Dodaj do ulubionych

troll - dlaczego admin usunął mój wątek o trollu?

13.07.07, 08:23
Wzcoraj założyłam wątek o golindzie - że jest mało sypmatyczna i umie
wszystkim tylko dopieprzać. Jej wypowiedzi psują atmosferę tego forum!
Dzisiaj wątku już nie było.

Ciekawe, że jak o mike ileś tam...były nieprzychylne wypowiedzi to nikt tego
wątku nie kasował.

Adminki bądźcie sprawiedliwe...
Obserwuj wątek
    • dagps Re: troll - dlaczego admin usunął mój wątek o tro 13.07.07, 08:28
      to byl watek o golindzie a nie o trollu. troll troche inaczej wyglada. robi
      rozne jaja po to, zeby mieszac na forum i cieszyc sie pieniactwem w
      odpowiedziach. a golinda ma swoje rozne ale to jedna z nas, mimo, ze juz po slubie.

ze watek zniknal, to zgadzam sie ze niesprawiedliwie, bo jak o kims mowa ze jest
      gruby i bez gustu to watki zostaja. czemu?
      • forumowiczka79 nazwałam ją trollem dla przenośni 13.07.07, 08:35
        Było kilka wątków o "majku" w tytule i nigdy nie były usuwane. Widzę tutaj
        nierówne traktowanie forumowiczów. Widze, że są lepsi i "lepsiejsi".

Nie chodzi mi o to, żeby pisałać jaka golinda jest zł i wredna, ale o to, że
        dziwie się, że nikt nie piętnuje na tym forum takiego zachowania! Bo ona akurat
        juz przesadza w tych swoich wszystkowiedzących wypowiedziach. To osoba, która
        nie ma za grosz taktu i kultury osobistej. Bawi ją dopieprzanie innym, wręcz
        upokarzanie ich,a wszystko w imię tego, że jest wolność słowa na forum, a jak
        ktoś się pyta o opinię to trzeba być do bólu szczerym....

I widzę, że prawie wszystkim to odpowiada i uważacie golindę "za swoją".

brrrrrrrr
        • golinda poproszę o przykłady takich wypowiedzi 13.07.07, 08:38
          poza tym o baleronie, za który zostałam słusznie opie..na i przeprosiłam
          • forumowiczka79 np. 13.07.07, 08:40
            "nie obraź się, ale ta sukienka na poprawiny wygląda jak koszulka nocna..."
            i wiele innych, nie chce mi się tego g.....n po raz kolejny czytać. Każda Twoja
            wypowiedź jest taka...
            zawiera jad żmiji...
            • salsa.loca Re: np. 13.07.07, 11:12
              dla mnie ta wypowiedz, ktora przytoczyłas jest wyrazeniem swojetgo zdania-nie
              wiem co w tym złosliwego?
            • braat1 Re: np. 13.07.07, 12:14
              > "nie obraź się, ale ta sukienka na poprawiny wygląda jak koszulka nocna..."

Eh, dziewczyny. Jesli ktos prosi o opinie na temat ubioru/wygladu to niech sie
              nie obraza jesli taka opinie dostanie. Troche logiki.
              • zuzia_8 Re: np. 13.07.07, 12:22
                no właśnie najciekawsze jest to, że autorka wątku/właścicielka sukienki wcale
                nie obraziła się za tą opinię!

braat1 napisał:

> > "nie obraź się, ale ta sukienka na poprawiny wygląda jak koszulka nocna..
                > ."
                >
                > Eh, dziewczyny. Jesli ktos prosi o opinie na temat ubioru/wygladu to niech
                sie
                > nie obraza jesli taka opinie dostanie. Troche logiki.
    • bacha1979 forumowiczka79 13.07.07, 08:35
      odbierz maila.
      • forumowiczka79 bacha 13.07.07, 08:38
        Dzięki.

Może golinda zgłosiła,żeby wykasować. Bo wątki o mike'u zostawały...
        • golinda Re: bacha 13.07.07, 08:49
          nie zgłosiłam, bo nawet tego nie widziłam

p.s. do poprzedniej twojej wypowiedzi:
          ty się oburzasz, a jakoś maraxela nie..., hmm...ciekawe...(swoją drogą nie
          tylko ja miałam takie zdanie...)
          poczytaj sobie dalszą część rozmowy i przestań już się rzucać (wyśpij się,
          wypij drinka/lampkę wina/kieliszek wódki, zjedz ciastko czekoladowe, jutro
          zaświeci słońce i będziesz mogła zobaczyć jaśniejsze barwy świata)
          z taką nadwrażliwością ciężko się żyje, więc propnuje założyć zbroję i nabrać
          dystansu, zwłaszcza do rozmów internetowych - słowo pisane jest wyzute z uczuć
          i odbierane najczęściej inaczej niż życzyłby sobie tego autor...

więcej luzu, moja droga!
          • forumowiczka79 cała ty... 13.07.07, 08:57
            "wyśpij się, wypij drinka/lampkę wina/kieliszek wódki, zjedz ciastko
            czekoladowe, jutro zaświeci słońce i będziesz mogła zobaczyć jaśniejsze barwy
            świata"

Twoja słodycz zabija....

