Gość: ADOLF IP: *.dip.t-dialin.net 18.11.03, 08:26 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: Szukam Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.11.03, 14:10 Chetnie bym to zrobil, ale juz zapozno, - uwazam, ze Tobie pomoc nikt nie potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf Re: Szukam Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 18.11.03, 18:02 Zum Jahresende erwartet die Bundesregierung einen Verlust in Höhe von 9 Mrd. Euro in der Rentenkasse. Zeitungsberichten zufolge ist ein Anstieg der Rentenbeiträge auf 20,2% nur durch drastische Gegenmaßnahmen zu verhindern Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf Re: Szukam Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 18.11.03, 19:47 Hilfe,szukam pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Szukam Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.11.03, 21:02 Gość portalu: adolf napisał(a): > Hilfe,szukam pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zadzwoon´ do Rybnika na GLYWICKO mono ci tam co poomogoom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: Szukam Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 18.11.03, 22:33 Kto mo bzika do Rybnika,kto mo troszka to do Toszka. Jymu juz nic niy pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: Szukam Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 18.11.03, 22:55 a kto dupo tyn do Labynd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf Re: Szukam Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 18.11.03, 23:22 Hilfe,POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Szukam Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 19.11.03, 16:41 ZAPŁODNIJ SIĘ SAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf Re: Szukam Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 19.11.03, 23:34 Ludzie pomozecie?Blagam!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_frankenstein Re: Szukam Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.03, 00:08 Dr Frankenstein - najlepsze gabinety w Moskwie i Londynie, interwencja calodobowa. Nie zwlekaj - jutro moze byc za pozno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf Re: Szukam Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 20.11.03, 09:40 Poprosze o adresy.Moze Silesius tez skorzysta. Z gory Bog zaplac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf Re: Szukam Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 20.11.03, 17:22 Pomozcie ludziska,pomozcie.Kto mi pomoze ,no kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf Re: Szukam Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 20.11.03, 18:20 Mesunio-Ty tez nie pomozesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Szukam Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.it 20.11.03, 18:41 Jeeee, coz Ci to???? Baby brakuje, cy ki pieron? Przeciy nie umiyros jesce... Przestoń sie drzyć na calućki Bozy świat, bo fto jesce pomyśli, ze to prowda i naprowde Ci pomoze, hehe... Ino cobyś pote nie załowoł. Telo.Pozdr. P.S. Pewnie sie temu tak dre, bo o nim zabocyli i ostawiyli go samiućkiygo!!! Moze? Ftoz wie? Cy tak? Cy nie? Niewiada!!! A kaześ bury biydoku ??? Obezwijze sie! Hej!!! A pomoc mo wychodne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf Re: Szukam Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 20.11.03, 19:28 Hej Ciupazko! Wszystko naraz sie na mnie zwalilo.Socjalki nie chca placic,do roboty wysylaja, a ja nie po to do Niemiec przyjechalem.Depresje mnie nachodza ,spac nie moge i tak naprawde niewiem kim jestem.Raz myslem zem Szwager,raz Ballest,Silesius,Adolf.Ludzie zwariuje, pomozcie moze jeszcze nie jest za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Szukam Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.03, 22:05 Adolficzku !! wiymy, zes ulomny jest, bedziemy sie za Ciebie modlic, moze Ponboczek ponknie ta kara! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Szukam Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.it 20.11.03, 22:13 Jeee, nic Ci nie bedzie, po piyrse i przede syćkim trza odpocąc od nicków, ki pieron to syćkie Twoje??? Nie fce mi sie wierzyć! Temu jo pod rękę z jednym ino chodze, bo nie fcem zgłupieć do imentu, hehe. Coś ci poradze, dej dyla od roboty, ona ta nie ucieknie, a ty na kwile musis. A nie cyganis Ty mnie, ześ Ty to Ty? He? Bo mom malućkie wątpliwości. Pozdrówka, choćbyś był samym jancykrystem , hehe...A jokoz Ci pomóc, he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf Re: Szukam Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 21.11.03, 09:59 Hej Ciupazko! Napisalas,,dej dyla od roboty,ona nie ucieknie" cytac nie umies cy co? Pisalem ze 15 lat na socjalu jestem i palcem nie kiwnalem,od jakiej roboty mam dyla dawac?Baby tez nie potrzebuje bo lubie mlodych chlopcow. A te twoje rady pomoga jak umarlemu kadzidlo.Zeby przynajmniej Mesunio sie zameldowal,on mnie jeszcze chyba kocha. Pozdrowko Silesius Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius88 Re: Szukam Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 21.11.03, 13:34 OT ! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius88 Re: Szukam Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.03, 13:57 Gość portalu: silesius88 napisał(a): > OT ! Uzywaj swojego NICKA'a - niemiecki zlodzieju !!! Tobie i tak juz nikt nie pomoze, lecz sie na stopy ... na glowe juz za pozno ! pyrsk silesius88 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius88 Re: Szukam Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 21.11.03, 14:38 A ty kto ty taki? Jam Prawdziwy Silesius/adolf Odpowiedz Link Zgłoś
cyperstein Re: Szukam Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.03, 00:02 Pedal czy pedofil? A moze 2 w 1? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Szukam Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.it / 62.233.189.* 22.11.03, 10:01 Fto by to nie był, nawet kanalia, to pomocy trza udzielić, moze to jego ostatnio wóla? He? Ftoz wie??? Bo pote to ino: cego dusa potrzebuje? A wte nolepiyj zdrowaśke wartko klepać. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf Re: Szukam Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 22.11.03, 11:19 Deutschland ist pleite - Rezession steht bevor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf Re: Szukam Pomocy dla NIEMIEC IP: *.dip.t-dialin.net 22.11.03, 11:21 Neuer Pleite-Rekord in Deutschland 2002 wurden in Deutschland 37.579 Firmenpleiten gezählt. Heuer wird der Pleite- Rekord vom Vorjahr locker erreicht. Berlin- Im Gesamtjahr 2002 waren rund 84.400 Pleiten gezählt worden. Setzt sich die Entwicklung der Monate Jänner bis Juli 2003 im Rest des Jahres fort, würde dieser bisherige Pleiterekord deutlich überschritten. Allerdings war die Gesamthöhe aller offenen Forderungen in den ersten sieben Monaten 2003 mit 26 Milliarden Euro um ein Fünftel niedriger als im Vorjahreszeitraum. Die bisherigen Rekordmarken des Jahres 2002 dürften in diesem Jahr sowohl bei den Unternehmenspleiten als auch bei den Insolvenzen übriger Schuldner - wie Verbraucher - überschritten werden. Die Zahl der Unternehmenskonkurse im Zeitraum von Jänner bis Juli lag mit 23.537 um neun Prozent über dem entsprechenden Vorjahreszeitraum. 2002 waren insgesamt 37.579 Firmenpleiten gezählt worden. Odpowiedz Link Zgłoś