monitchka26 12.07.07, 18:28 img402.imageshack.us/my.php?image=1004808dw5.jpg img516.imageshack.us/my.php?image=1004809po2.jpg img518.imageshack.us/my.php?image=1004810ym8.jpg i co sądzicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pannax2 Re: zdjęcia z przymiarki ladery 12.07.07, 18:46 oj kiepsko widać mam wrażenie, że jest na ciebie za obcisła...a poza tym to chyba ok. Wg mnie w tej sukience najlepiej wyglądałyby szczupłe dziewczyny, nie mówię tu oczywiście, że Ty nie jesteś...ale jakoś cały czas mam wrażenie, że jest za obcisła i że cię aż dusi Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: zdjęcia z przymiarki ladery 12.07.07, 18:51 mi tez sie wydaje ze cos nie gra, jakby brzuch obciskala, i przez to wydaje sie ze go masz. ale moze dlatego ze taka jakosc zdjec i robione pod dziwnym katem? Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: zdjęcia z przymiarki ladery 12.07.07, 18:51 Chyba jest ok, ja Cię ciągle pamiętam z fotki zrobionej przy zakupie Falbany trzeba spryskać lakierem do włosów bo trochę oklapły. Wtedy wyglądałaś bosko, więc teraz też powinno być ok, kiepskie fotki... Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: zdjęcia z przymiarki ladery 12.07.07, 18:52 chyba za ciasna na ciebie jest ta kiecka no i nie wiem, czy to zdjęcie, czy masz dość obfite biodra i brzuch o ile biodra się mogą komuś podobać, to nad brzuchem trzeba chyba popracować (wiem, że nie jest łatwo, mój też od razu tyje jako pierszy ) Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: zdjęcia z przymiarki ladery 12.07.07, 18:56 moj juz utyl jako pierwszy. w przedslubnym stresie mam nadmieny apetyt. Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: zdjęcia z przymiarki ladery 12.07.07, 19:02 mój ma fazy, jak to u kazdej kobiety, dziś jest nieźle "napuchnięty" i wyglądam jakbym była w ciąży, bo reszta szczupła Odpowiedz Link Zgłoś
monitchka26 Re: zdjęcia z przymiarki ladery 12.07.07, 19:11 ale to dziwne, bo brzuch mam plaski, jakos na tych fotkach tak wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika1980x Re: zdjęcia z przymiarki ladery 12.07.07, 19:13 a ja wcale nie uwazam ze masz za duze biodra-masz bardzo kobieca symetryczna figurkeklepsydrachyba te zdjecia nie oddaja rzeczywistosci. wklej juz slubne to sie bedziemy rozplywac w zachwytach Odpowiedz Link Zgłoś
mela81 Re: zdjęcia z przymiarki ladery 12.07.07, 19:14 wydaje mi sie ze powinna być dłuższa i trochę lużniejsza bo zbytnio cie obciska a to wygląda fatalnie ,jakby była za mała ( a może to jakiś dzidziuś?) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k ? 12.07.07, 19:17 masz bardzo ładną i BARDZO widocznę talię ta sukienka to jeszcze podkreśla przez to twoje biodra wydaja się dosyć duże ot wady i zalety sylwetki klepsydry Odpowiedz Link Zgłoś
monitchka26 Re: ? 12.07.07, 19:23 Jak myślicie, jaki kolor garnituru pasuje do tej sukni?? Ciemny grafit czy czekoladowy?? Odpowiedz Link Zgłoś
pannax2 Re: ? 12.07.07, 19:34 monitchka26, inkageo napisała, że Cię pamięta ciągle z fotki zrobionej przy zakupie...pokaż te fotki, bo może rzeczywiście to wina kiepskiego, ciemnego i odbijającego się flesza ja jestem za czekoladowym - strasznie mi się podobają takiego koloru garniaki) Odpowiedz Link Zgłoś
pannax2 Re: ? 12.07.07, 19:36 coą paru słów zapomniałam dodać...chodzi mi o to, że może to wina kiepskich otek pokaż te pozostałe zdjęcia! Odpowiedz Link Zgłoś
monitchka26 Re: ? 12.07.07, 19:40 mierzyłam ją w grudniu, jeszcze byłam blondynka img255.imageshack.us/my.php?image=obraz042fm9.jpg img510.imageshack.us/my.php?image=obraz041sp0.jpg tylko na tych fotkach to była znowu za duża. Odpowiedz Link Zgłoś
pannax2 Re: ? 12.07.07, 19:44 wiesz co, jak na moje, wale nie fachowe oko, to suknia jest za mała na Ciebie - nie wiem jak się w niej czujesz ale takie sprawia wrażenie. Na zdjęciach grudniowych widać, że jest za duża ale lepiej wygląda, nie obciska Cię. p.s w ciemnych włosach dużo lepiej) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: zdjęcia z przymiarki ladery 12.07.07, 19:48 po obejrzeniu fotek z pierwszej przymiarki i fotek teraz przyłączam sie do głosów, że ta jest na ciebie za mała! dużo lepiej wyglądałaś przy zakupie. Moze za mocno cie ściśnięto? masz super figure a tutaj wyszło jakbyś miała sporo za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: zdjęcia z przymiarki ladery 12.07.07, 19:52 Hmm, bardzo Cię poszerza ta suknia, myślę, że to kwestia falbaniastego dołu, zaczyna się on za wysoko na biodrach, które robią się przez to strasznie szerokie. Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_a suuuuuuuper 12.07.07, 19:52 Super suknia. Gdybym była wyższa sama bym taką chciała. Mi się nie wydaje, żebyś miałą brzuch...ale może sie nie znam, bo ja mam brzuszek Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: suuuuuuuper 12.07.07, 19:56 suknia jest po prostu dobrze dopasowana. a kolezanki - forumki, które mowią, że masz szerokie biodra albo brzuch powinny przejśc się do lekarza okulisty Odpowiedz Link Zgłoś
mala_duza Re: zdjęcia z przymiarki ladery 13.07.07, 08:46 slicznie wygladasz i sukienka tez ekstra. Mierzyłam kilka sukienek tego typu, ale niestety okazuje sie że nie wyglądam w nich korzystnie. Tym bardziej więc podziwiam Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: zdjęcia z przymiarki ladery 13.07.07, 09:03 zdecydowanie przyłączam się... suknia piękna ale w tej grudniowej o wiele lepiej ta z ostatniej przymiarki zbyt ciasna chyba że to wina zdjęcia... ps w ciemnyc włosach super Odpowiedz Link Zgłoś