Jestem wyluzowana, ale to nie znaczy, że mam lubić grubiaństwo i po prostu
            chamstwo...Może ty zjedz ciastko czekoladowe i wypij kielicha (to chyba lubisz
            najbardziej), a staniesz się życzliwsza dla ludzi.

Golindo, zastanów się trochę nad swpoimi słowami i tym co piszesz, bo - jak
            sama piszesz - "słowo pisane jest wyzute z uczuć i odbierane najczęściej
            inaczej niż życzyłby sobie tego autor...". Zanim wyślesz posta przeczytaj go
            wcześniej i popraw tak, żeby twoje słowa były odbierane tak jak sobie tego
            życzysz. Jeżeli są ona "najczęściej" odbierane inaczej to świadczy tylko o tym,
            że nie potrafisz trafnie formułować swoich myśli!

Wiem, że jeste wielką twardzielką i masz wszystkich w głebokim poważaniu, ale
            nie myślisz, że czasami osoby z niską samą oceną potrzebują wsparcia i ciepłego
            słowa, krytyki także, ale pozytywnej. Takie wysmianie na forum może mieć duży
            wpływa na ich zycie, czy też samopoczucie. Nie po wszystkich słowa bezlitośnej
            i chamskiej krytyki spływają jak po kaczce. Ty masz super samopoczucie na swój
            temat, to widać. Ale nie wszyscy tacy są. Myslałaś kiedyś nad tym?
            • ashton o ja cieeeeee... 13.07.07, 08:59
              Forumowiczko, pozwól ewentualnym pokrzywdzonym bronić się samym wink
              • forumowiczka79 nie jestem 13.07.07, 09:06
                Matką Teresą z Kalkuty, żeby wstawiac się za inncyh. Nie o to mi chodziło.
                Tylko, żeby czasami się zastanowić co się mówi, bo to może kogoś zaboleć.

A forum chyba nie ma w idei tego, żeby każdy musiał się bronić przed golindą i
                jej docinkami.

Tak naprawdę to chodzi mi tylko o to, że jej wypowiedzi psują atmosferę tego
                fora i robi mi się niemiło jak to czytam. Poza tym dziwi mnie, że nikomu to nie
                przeszkadza. Ale to jest chyba związane z ogólną znieczulicą w naszym
                społeczeństwie i zasadą, że jak mnie coś nie dotyczy, a komuś się dzieje
                krzydwa to dla wygody odwracam głowę i udaję, że nie widzę....
                • golinda Re: nie jestem 13.07.07, 09:12
                  a co to jest, dkn, przedszkole?
                  robisz z dziewczyn jakieś cielątka specjalnej troski

nie radzisz sobie z krytyką, to nie wystawiaj się na nią

mam wrażenie, że masz wyjątkowe zdolności do czytania między wersami (a wiedz,
                  że między moimi wersami nie ma NIC!)

i nikomu złośliwie nie dopieprzam, bo nie jestem z natury osobą złośliwą. to co
                  w ten sposób określasz to zwykła szczerość

przykład:
                  kamelia

zapytaj ją, jak podziałała na nią moja krytyka

zresztą, dyskusja nie ma sensu

gdzieś cię uraziłam i nie możesz tego znieść
                  naprawdę wyluzuj
                  • forumowiczka79 na szczęście 13.07.07, 09:17
                    mnie jeszcze nigdy nie udało ci się obrazić. Nie moge znieśc ciebie, a nie
                    krytyki.

"mam wrażenie, że masz wyjątkowe zdolności do czytania między wersami" - ale
                    tylko dlatego, że twoje wypowiedzi nie odzwieciedlają tego co masz naprawdę na
                    myśli. Jak to jest "najczęściej" na internecie...hahahaha
                    • kasia-k jesteś prorokiem, jasmowidzem, wróżką? 13.07.07, 09:35
                      > tylko dlatego, że twoje wypowiedzi nie odzwieciedlają tego co masz naprawdę
                      na
                      > myśli. Jak to jest "najczęściej" na internecie...hahahaha

że wiesz co ma NA MYŚLI golinda

normalnie strach pisać na tym forum

napiszesz że ktoś ładnie wyglada a taka forumowiczka 79 od razu rozszyfruje że
                      nie to miałaś na myśli smile
                      • forumowiczka79 to słowa golindy 13.07.07, 09:41
                        propnuje założyć zbroję i nabrać dystansu, zwłaszcza do rozmów internetowych -
                        słowo pisane jest wyzute z uczuć i odbierane najczęściej inaczej niż życzyłby
                        sobie tego autor...

więc wychodzi na to, że golinda chce pochwalić, a ja odczytuję niestety
                        dosłownie. Tak więc własnie nie wiem co golinda ma na myśli.
                        • golinda Re: to słowa golindy 13.07.07, 09:42
                          błagam cię, nie kompromituj się już dłużej
                        • ashton Re: to słowa golindy 13.07.07, 09:44
                          "Co poeta miał na myśli", jak na lekcji polskiego, ratunku!
            • golinda Re: cała ty... 13.07.07, 09:26
              forumowiczka79 napisała:

> "wyśpij się, wypij drinka/lampkę wina/kieliszek wódki, zjedz ciastko
              > czekoladowe, jutro zaświeci słońce i będziesz mogła zobaczyć jaśniejsze barwy
              > świata"
              >
              > Twoja słodycz zabija....

tylko nie słodycz!!!
              >
              > Jestem wyluzowana, ale to nie znaczy, że mam lubić grubiaństwo i po prostu
              > chamstwo...Może ty zjedz ciastko czekoladowe i wypij kielicha (to chyba
              lubisz
              > najbardziej)

nie, jeszcze bardziej lubię narkotyki i seks z żonatymi mężczyznami
              (zadowolona?)
          • shellerka Re: bacha 13.07.07, 11:55
            jesus golinda ja od niedawna forum czytam, ale kurcze tez na ciebie zwrocilam
            uwage. Co ty tu jeszcze robisz? Widać że mąż mało w domu bywa wiec sie na forum
            wyżywasz. Najszczesliwsze chwile masz juz za sobą. Idz sobie stąd, co? Juz ktos
            ci wczesniej napisal. Są fora dla mlodych mężatek. Może znajdziesz jakies dla
            takich jak ty - przemądrzałych i sflustrowanych. Ps. Widzialam twoje fotki w
            tych przebraniach. Zamiast siedziec tu, idz pobiegaj, pare kilo masz do
            zrzucenia. Boginii pieknosci madrosci i uroku osobistego.
            • ashton Re: bacha 13.07.07, 11:59
              Golinda, awansowałaś na Jezusa, ja się bać zaczynam...
            • golinda Re: bacha 13.07.07, 12:02
              hehhe, gdzie ja ma te parę kilo do zrzucenia?>!?
              moi koledzy z pracy mało ze śmiechu z krzeseł nie pospadali buahahhahahahhaha!

i zmartwię cię: szczęśliwa jestem ponad wszystko, dlatego mam dystans do
              wypowiedzi takich jak twoja
              zebys chociaz w 1/10 byla kiedys tak szczesliwa jak ja

p.s. tak, oboje z mężem w domu bywamy tylko wieczorami, ale jakie to są
              wieczory!!!
              • remifa26 Jak w przedszkolu! 13.07.07, 12:12
                Jedna przez drugą, a ja mam to fajniejsze, a Ty to.
                Dziewczyna założyła wątek bo się zdenerwowała, wyjaśniło się, przeprosiła.
                Dyskusja rozgorzała, jak w kółku wzajemnej adoracji i wszystkie forumowiczki
                zaczęły wtórować. Parodia normalnie. Spadam stąd!!!
    • ashton Re: troll - dlaczego admin usunął mój wątek o tro 13.07.07, 08:48
      Kurka wodna! Postulowałam na samym początku mojej bytności tutaj założenie
      wątka-plujka, to mnie wyśmiałyście, przydałby się smile))
      • golinda Re: troll - dlaczego admin usunął mój wątek o tro 13.07.07, 08:50
        ashton:

tzw. "wyszalnia"? hihihi
        gdzie można używać brzydkich słów? faaajnie by było!
    • zuzia_8 Re: troll - dlaczego admin usunął mój wątek o tro 13.07.07, 09:03
      ciekawe tylko pod jakim nickiem działasz na codzień....
      • forumowiczka79 nie powiem 13.07.07, 09:07
        • golinda Re: nie powiem 13.07.07, 09:09
          brawo za odwagę!!!
          hahahahahhahahahha!!!
          • forumowiczka79 dziękuję. 13.07.07, 09:10
            • salsa.loca Dla Mnie To Ty Jestes TROLEM 13.07.07, 11:18
              jesteś żenujaca

jesli chcesz z kims polemizowac i masz cos komus do zarzucenia, to prosze
              bardzo, ale k..ur.. a pod swoim nikiem!!!

to Ty jestes pieniacką, zachowujesz sie jak stare baby , ktore donosza anonimowo
              na sasiadki do Urzedy sakarbowego, ale jakby co to sie usmiechaja i sa pełne
              słodyczy!!!

Golinda pisze zawsze o sobie lub tez do tematu pod swoim i tym samym nikiem, a
              Ty jestes obłudna zenujaca i niewiarygodna, skoro potrzebujesz sie zasłonic
              nowym wyimaginowanym nikiem

zastanow sie dziewczyno i zacznij uzywac mozgu
      • forumowiczka79 nie powiem 13.07.07, 09:09
        bo jestem tu nowa i zaraz byście mnie zjadły. A golinda jeździłaby po mojej
        sukience, butach i krytykowałaby ile wlezie...
        • zuzia_8 Re: nie powiem 13.07.07, 09:15
          moim zdaniem jeżeli już zamierzasz kogoś opluwać to chociaż miej cywilną odwagę!
        • golinda Re: nie powiem 13.07.07, 09:17
          gdybyś zapytała o zdanie przypuszczalnie powiedziałabym co sądzę, może moje
          komentarze w czymś by ci pomogły (inni jakoś potrafią z nich korzystać)
          ale często już nie chce mi się komentować, więc pewnie bym cię ominęła
        • kasia-k prośba do bachy 13.07.07, 09:32
          jeżeli byłoby to możliwe
          to proszę sprawdź kto pisze jeszcsze z tego samego IP co forumowiczka79
          • forumowiczka79 ochrona danych osobowych 13.07.07, 09:39
            bacha nie może tego ujawniać!
            • kasia-k he he jakie ............ 13.07.07, 09:49
              dane osobowe

nick nie należy do danych osobowych

proponuję zaczerpnąć porady GIODO w sprawie danych osobowych
              przekonasz się że nie masz racji
              • forumowiczka79 no to szukajcie 13.07.07, 09:52
                jakież to dziecinne...dowiedzieć się kto to napisał! Schlebiacie mi!
                • golinda Re: no to szukajcie 13.07.07, 09:54
                  w przeciągu 15 minut mogę to wiedzieć, ale mam to w d...
                  mało mnie to interesuje i myślę, że innych również

dziewczynom chodziło o to, że to trochę hipokryzja z twojej strony: pisanie o
                  szczerości pod zmienionym nickiem

ech, znowu nie rozumiesz tekstu
                  • forumowiczka79 to proponuję 13.07.07, 10:02
                    nie wypowiadac się już więcej w tym wątku - po co go nakręcac i podbijac do
                    góry?.

Zrozumiałam już co miałam zrozumieć.

Spadam stąd. Pod każdym z 6 ników wink))
                • ashton To nie ja! 13.07.07, 09:55
                  Nawet w jak najszlachetniejszym zamiarze oplucia kogoś nie napisałabym w
                  nicku "79", bo to sugeruje rok urodzenia, a za nic w świecie się nie postarzę!!!
                  • dagps ja to tez nie 13.07.07, 10:00
                    • golinda Re: ja to tez nie 13.07.07, 10:03
                      ok, to byłam ja!
                      jakoś cicho się ostatnio o mnie zrobiło, a ja lubię być na topie big_grinDD
                      • zuzia_8 Re: ja to tez nie 13.07.07, 10:04
                        no nareszcie golinda! wyszło szydło z worka! smile smile smile
                        • dagps Re: ja to tez nie 13.07.07, 10:05
                          czyli czesciowo sprawdzily sie moje podejrzenia,ze to ciebie bacha namowilawink
                          • golinda Re: ja to tez nie 13.07.07, 10:07
                            tak, to był spisek moj i bachy big_grinDD
                            • mayagaramond jeszcze ogolna uwaga 13.07.07, 10:10
                              Tak czy inaczej watek jako taki "golinda-troll" tez najwyzszego poziomu nie
                              reprezentuje, bo jest atakiem na konkretna osobe, a nie styl wypowiedzi itp.
                              Krotko mowic, zrobilas dokladnie to samo co zarzucasz golindzie...
    • kasia-k do autorki 13.07.07, 09:11
      wiesz czego nie lubie najbardziej

CUKROWANIA

ja raczej nie cukruję, jak ktoś zapyta o zdanie to prawie zawsze powiem prawdę
      bez względu czy jest ona miła czy nie

i wiesz co mnie najbardziej denerwuje
      jak ktoś wyglada koszmarnie, prosi o ocenę bliskich a Ci zamiast powiedzieć
      prawdę rozpływają się w zachwytach

finał jest taki że pytająca DALEJ wyglada tak sobie, inni patrzą na nią z
      politowaniem, a "bliscy" tłumaczą się że nie mieli serca powiedzieć prawdy czy
      że nie chcą sie wtracać i ingerować w czyjeś wybory.

ZNIECZULICA I IGNORANCJA

ja wychodze z założenia że jeżeli ktoś coś pokazuje czy pyta się o rade to
      chciałby usłuszeć prawdę a nie same ohy i achy.
      Wiem że na niektórych PRAWDA działa jak kropidło na złe moce
      ale cóż ja nic na to nie poradzę
      wolę byc z tego powodu nielubiana niż nieszczera

w wiesz kiedy cukruję?
      tylko wtedy gdy mi nie zależy na pytajacym
      gdy nie chcę by wyglądał dobrze
      gdy egoizm wygrywa
      gdy nie życze komuś dobrze
      • forumowiczka79 nie rozumiesz 13.07.07, 09:14
        Mi nie chodzi o cukrowanie, bo sama tego nie cierpię.

Chodzi tylko styl krytyki. Chyba lepiej powiedzić komuś, że "suknia jest dla
        osoby szczupłej" niż "wyglądasz jak baleron".

Też cenię sobie szczerośc ponad wszystko.
        • malutenka5 Re: nie rozumiesz 13.07.07, 09:19
          > Chodzi tylko styl krytyki. Chyba lepiej powiedzić komuś, że "suknia jest dla
          > osoby szczupłej" niż "wyglądasz jak baleron".
          Chyba temat baleronu czy innej wędliny został już zamknięty.
          • forumowiczka79 to był przykład 13.07.07, 09:21
            najbardziej wyrazisty po prostu - jeśli chodzi o kulutrę.
        • golinda Re: nie rozumiesz 13.07.07, 09:20
          nie forumowiczko79, to ty nie rozumiesz!

kasia-k powiedziała już wszystko co można było w temacie powiedzieć i ma 100%
          rację

p.s. prosiłam o nieczepianie się "baleronka", bo przeprosiłam za to określenie
          (rzeczywiście nie było potrzebne)
          • maraxela Re: nie rozumiesz 13.07.07, 09:31
            ty golinda ty tak powiedzialas o kurdesmile
        • zuzia_8 Re: nie rozumiesz 13.07.07, 09:22
          po twoim poście i zmienionym nicku z tą szczerością to chyba nie bardzo.....

a za baleron golinda przepraszała kilkukrotnie - temat został zamknięty.
          • forumowiczka79 hmmm 13.07.07, 09:29
            a co ma szczerość do zmienionego niku. Chyba, jeśli się do tego przyznałam to
            jestem szczera, prawda?
            • golinda Re: hmmm 13.07.07, 09:31
              oooo tak! to zmienia postać rzeczy!

ciekawy sposób pojmowania szczerości
        • dagps Re: nie rozumiesz 13.07.07, 09:23
          halo halo, za balerona juz przeprosiny byly, balerona sie juz nie czepiamy.
          mysle ze juz mozna sobie dac spokoj. kto bedzie sie czul obrazony, niech mowi w
          czym mu golinda zaszla za skore (i nie tylko golinda). oczywiscie ze uwazam
          golinde za "nasza" mimo ze nie jestem jej fanka, o czym ona na pewno wie i ty
          gdybys byla dluzej na forum moze bys zauwazyla, ze do tego samego kolka nie
          nalezymy, a wrecz przeciwnie. rozwijanie tego watku nic nie da. watpie zeby
          udalo sie zrobic jakis ogolny bunt przeciw dziewczynie, jakiejkolwiek na forum,
          a i zmian zadnych nie spowodujesz. ja to i kasiulke czasem popieramsmile i mike raz
          mi sie spodobalwink
          • forumowiczka79 bunt? 13.07.07, 09:27
            Nie chodzi mi o bunt przeciw golindzie, tylko pewnym zachowaniom na forum.
            • dagps Re: bunt? 13.07.07, 09:29
              to0 po co wolasz o ten watek wczorajszy od rana?
            • golinda Re: bunt? 13.07.07, 09:30
              to mam dla ciebie osoby, które zdecydowanie bardziej zasługują na założenie dla
              nich wątku
          • salsa.loca Re: nie rozumiesz 13.07.07, 13:44
            powiedz jeszcze ze mnie lubisz i pomysle ze sie ktos od Ciebie
            podszywasmile)))))))))))))))))
    • forumowiczka79 przepraszam Cię golindo 13.07.07, 09:26
      Widzę, że to jednak ja nie mam racji. Przeczytawszy większośc wypowiedzi
      forumek przekonałam się, że nie pasuję do stylu tego forum.
      Jestem WAszym zdnaiem przewrażliwona,bo oczekuję pewnego pozimomu krytyki.
      Podkreślam na koniec - nie chodzi mi o to,żeby nie krytykować, tylko o to w
      jaki spoósb sie to robi...
      • gioseppe AMEN :-) 13.07.07, 09:26

• golinda Re: przepraszam Cię golindo 13.07.07, 09:29
        ależ nie ma za co! przecież wiesz, że po mnie spływa smile

twój wątek mnie rozbudził w ten deszczowy, senny poranek...
    • gioseppe rany ale macie problemy :) 13.07.07, 09:26

• dagps Re: rany ale macie problemy :) 13.07.07, 09:30
        smile
    • forumowiczka79 na koniec 13.07.07, 09:30
      dodam, że smutne jest to, że wszystkie wypowiadające się w tym wątku forumki
      zaczęły mnie atakować...tak to jest się odezwać i miec swoje zdanie.
      • golinda Re: na koniec 13.07.07, 09:31
        tak to jest odezwać się i nie mieć racji, moja droga
      • dagps Re: na koniec 13.07.07, 09:32
        jakie atakowac? ja takiego zamiaru nie mialam. mowie ci tylko, ze to nie ma
        sensu, juz niejedna byla dyskusja odnosnie sposobu krytykowanie i jeden wiecej
        watek niektorych osob nie zmieni. ja raz uslyszalam, ze jak sie przeprosi, albo
        przed powalajacym tekstem dopisze ze to "tylko moje zdanie" to juz mozna pisac
        wszystko. krucjata nie ma sensu.
        • golinda Re: na koniec 13.07.07, 09:34
          i jeszcze:
          "suknia brzydka/beza/szmatka/za ciemna/za jasna/, ale jeśli ty się w tym dobrze
          czujesz to najważniejsze"

to też rozgrzesza
          • ashton Re: na koniec 13.07.07, 09:38
            Albo "suknia nie w moim stylu" - ja zwykle tak piszę wink
      • ashton Re: na koniec 13.07.07, 09:35
        Swego czasu pojawił się tu wątek o narzeczonym oglądającym namiętnie filmy
        porno - wyraziłam swoje zdanie że to nie jest normalne, 99% forumek się ze mną
        nie zgodziło w mniej lub bardziej delikatny sposób... i co, mam z tego powodu
        ryczeć jak bobrzyca? Świat jest okrutny, życie nie pieści i łatwiej jest żyć ze
        świadomością że można zostać opierniczonym zdawać by się mogło za nic. Więcej
        dystansu do siebie i otoczenia. Dwadzieścia parę lat się tego uczyłam wink
        • maraxela Re: na koniec 13.07.07, 09:37
          haha daj spokoj ja pewnego wieczora wlanczal laptopa zeby sie z ami polaczyc
          duchowotongue_outsmile a tutaj na pasku zadan w takim kwadracie mi jakas lala cyckami
          machasmile i jeszcze tysiace okienek zaczyna sie otwieracsmile do tej pory nie
          wykrylam ktory ja sprowadzil na kompa moj moly czy moj brat
          • dagps Re: na koniec 13.07.07, 09:42
            o kurcze ashton, to szkoda ze mnie nie bylo wtedy, bylabym po twojej stroniewink
        • dagps Re: na koniec 13.07.07, 09:39
          zaraz sie zrobi watek - co kto sie uczyl znosicsmile ja w dyskusji z golinda i
          salsa sie dowiedzialam od salsy, ze pewnie mam kompleksy i nie znam swojej
          wartosciwink takie zgadywanki na forum sa naturalne. przeciez my nie mamy pojecia
          o sobie wzajemnie. w sumie to dyskusja byla bardzo ciekawa, aczkolwiek nikt
          nikogo do swej racji nie zdolal przekonac, co moze i wlasnie jest zaleta tej
          gadaniny.
          • maraxela to moze i ja sie wypowiem 13.07.07, 09:49
            bo chyba min o mnie to cale zamieszanie :jestem wdzieczna za dobre slowo
            forumowiczce 79 aczkolwiek uwazam je za przesadzone i chyba cala wypowiedz w
            moim watku byla wylaniem zalu w stosunku do golindy,ktory tyczyl sie innych tez
            watkow.Ja umiem bronic sie sama i zamieszczajac zdjecia musialam liczyc sie z
            krytyka chyba o to chodzi na forum.tutaj dziewczyny sie nei znaja nie jestesmy
            przyjaciolkami wiec wypowiedzi sa czasto szczere do bolu.Jak ktos nie chceich
            sluchac nie ma przymusu pokazywania zdjec.Jednym moja sukienka sie podoba innym
            kojazy sie z koszulka nocna-zreszta nie tylko golindzie-taki juz jest swiat
            kazdy ma inny gust.uwazam ze forumowiczka w moim watku zareagoala za
            ostro.musimy zaakceptowac to ze kazda z nas jest inna ma inny gust,jest z
            innych srodowisk itd nie akceptuje tylko chamstwa bo rozmowa nie na tym
            polega.ja do golindy zalu nie mam
      • remifa26 do forumowiczki79 13.07.07, 09:36
        odbierz maila
    • agava00 :) 13.07.07, 09:38
      Jestem tu przelotnie i nawet nie chce mi sie za bardzo wglebiac w wiekszosc
      postow (nudze sie ogladajac setki zaproszen, wiazane, znow narzeczony zdradzil
      itp. ale czasem cos mnie zaciekawi...)

Nie wiem czym golinda tak cie do siebie zrazila ale czy to co robisz, nie
      wydaje Ci sie - delikatnie mowiac - dziecinne?

Czy masz jakis ogromny kompleks, ze tak nie mozesz zniesc wypowiedzi golindy?
      A moze chcesz ja wykurzyc z forum, bo boisz sie, ze sie wypowie nieprzychylnie
      o twojej sukience, butach, wiazance? wink

A znasz opcje IGNOR
      Zamiast sie teraz wkurzac, ze nikt nie rozumie Twojego problemu z golinda,
      wpisz ja do nieprzyjaciol i problem z glowy

Chyba, ze zamierzeniem wczorajszego postu bylo :kto nienawidzi golindy tak jak
      ja raczka do gory!!!

Slusznie, ze nie zdradzasz swego prawdziwego nicka - za bardzo sie wczoraj i
      dzis osmieszylas wink

---------
      • dagps Re: :) 13.07.07, 09:41
        no zeby chociaz bylo kto nie lubi czasem golindy tak jak ja, to jeszcze bym sie
        mogla dopisacwink)))
    • ewelita Re: troll - dlaczego admin usunął mój wątek o tro 13.07.07, 09:50
      a ja uważam, że taka osoba jak golinda jest potrzebna. Choć jedna ma odwagę
      powiedzieć komuś, że kiepsko wygląda a nie słodzić.
      Co to kółko wzajemnej adoracji, ze tylko pochwały można pisać? A że troche
      ostro, to nawet dobrze, bo może dotrze do główki.
      Popieram ashton - niech każda sama sie broni, a jak jest mało odporna na
      krytykę, to niech nie zamieszcza zdjęc.
      • mayagaramond Re: troll - dlaczego admin usunął mój wątek o tro 13.07.07, 10:06
        ewelita napisała:

> a ja uważam, że taka osoba jak golinda jest potrzebna. Choć jedna ma odwagę
        > powiedzieć komuś, że kiepsko wygląda a nie słodzić.

Abstrahujac od tego, ze w wiekszosci wypadkow zgadzam sie w golinda, co do
        ubioru (poroznily nas kiedys paznokcie u nogwink), to - nikt z nas nie jest tu
        zadnym Mr. Blackwellem (ten od listy najlepiej i najgorzej ubranych) i chyba
        nikt nie jest Anna Wintour (ta od amerykanskiego Vogue).
        Juz kiedys pisalam, o kanapach w kwiatki zaprojektowanch przez pani Boch - ja
        bym za doplata takiej nie wstawila, co nie zmienia faktu, ze sa inni ktorym te
        sofy sie szalenie podobaja.
    • ishka82 Re: troll - dlaczego admin usunął mój wątek o tro 13.07.07, 09:54
      Nie czytaj tego forum i nie korzystaj z niego, jeśli jego styl Ci nie odpowiada.
      A jeśli już korzystasz, to może nie zmieniaj nicka w zależności od tego co
      chcesz napisać, to takie dziecinne trochę jest.
      A poza tym zamiast zakładać wątki o nielubianych (przez Ciebie) forumkach
      zablokuj je u siebie, żeby nie widzieć ich komentarzy. Proste, nie trzeba
      zaśmiecać forum tego typu wątkami.
    • forumowiczka79 hahahahaha 13.07.07, 10:10
      NIE WIEM SKĄD TO WASZE OBURZENIE, że śmiałam skrytykowac jedną z Was. Cały
      wątek rozipisujecie się, że można krytykować. Więc to robię!!!! Nie będę nikomu
      cukrować, jestem szczera. Nawet jeśli to bolesne dla niektórych z Was.

żegnam!

jak chcecie mnie dalej opluwac to juz tylko na maila proszę.
      • dagps Re: hahahahaha 13.07.07, 10:11
        ale jakie atakowac? jakie opluwac?
      • golinda Re: hahahahaha 13.07.07, 10:13
        no i jeszcze naucz się co znaczy słowo "troll" dla społeczności internetowej,
        bo widzę, że nie rozumiesz

p.s. i nie wypowiadaj się w wątkach, gdzie nie znasz się na rzeczy i mącisz w
        głowach dziewczynom (o odmianie nazwisk!)
      • salsa.loca żegnaj, znaczy wracam do starego nika??? 13.07.07, 11:19
        żenada
    • tornado81 Re: troll - dlaczego admin usunął mój wątek o tro 13.07.07, 11:47
      Wow, ale dyskusja rozgorzała... Nie stając po niczyjej stronie napiszę coś co mi
      zapadło w pamięć z zajęć o komunikacji międzyludzkiej: Szczerość jest cnotą w
      kontaktach z ludźmi, których znamy i których reakcję na nasze stwierdzenia
      jesteśmy w stanie przewidzieć. W pozostałych przypadkach lepiej sprawdza się
      dyplomacja - każdy ma inną wrażliwość na krytykę.
    • lacitadelle Re: troll - dlaczego admin usunął mój wątek o tro 13.07.07, 12:51
      ja tak tylko dla refleksji ogólnej:

ostatnio się przekonałam niestety, jak bardzo można kogoś skrzywdzić szczerością
      wypowiedzianą z najlepszymi intencjami.

niestety, to że po nas wypowiedzi innych spływają jak po kaczce nie znaczy, że
      inni też tak mają. I warto o tym pamiętać.

Cóż, jak zwykle, mądry Polak po szkodzie sad

• gioseppe co wy do cholery wszystkie dzisiaj macie PMSa????? 13.07.07, 13:00
      w co drugim wątku jakies szarpaniny...
      ajajaj
      brzydziusio!
      • mayagaramond bacha - czy mozesz zamknac ten watek? 13.07.07, 13:13

• bacha1979 Re: bacha - czy mozesz zamknac ten watek? 13.07.07, 13:28
          Niestety nie mam takiej możliwości.
          Jedynie go mogę usunąć.
      • bacha1979 gioseppe 13.07.07, 13:27
        to samo mi na myśl przyszło.smile)))
        Jakaś wścieklica dzis na forum.smile
        • golinda Re: gioseppe 13.07.07, 13:28
          przedweekendowa wścieklica smile))
          a mnie bawi, hehe
        • lacitadelle przesądy nieweselne ;) 13.07.07, 13:38
          no, jak byłam młoda jeszcze i mieszkałam w internacie, to mnie wszyscy
          ostrzegali, że kobietom, które ze sobą dużo przebywają, zaczynają się
          synchronizować cykle... wink

Może i przez forum tak może się dziać? big_grin
          • salsa.loca Re: przesądy nieweselne ;) 13.07.07, 13:39
            lacitadelle napisała:

> no, jak byłam młoda jeszcze i mieszkałam w internacie, to mnie wszyscy
            > ostrzegali, że kobietom, które ze sobą dużo przebywają, zaczynają się
            > synchronizować cykle... wink
            >
            > Może i przez forum tak może się dziać? big_grin

hahahahahahahahahahaahah

proponuje tym optymistycznym akcentem zakończyć gadanie w tym watkusmile))
    • jotka151 Re: troll - dlaczego admin usunął mój wątek o tro 13.07.07, 14:20
      Może i nie udzielam się zbyt często na forum, ale regularnie je czytam. I
      zupełnie nie pamiętam, żeby Golinda była chamska - no ale pamięć może być
      zawodna więc sprawdziłam wyszukiwarkę. I zupełnie nie wiem o co chodzi autorce
      wątku. Golinada z pewnością jest szczera, ale chyba o to chodzi jak ktoś chce
      usłyszeć opinie na jakiś temat. Dajcei sobie czasami na wstrzymanie, a jak
      chcecie być obsypywane samymi "ochami i achami" to może przenieście się do
      przedszkola - tam dzieci często są chwalone...
      • sputnik_sweetheart Re: troll - dlaczego admin usunął mój wątek o tro 13.07.07, 16:06
        No no ale aferasmile))
        A ja Golindę lubię i już!smile))
    • kasia-k Re: troll - dlaczego admin usunął mój wątek o tro 13.07.07, 16:54
      no to widzę że dyskusja przeniosła się na salsowy wątek

przyznaj się salsa że pozazdrościłaś golindzie ...........
      big_grin
      • golinda Re: troll - dlaczego admin usunął mój wątek o tro 13.07.07, 17:06
        ja to bym bardzo chciala wiedzieć, co to dziewczę napisalo w wątku, który
        został usunięty smile
        • kasia-k Re: troll - dlaczego admin usunął mój wątek o tro 13.07.07, 17:12
          wątek był jkoś zatytułowany: golinda bardzo niesympatyczna osoba

czy coś takiego

no i dalej było napisane że jesteś niemiła, chyba chamsk
          i że Twoje komentarze są przykre itp itd

było to napisane w dość delikatny acz stanowczy sposób

no coś w tym stylu
          dobrze nie pamietam smile

przgapiłaś początek forumowej burzy

ale co trzeba przyznać to forumki stanęły za tobą murem smile
          • golinda Re: troll - dlaczego admin usunął mój wątek o tro 13.07.07, 17:19
            dzięki dziewczyny!
            szczerze mówiąc, sądziłam, że posypią się na mnie gromy
            ale popatrzyłam na te swoje komenty i stwierdzam, że tak naprawdę nie bardzo
            jest za co...
            • kasia-k Re: troll - dlaczego admin usunął mój wątek o tro 13.07.07, 17:29
              na forum jest solidarność

gromy były ciskane pojedynczo

a na taki bezpośredni i w zasadzie bezpodstawny atak reakcja forumek była jedna.
            • kamelia04.08.2007 golinda, jestesmy z tobą... 13.07.07, 17:29
              szczerze mowiąc, wczoraj mi szczęka opadła jak zobaczyłam ten wątek. Tytuł
              wątku wszyskto mówił, golina najbardziej niemiła forumka, a w srodku dała
              autorka upust swojemu niezadowoleniu.
              Różne rzeczy wyrabiały na tym forum, ale ten wątek był agresywny i pełen
              złości. Ciekawa jestem czy to jest kara za brak ochów i achów nad róznymi
              strasznymi pomysłami dotyczącymi slubnej galanterii.
              • golinda Re: golinda, jestesmy z tobą... 13.07.07, 18:07
                to teraz Ty, Kamelio, załóż wątek i napisz, jaka wredna byłąm w stosunku do
                ciebie (buty etc.) wink

nie było achów i ochów, tylko krytyka, nie załamałaś się jeszcze?
                to mogę doożyć, hihihi!
    • loltka Re: troll - dlaczego admin usunął mój wątek o tro 15.07.07, 11:41
      TEN WATEK JEST MAKSYMALNIE ZENUJACY

DZIEWCZYNY NIE DAJCIE SIE

TE KTORE JESZCZE MAJA COS DO POWIEDZENIA I NIE BIORA UDZIAŁU W SZOPCE PT KTORA JEST ŁADNIEJSZA I LEPSZA SA NORLANE

gOLINDA-DAŁAS MI KIEDYS W KOSC W MOIM WATKU O SUKNIACH ALE I TAK cIE LUBIE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka