 Re: do golindy 12.07.07, 23:41
          smile.
        • golinda Re: do golindy 13.07.07, 08:33
          moja droga forumowiczko79!
          nigdy nie jestem "niby słodka", nigdy przenigdy!
          za to na pytanie: "co sądzicie o...?" odpowiadam szczerze
          a moja krytyka jest zawsze konstruktywna, poczytaj sobie ze ZROZUMIENIEM moje
          I raczej nie będziesz mi mówiła na jakim forum mogę sobie pisać, a na jakim
          nie..Jeśli tobie moje posty się nie podobają, to je po prostu omijaj

p.s. sfrustrowana też nie jestem, tym bardziej zakompleksiona, widzę za to, że
          ty masz jakiś poważny problem
    • jo_miekka Re: moja suknia na poprawiny 12.07.07, 19:26
      Hihi, Maraxelka wink
      Mam niemal identyczną sukienkę na poprawiny! Kolor i materiał prawie identyko,
      jedynie fason lekko inny, ale tez podobnywink
      Tylko mnie jest w niej jakby wiecejwink)
      Ide w niej za dwa weeksy na wesele kolegi.
      Czerwien jest ok. I na doly najlepsza!
      • mela81 Re: moja suknia na poprawiny 12.07.07, 19:28
        bardzo fajna
      • dzidzia101 Re: moja suknia na poprawiny 12.07.07, 19:33
        Fajna sukieneczka!
        A ja tez mam czerwona na poprawiny!! Widze ze czerwonolubnych dziewczyn jest tu troche! Ja
        czerwien uwielbiam wink
        • dzidzia101 Re: moja suknia na poprawiny 12.07.07, 19:34
          Chyba powinnam uwazac z tym wyznaniem bo moze byc "politycznie niebezpieczne" haha!!
          • mef8 Re: moja suknia na poprawiny 12.07.07, 20:00
            przepraszam ale nie podoba mi się - wygląda na kiepskiej jakości koszulkę
            nocną.

• olenka_a super kolor! 12.07.07, 20:03
      Uwielbiam taką czerwień smile
      • izulona Re: super kolor! 12.07.07, 20:13
        Ja też bardzo lubię czerwony kolor, ale suknia (fason) taka bardzo przeciętna,
        nie jest zła, ale też nie zachwyca.
    • maraxela Re: moja suknia na poprawiny 12.07.07, 20:52
      suknia ma fason klasyczny i to mi sie w niej podoba jak dla mnie jest elegancka
      i klasycza i o to mi chodzilo a czerwien uwielbiam,na codzien pozwalam sobie na
      burze kolorow i extrawagancje ale poprawino powinny byc jak dla mnie klasyczne
    • angelika8401 Re: moja suknia na poprawiny 12.07.07, 22:11
      super!!!
    • magdaksp Re: moja suknia na poprawiny 12.07.07, 22:21
      wyglada jak koszula nocna
    • agnieszka5661 Re: moja suknia na poprawiny 13.07.07, 00:14
      mi też pierwsze co to przyszło skojarzenie z koszulką nocną, no ale wiadomo że
      zdjęcie nie zawsze oddaje realny wygląd. Najważniejsze żeby Ci się podobała i
      żebyś się w niej dobrze czuła. No i dobrze się bawiła na własnym weselu czego
      Ci serdecznie życzę!
    • kenzoania Re: moja suknia na poprawiny 13.07.07, 00:22
      Mnie się wcale nie kojarzy z koszulę nocną... Może dlatego, że też spię w
      piżamach dziurawych na brzuchu i rozprutych w kroku wink))
      Śliczna ta sukienka big_grin
      • golinda Re: moja suknia na poprawiny 13.07.07, 08:36
        no i kolejna z bezwstydnym rozpruciem w kroku big_grinDD
      • litorija Re: moja suknia na poprawiny 13.07.07, 08:43
        Sukienka sympatyczna, dla mnie zbyt jaskrawa chyba; tak sobie myślę,że bardziej
        by pasowały do niej buty w innym kolorze (np. czerwone?), z białymi efekt jest
        trochę przesłodzony..
    • inkageo Re: moja suknia na poprawiny 13.07.07, 08:52
      Komplementować, komplementować!!! Bo nie wkleję Wam zdjęć z II przymiarki...wink
      • maraxela Re: moja suknia na poprawiny 13.07.07, 08:54
        ale co tu komplementowac zwykla sukienka ktora wybralam w 10 minut smile inka ja
        mam 1 przymiarke w ten poniedzialek !!!!!! juz nie moge sie doczekac kurde ale
        mam stresa
        • inkageo Re: moja suknia na poprawiny 13.07.07, 09:02
          Ja dopiero w czwartek, Ty idziesz na pierwszy obstrzał krytyki winkwink
          • maraxela Re: moja suknia na poprawiny 13.07.07, 09:06
            hahha jasne wlasnie mi caly dekold"zszedl" bo sie madrze w niedziele wystawilam
            do slonka i sie poparzylam na dekoldzie i na twarzy,do tego mam 4 pryszcze na
            plecach haha pokaze foto jak im rtusz zrobie chybasmile zaraz dostane ze mam
            brzuch za gruby ze uda nie takie golinda stwierdzi ze mam krzywe nogi hihi
            (sorry golinda zart)zalamie sie i potrzebna bedzie druga suknia
            • golinda Re: moja suknia na poprawiny 13.07.07, 09:08
              no nie, nogi masz akurat super!
              ale coś znajdę i wyleję na ciebie swój jad (bo jestem zakompleksiona i
              sfrustrowana)
              • maraxela Re: moja suknia na poprawiny 13.07.07, 09:10
                dawaj dawaj mam duzy brzuchsmileale wiesz co nie mozesz tego zrobic bo w kolejce
                do dokopania mi pierwszenstwo ma kasiulkkaa ona mi dokopie i pozniej juz mozna
                spokojnie kopac dalejwink
                • ashton mnie dokopcie! mnie! 13.07.07, 09:11
                  Ale moja samoocena jest tak niska, że choćby Golinda użyła całego swego kunsztu
                  to i tak się nie przejmę wink
                  • maraxela Re: mnie dokopcie! mnie! 13.07.07, 09:14

• golinda Re: mnie dokopcie! mnie! 13.07.07, 09:23
                      ech...kasiulka...
                      a to mi się dostaje sad((

p.s. masz brzuch? chyba taki jak dzieci z somalii big_grinDD głupoto ty!
                      • inkageo Re: mnie dokopcie! mnie! 13.07.07, 09:26
                        Co tam kasiulka, zocha czeka na nasze fotki....
                        • maraxela Re: mnie dokopcie! mnie! 13.07.07, 09:28
                          jaka zocha? z ta jeszcze nie mialam przyjemnosci:L)
                          • golinda Re: mnie dokopcie! mnie! 13.07.07, 09:33
                            to na pewno będziesz miała smile

p.s. a wątek dotyczy m.in. ciebie i mojej chamskiej wypowiedzi na temat twojej
                            koszulki nocnej, w której bezwstydnie wystąpisz na poprawinach big_grinDD
                            • maraxela Re: mnie dokopcie! mnie! 13.07.07, 09:33
                              ty jeszcze nie wiesz wszytkiego dadam do tego welon czerwony smileszczt kiczu
                              zrobiesmilezaraz ci pokaze jaki
                              • golinda Re: mnie dokopcie! mnie! 13.07.07, 09:36
                                nie szczyt kiczu, tylko:
                                "nie w moim guście"
                                naucz się dyplomacji, kochana!
                                • maraxela Re: mnie dokopcie! mnie! 13.07.07, 09:40
                                  ale sama do siebie dyplomatyczna byc nie musza i tu ta roznicasmilea co do innych
                                  to zeczywiscie radze uzywac "nie w moim guscie"smile
                            • maraxela Re: mnie dokopcie! mnie! 13.07.07, 09:35
                              www.allegro.pl/item211916521_welon_diabelski_na_wesoly_babski_wieczor_.html
                              tylko coz z tymi rogami musze zrobic na poczatku tak "dla jaj"sobie moze to
                              ubiore bo fajnie wyglada poznije zdejme i bedzie juz "elekancko"
            • inkageo Re: moja suknia na poprawiny 13.07.07, 09:12
              Ja się też nieźle załatwiłam przed pierwszą przymiarką... Wylazłam się opalać
              na balkon, bez kremu z filtrem bo efekt miał powalać..i powalał. Byłam różowa
              jak świnka, a na nosie zrobiły mi się przebarwienia, które mam do dziś...
              Piękny efekt zmiany tabletek anty..
              Patrzę w lustro rano - mam brudny nos, myję go, a ten dalej brudny. Wracam do
              domu wieczorem, nos normalny, wstaję rano - znowu w plamach!!!! Okazało się, że
              te przebarwienia widać tylko w świetle dziennym..
      • golinda Re: moja suknia na poprawiny 13.07.07, 08:55
        o nie, Inka!! nie rób nam tego!
        nie będę ci mogła napisać, że jesteś gruba, masz krzywe nogi (tak, tak dojrzę
        to nawet w sukni ślubnej!) i okropną starą gębę (nie masz co zasłaniać jakimiś
        plackami, umiem to usunąć, hahaha!)

p.s. przypomniało mi się, że miałam iść po tą kieckę do H&M
        • inkageo Re: moja suknia na poprawiny 13.07.07, 09:04
          Hahasmile Ja robię taki wybieg, że nigdy nie pytam o opinię jak wklejam
          fotkiwinkwinkwink Kurcze, nie noszę pajączka. Zniszczył mi już trzy domowe bluzki!
    • np1979 Re: moja suknia na poprawiny 13.07.07, 09:00
      hej! sukienka bardzo fajna! ładnie ci w czerwonym. no i niezłe nogiwink))
      • malutenka5 Re: moja suknia na poprawiny 13.07.07, 09:17
        Fajna sukienka, jak się ma takie nogi, to można je odkrywać (a ja mam patyczki crying(().
        • maraxela czy tamten watek u gory forumki 79 dotyczny mnie?? 13.07.07, 09:25
          o co tu chodzi bo ja nie kumam ??co sie dzieje?? czy to cale zamieszanie jest o
          moja sukienko-pidzamke??jezeli tak dziekuje za mile slowa ale ja na prawde
          umiem brnic sie sama a w tej sytuacji nie widze takiej potrzeby,kazdy ma prawo
          wyrazac swoja opinie -wystawiajac swoje zdjecie nalezy sie z tym liczyc.Jakos
          nie wiem dlaczego wogole sie tym nie przejelam-kazdy ma inny gust mi sie
          podoba ,paru dziewczyna tez innym kategorycznie nie i taki jest swiat,jakby
          kazdemu podobalo sie to samo to nie powstal by biznes pod
          nazwa"moda"tylkowszytkie chodzilybysmy w takich czerwonych sukienkachtongue_out
          • mayagaramond sukienka na poprawiny 13.07.07, 09:40
            Maraxela - podobasz mi siewink

A propos dziur w kroku, to mialam dziure w ukochanych dzinsach i jak je
            zanioslam do krawca, to tak dziwnie na mnie patrzyl...
            • maraxela Re: sukienka na poprawiny 13.07.07, 09:42
              ja kiedys za "moich mlodych czasow"smile przechodzilam przez plot z drutem
              kolczastym na gorze w nowych wranglerach juz mialam przeskoczyc na druga strone
              jak sie tylkiem zachaczylam o ten drut i pol materialu z tylka sie wyralo a
              pozniej paradowalam tak przez wroclaw (nie wspomne ze material z majtek tez sie
              lekko wydarl)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka