maraxela 23.07.07, 01:45 nom jak obiecalam tak jestem 1ciezki dzien sie zapowiada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salsa.loca fotki ze slubu 23.07.07, 01:58 to ja sie dołączę z jednym postem, choć już miałam iść spać zdjecia ze slubu evy z 7 lipca: www.pudelek.pl/artykul/4280/zdjecia_ze_slubu/ Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: fotki ze slubu 23.07.07, 02:19 haha ok powinnam najpierw otworzyc link zanim zadam pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 Re: fotki ze slubu 23.07.07, 08:33 Fajny ten jej facet dzień dobry w poniedziałek! Odpowiedz Link Zgłoś
sweedee maraxela 23.07.07, 12:04 > a czyje to zdjecia?? to Eva Longoria (Gabrielle Solis z "Gotowych na wszystko") Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: porozmawiajmy 23.07.07, 08:12 ech, jak miło się patrzy na taką laskę, już o facecie nie wspominając szkoda, że wcześniej nie brała slubu, skopiowałabym jej fryzurę weekend był super, ale z przyjemnością wracam do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 08:34 witam wszystkich z rana i pędzę do pracy odezwę się za jakiś czas buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond porozmawiajmy 23.07.07, 10:02 Ja tez jestem, jak na razie nie za wiele sie u nas w biurze dzieje. Wlasnie sie zorientowalam, ze za trzy tygodnie slub..., a moze by tak uciec Odpowiedz Link Zgłoś
eva_luna2 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:02 widze, ze pelna gotowosc do pogaduch a mnie na tych zdjeciach najbardziej podoba sie bukiet. wyglada okazale. Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:07 No co tam dziewczyny?? u mnie w pracy trochę się uspokoiło... ale mi się dziś wstać nie chciało ... piję kawke ktoś chce? Odpowiedz Link Zgłoś
kate.zet1 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:14 To ja też się przyłączam, kawka "się robi".... Odpowiedz Link Zgłoś
eva_luna2 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:14 mnie sie wlasnbie woda na kawke gotuje no i ja siedze w domciu.... Odpowiedz Link Zgłoś
kingadaw Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:16 ja poszłam wczoraj spać o 1.30 bo dorabiam jako kelnerka. Dziś pobudka 6.15 i do pracy. Dobrze, że siedząca Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:18 Ja już po pierwszej kawie, sniadaniu i herbacie miętowej! I pracuję sobie, bo szef standartowo w poniedziałek jest pełen nowych pomysłów Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:48 ja nie pije kawy rano, bo mnie zamula, dlatego kawe raczej po południu, ale to raczej w miescie, w domu nie pijam, wiec kawa raz, moze dwa razy w tygodniu. rano wole zielona herbate-budzi powoli ale skuteczniej niz kawa Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:17 a mnie uwierają nowe buty... ale za to jak ładnie wyglądają Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:21 ja byłam w weekend na pomorzu i w nine west widziałam takie butkiiiii o rany jakie piękne i za 199 zł szkoda że mają taki kosmiczny obcas buuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:25 Taa, tez mam kilka par butow do siedzenia. Ale ja sie teraz wygodna zrobilam, kiedys tylko wysokie obcasy, ale troche sobie skrzanilam stopy i teraz chodze czesto na plaskim. A jak kupuje na wysokim, to musza byc super wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:27 mayagaramond napisała: > Taa, tez mam kilka par butow do siedzenia. Ale ja sie teraz wygodna zrobilam, > kiedys tylko wysokie obcasy, ale troche sobie skrzanilam stopy i teraz chodze > czesto na plaskim. A jak kupuje na wysokim, to musza byc super wygodne. > one będą wygodne jak się trochę rozejdą szpilka jest bardzo wysoka i wąska, ale są jednocześnie dobrze wyprofilowane Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:20 Jestem przygnębiona tą wczorajszą tragedią.. Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:24 ja o tej tragedii dowiedziałam się dziś rano z gazety bo wczoraj jak było o tym w mediach to byłam w pociągu ... straszne Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:24 Czy mowisz o tym autokarze? Ile osob tam zginelo? Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:25 27 ofiar, ale jesze sporo ciężko rannych jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
eva_luna2 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:25 ja tez, i wspolczuje tym ktorzy stracili tam bliskich bo wiem jak sie teraz czuja. Odpowiedz Link Zgłoś
kate.zet1 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:25 Fakt - przygnebiające - ale czy nie dziwne Wam sie wydaje, że podsumowując wszystkie wypadki autokarowe w przeciagu kilku lat - najczęściej przytrafiają się one pielgrzymom? paradoks - niby Bóg nad nimi czuwa?? Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:26 Pielgrzymki są chyba organizowane najniższym kosztem.. Może stąd te wypadki.. Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:29 kate.zet1 napisała: > Fakt - przygnebiające - ale czy nie dziwne Wam sie wydaje, że podsumowując wszy > stkie wypadki autokarowe w przeciagu kilku lat - najczęściej przytrafiają się o > ne pielgrzymom? paradoks - niby Bóg nad nimi czuwa?? też mi to przyszło do głowy nie rozumiem też kompletnie wypadków autokarów - przecież to jedzie stałą prędkością, nie za dużą, najczęściej autostradą, więc o co chodzi? jak nie umieją prowadzić tych pojazdów, to niech się nie zabierają... > Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:33 Przy awarii hamulców na krętej drodze w Alpach chyba Kubica by sobie nie poradził... Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:35 no to trzeba sprawdzać to przed wyjazdem Odpowiedz Link Zgłoś
eva_luna2 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:27 najbarziej denerwuja mnie media, ktore jak hieny poluja na bliskich tych osob i pytaja jak sie teraz czuja. Drobne mi sie nie zgadzaja jak widze ten totalny brak szacunku dla cierpienia innych. Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:39 eva_luna2 napisała: > najbarziej denerwuja mnie media, ktore jak hieny poluja na bliskich tych osob i > pytaja jak sie teraz czuja. Drobne mi sie nie zgadzaja jak widze ten totalny > brak szacunku dla cierpienia innych. Ja mam to samo - cholera mnie trafia jak widzę człowieka który się dowiedział o wypadku w którym byli jego bliscy a reporterzy mało go mikrofonami nie poobijają. I do tego durne pytania jak się ten człowiek czuje; a jak się ma k... ma czuć? Dla każdego to chyba oczywiste. Mam ochotę tych reporterów rozszarpać bo zachowują się gorzej niż hieny przy padlinie. Przełączam wtedy kanał bo wścieklica mnie bierze... Odpowiedz Link Zgłoś
kingadaw Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:39 też jakoś nie mogę przejść z tym do porządku dziennego... Dobiły mnie też ostatnio wiadomości o pijanych matkach i biednych dzieciach które rodzą sie w promilami we krwi... Nie mieści mi sie to w głowie, smutne.... Ksiądz który dawał nam ślub w zeszłą sobotę jedzie właśnie tamtą trasą na pielgrzymkę i gorąco nas namawiał, bysmy zrobili sobie taką podróż poślubną, tylko ze względu na pracę wiadomo ze nie pojedziemy... Ciekawe czy oni pojadą... Odpowiedz Link Zgłoś
kate.zet1 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:41 Po wczorajszej tragedii raczej juz bym się nie zdecydowała.... Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:41 Jezeli by byla jakas komisja do sprawdzania autobusow ( tak jak jest w Niemczech ) to nie dochodziloby do takich wypadkow, polowa ( jak nie wiecej )Polskich samych miejskich autobusow zostalaby skreslona z listy do uzytku. Nikt o to nie dba, niestety ... Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:45 Ludzie uwielbiają oglądać takie rzeczy, im bardziej elektryzujące wiadomości tym więcej ich leci do telewizora. to absurdalne, ale ludzie uwielbiaja tragedie, moga wtedy o tym gadac, wymieniac swoje spostrzeżenia, wzdychac jaka to tragedia i tak dalej-az znajda sobie nowa zabawkę, nowa informacje, na ktora moga sie rpzeżucic. Amedia są nastawione na kase-wice doskonale wiedza jak zarobic na tych wydarzeniach. tak na prawde gdyby nikt tego nie ogladał nie byłoby tego "hienowania " w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:49 Salsa zawsze możemy wrócić do Twojego tematu Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:51 inkageo napisała: > Salsa zawsze możemy wrócić do Twojego tematu a co, barkuje sensaji na forum?? jesli masz ochote, proszę Cie bardzo)) Odpowiedz Link Zgłoś
kate.zet1 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:51 To prawda - tragedia przyciąga. a propos ogladałyście kiedyś film "Zgromadzenie" - porusza omawiany problem... Odpowiedz Link Zgłoś
kongool Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:42 Cześć dziewczynki O wypadku nie będę pisać, bo to rzeczywiscie tragedia wielka. Ale swoją drogą, też o tym pomyślałam, że akurat tylu pielgrzymów ginie. Pojechali ludzie się pomodlić, poprosić o zdrowie i kasę... i nie wrócili już do domu żeby zaznać tego wymodlonego szczęścia... Trochu egoistycznie jednak jestem dzisiaj w dobrym nastroju, bo... za tydzień wakacje. Jupiii!! A do środy nie ma szefowej, więc w pracy też trochę luźniej. Kawki niestety się z wami nie napiję, bo mimo, iż moje drugie nazwisko od trzech tygodni to KAWKA, to jednak kawki nie piję nadal Miłego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
kingadaw Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:57 Heh, fajnie się nazywasz Ja od tygodnia jestem pani Burza i nie moge sie nauczyc tego ze tak się już nazywam Moi teściowie dziś wyjechali na wakacje na 5 dni i mamy chatę wolną. Dziś robię mężowi leczo i winko na obiad A na wieczór mam obiecany "deser" Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: porozmawiajmy 23.07.07, 10:59 ja tez nie moge sie przyzwyczaic do podwojnego nazwiska) podpisywałam nowym ostanio papiery u notariusza i czułam sie idiotycznie Odpowiedz Link Zgłoś
kongool Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:03 Hehe. Ja mam podwójne nazwisko, ale wszędzie się przedstawiam jeszcze swoim starym. Bo już sama nie wiem czy skoro nie mam jeszcze dokumentów zmienionych, to mam używać stare, czy podwójne nowe... Ale zamieszanie z tymi slubami W pracy się ze mnie śmieją, że tak ogrodniczo teraz brzmię, bo swoje nazwisko mam SADOWSKA. Więcej teraz SADOWSKA-KAWKA hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
kate.zet1 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:05 A wlaściwie czemu zdecydowalaś sie na podwójne nazwisko? Odpowiedz Link Zgłoś
kongool Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:10 Jestem przywiązana do swojego nazwiska. Poza tym wydaje mi się, że zmiana nazwiska, to troche takie zagubienie tożsamości. Wszak żadna ze mnie KAWKA. SADOWSKA jestem od urodzenia A że narobiłam sobie zamieszania z dłuższym podpisywaniem się, przedstawianiem itp... cóż... tak chciałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kate.zet1 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:12 Pewnie masz rację - od września zapewne nie bede reagować na nowe nazwisko - z czasem pewnie bedzie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:14 a mi się bardzo podoba moje nowe nazwisko i mój mąż mówi, że w zestawieniu z moim imieniem brzmi pięknie no i jest dumny, kiedy słyszy jak odbieram telefon i się przedstawiem w ten sposób Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:14 kate.zet1 napisała: > A wlaściwie czemu zdecydowalaś sie na podwójne nazwisko? > zalezało mi na zachowaniu własnego, z którym wiąże sie cała moja torzasamośc, mam dosc zwarta rodzine i świadmoośc przynależności uwypuklam nazwiskiem rodowym dlaczego to na kobiete ma byc nacisk co do zmieany nazwyska? a w czym moje ma byc gorsze od nazwiska mojego męza? on przeciez sobie zostawił swoje) a drugi człon wziełam po to zeby zaznaczyc ze jest nowa rodzina, nowa podstawowa komorka społeczna) no i mam dwa. a poza tym szkoda mi było tego co juz zapracowałam na swoje nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
eva_luna2 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:07 witam pania o tym samym panienskim nazwisku Odpowiedz Link Zgłoś
kingadaw Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:11 ja bym się nazywała Dawid-Burza (zupełnie jaki Maria Rokita) Odpowiedz Link Zgłoś
kongool Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:16 brzmi EXTRA!!! I tak złowrogo Dawid (od Dawida i Goliata) i Burza (taki mały huraganik) Odpowiedz Link Zgłoś
kingadaw Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:20 taaaa musze się kopnąć do urzędu po akt małżeństwa o trzeba dowodzik zmienić wreszcie. Głodna jestem. Robie dziś po pracy leczo, kto chętny??? Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:23 ja) jestem maniaczką leczo) a gdzie robisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
eva_luna2 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:24 ja chetnie bym sie zalapala ale z wczoraj gulasz mi zostal i bedziemy go chyba przez caly tydzien jesc. Wczoraj mial byc obiad na szczycie, tzn. nasi rodzice mieli przyjechac i mielismy rozmawiac o slubie. Mowilam o tym tesciowej w zeszla niedziele. Wczoraj moj N zadzwonil spytac o ktorej dojada a tesciowa na to, ze nie przyjada bo my nie potwierdzilismy spotkania.... Chinska cesarzowa, kurcze- nie mogla zadzwonic i spytac jak miala watpliwosci czy spotkanie jest. cos sie zapedzilam, mialo byc o leczo Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:27 nie przejmuj sie tesciową, skąd ja to znam.... ale po naszym slubie jej sie odmieniło Odpowiedz Link Zgłoś
eva_luna2 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:30 tylko moja tesciowa jest do mnie super mila i zawsze mowi jaka to bedzie miala wspaniala synowa. A wczoraj olala nie tylko nas ale i moich rodzicow. Nie powiwedzialam im prawdy, dlaczego tesciowie nie przyjada bo bylo mi glupio. Odpowiedz Link Zgłoś
kongool Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:32 Cholerka. Durni teściowie. Moi są beznadziejni. Wczoraj dojechali, ale też trzeba było setki razy do nich wydzwaniać, żeby potwierdzić. Nie lubie takiej dwulicowości... (mówię o teściowej). Przed ślybem dała mi do zrozumienia (a na wet wyraźnie powiedziała), że ten slub nie ma sensu, a teraz mi kadzi. GRRRRRRR!! A swoimi teściami... trudno, żebyś się nie przejmowała, jak takie numery robią, ale trza ich jakoś do porządku ustawić!! Odpowiedz Link Zgłoś
eva_luna2 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:38 gdyby jechali tylko do nas to bym sie wogole nie przejela. Ale sciagam moich rodzicow 120 km a tamci nie przyjada bo my nie potwierdzilismy. Ja z geby cholewy nie robie wiec jak powiedzialam, ze obiad jest to jest. Pol biedy, ze N widzi, ze jego rodzice sie nie bardzo zachowuja. Wczoraj to w sumie ja uspokajalam jego. Odpowiedz Link Zgłoś
kongool Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:47 No to skoro N. widzi, to pierwszy krok w kierunku pewnych zmian i ustalania zasad (nienawidzę tego słowa) współzycia z teściami. Ja miałam ostrą jazdę przed ślubem (poeiwdzieli, że skoro cywilny to nie przyjadą). Było dużo łez, nerwów, żalu, smutku i wściekłości też. Ale teraz przestałam się już zupełnie nimi przejmować i zabiegać o ich sympatię, obecność, uznanie i co kolwiek (wcześniej się trochę starałam, bo chciałam mieć dobre układy z rodzicami mojego męża). Przegięli i są niepisane co prawda, ale nowe zasady zabawy! I chyba w Waszym przypadku też warto żebyście z N. pogadali i zastanowili się co zrobić w takiej sytuacji. Teściom trza chyba jasno dać do zrozumienia, że nawalili i zachowali się niepoważnie, bo wystawili Was i Twoich rodziców. Kicha wyszła, to fakt, ale jest to doświadczenie na przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
eva_luna2 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 12:11 niestety moi tesciowie sa niepowazni i maja wszystko w glebokim powazaniu.... Dla mnie oni sa z innego swiata i spotykam sie z nimi o tyle o ile musze. Odpowiedz Link Zgłoś
ann_k-o Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:30 No hej! jestem! Po pierwsze przeslicznie wygladałaś!!!! i moje wielkie gratulacje Po drugie, tamtym forum w ogole sie nie przejmuj! to jest jakies chore! Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:43 ann_k-o napisała: > No hej! jestem! Po pierwsze przeslicznie wygladałaś!!!! i moje wielkie > gratulacje Po drugie, tamtym forum w ogole sie nie przejmuj! to jest jakies > chore! DZiekuję Ci Aniu to był wspaniały dla nas dzien. ty chyba nie poznałas nigdy mojego męza, prawda? Ej no, nie przejmuje sie takimi głupotami jak lincz publiczny na forum, w samorzadzie były większe jazdy i podkładane świetnie i jakoś człowiek to przeżył i sie nie przejmował) co jakiś czas musi być jakas sensacja, żeby forum odzyło, inaczej zaczyna sie robić nudno wśród sukien koszul i innych bukietów. A co tam u Ciebie?? jak sobie radzisz? jestes w Krakowie?? Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:51 salsa o jakim linczu ty mówisz czy ja o czymś nie wiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:54 mika9983 napisała: > salsa o jakim linczu ty mówisz czy ja o czymś nie wiem?? mika, napisze CI na maila. ale neistety, mimo iz watek skasowano ze wzgledu na złaniae prawa, sa takie osoby ktore czuwaja zeby znow watek zaistniał. i po prostu nie bede dalej udowadniac z enie ejstem wielbładem Odpowiedz Link Zgłoś
ann_k-o Re: porozmawiajmy 23.07.07, 12:01 Tak, pracuję i mieszkam w Krakowie i całkiem dobrze mi się układa, zwłaszcza w życiu osobistym ślub będę miec 29 września. Niestety całkowicie urwał mi się kontakt ze znajomymi z prawa, bo poszłam w innym kierunku Pozdrawiam Cie serdecznie i Twojego męża też! Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: porozmawiajmy 23.07.07, 12:04 29.09??? oj szkoda, bo sie nie wybiorę na wasz slub-świadkuje wtedy mojej świadkowej)) a w jakim kierunku Panna poszła?? napisz do mnie na maila, umowimy sie na jakas kawe i rozmowy w realu?? Odpowiedz Link Zgłoś
kongool Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:30 Do urzędu... taaaa... ja też muszę. Ale za tydzień jedziemy na wakacje i tyle spraw jeszcze do załatwienia. I dostałam dziadowskie wezwanie do US w sprawie PITu. Cholerka. Ale to dlatego, że odliczaliśmy odsetki od rat kredytowych. Grrr (warczę na US). Na leczo to ja chętnie. Chociaż chyba mi jeszcze jakieś miąsko zostało po wczorajszej wizytacji teściów. Na szczęście przeżyłam Odpowiedz Link Zgłoś
kingadaw Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:52 leczo będzie dziś popołudniu w Tuchowie Ciekawe, czy ktoś wie gdzie to jest Dziś dodam trochę cukinii bo obrodziła. I będzie duuuużo ciągnącego się żółtego sera, mniam!! Lepsze białe wino czy czerwone? Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:54 lepsze i białe i czerwone (dwie butelki najlepsze) mniam serek uwielbiam ale za samym leczo nie przepadam chyba że jest bez papryki bo jestem na nią uczulona ale cukinia jest boska Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:54 lepsze czerwone, australijskie albo chilijskie Merlot poproszę i ostre! Odpowiedz Link Zgłoś
kingadaw Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:57 oo też mam ochotę na merlota. Będzie ostro, bo przywiozłam z Włoch rewelacyjną przyprawe do pomidorów. Żołądek już owija mi się wokół kręgosłupa ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:59 mi się już nie owija wokół kręgosłupa bo zjadłyśmy z koleżanką z pracy kebab dobry był Odpowiedz Link Zgłoś
kongool Re: porozmawiajmy 23.07.07, 12:01 kingadaw napisała: > leczo będzie dziś popołudniu w Tuchowie Ciekawe, czy ktoś wie gdzie to jest > > Cholerka, daleeeekooo. Mam do Ciebie jakieś 260 km. Ser zastygnie na amen zanim dojadę. Ale narobiłaś smaka. A winko czerwone. I jedna butla nie wystarczy patrzącc na ilość zainteresowanych. Ehh... sama chyba walnę dzisisja takie leczo. Albo najpierw wyjemy mięcha wczorajsze, a leczo będzie jutro Odpowiedz Link Zgłoś
kingadaw Re: porozmawiajmy 23.07.07, 12:05 chyba powinnam zrobić kolejne poprawiny albo zaległy panieński bo nie miałam. i Ogołocimy monopolowy, heh Mam wolną chatę do soboty Uproszę męża żeby zrobił striptiz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kongool Re: porozmawiajmy 23.07.07, 12:12 Ehhh ja bym zrobiła i panieński i poprawiny!! Panieński miałam, ale był beznadziejny. Nie miałam siły sama nic organizoawć, więc moja świadkowa się niby wziłęła... Efekt... opłakany! pojechałam do domu, ipiłam się jak trzeba i poszłam spać czekając na mojego męża (wtedy jeszcze nie) aż wróci ze swojego zajebistego kawalerskiego Panowie się bawili zajebiście. Aż pozazdrościć. Poprawin nie było Mieliśmy zrobić takie małe poprawinki na działce u znajomych, ale pogoda była iście zimowa, więc zrezygnowaliśmy. A teraz... wakacje za pasem i nie ma kiedy ani gdzie ;-( Kurczę. W ogóle bym całe wesel powtórzyła!! Szkioda tylko, że to tyle kosztuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: do zuzi :) 23.07.07, 14:31 nowa praca i kazali się badać. okulistka jak mi w oczęta poświeciła to mało nie padłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kate.zet1 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:33 Kurcze 3 paznokcie mi sie złamały...jak zawsze mam długie i mocne to na mięsiąc przed ślubem szlak je trafił będę zmuszona do tipsów coś mi się wydaję - nie znoszę ich - raz w zyciu miałam -wybryk młodości i potem przez rok miałam problemy z naturalnym ..... Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:35 no właśnie ja się też zastanawiam nad jakimś sztucznym cholerstwem na ślub nigny nie miałam i totalnie się na tym nie znam... moje paznokcie są dość mocne i łanie rosną ale ich kształt jest brzydki tzn. dwa paznokcie mam takie szerokie i nie wiem czy manikurzystka coś z nimi zrobi żeby wyglądały po ludzku Odpowiedz Link Zgłoś
golinda mika 23.07.07, 11:44 zrób zdjęcie tych nieszczęsnych pazurków, to ci powiem czy da się coś zrobić czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: mika 23.07.07, 11:49 niestety jestem w pracy i nie mam jak... a poza tym pewnie i tak mi dowalisz że się nie da nic zrobić hehe Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: mika 23.07.07, 11:55 a może chcesz namiary na moją manikurzystkę? jest świetna, na pewno ci coś ładnego zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: mika 23.07.07, 12:04 600 250 250 salon Irena, jest na Bielanach manicure kosztuje coś koło 30zł, więc raczej tanio naprawdę godna polecenia jakbyś się zapisywała to najlepiej do Mileny Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:44 kate.zet1 napisała: > Kurcze 3 paznokcie mi sie złamały...jak zawsze mam długie i mocne to na mięsiąc > przed ślubem szlak je trafił będę zmuszona do tipsów coś mi się wydaję - ni > e znoszę ich - raz w zyciu miałam -wybryk młodości i potem przez rok miałam pro > blemy z naturalnym ..... > KOCHana, ja miałam to samo, łamały sie i zadzierały, jak przyszłam na manicure to ani mi powiedziałą ze to standard = ona po paznokciach widzi ze klientka przyszła na slubny, bo kazda prawie ma połamane paznokcie Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzatko_mojej_mamy Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:55 te pani, gadu nie chodzi czy co ? o 02.00 to jest komu włączać.. ******* suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:59 zwierzatko_mojej_mamy napisała: > te pani, gadu nie chodzi czy co ? > o 02.00 to jest komu włączać.. > > ******* > suwaczek o kur... zapomniałam sie na tlenie zalogowac Dzieki )) juz wchodze, a co piszesz do mnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
malutenka5 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 11:59 A ja dzisiaj pracuję tylko do 12, a później do domu. Mam trójpodzielną uwagę, bo pracuję, przeskakuję na forum, a na dodatek przyszedł mi dziś pocztą nowy Harry Potter;D Odpowiedz Link Zgłoś
sweedee Cześć laski! 23.07.07, 12:08 Jakoś mi tak dzisiaj sentymentalnie... To pewnie z powodu tego wczorajszego wypadku. Współczuję rodzinom, dla nich data 22 lipca będzie żałobą, dla mnie też - wczoraj minął rok od śmierci mojego Tatka... Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: Cześć laski! 23.07.07, 12:35 tydzień zaczął się świetnie: dostałam premie!!! huraaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
np1979 premia:) 23.07.07, 12:52 ja też! byłam w złotych tarasach i kupiłam sobie fajną sukienkę, właśnie w niej siedzę w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: premia:) 23.07.07, 12:53 no ja właśnie też się chyba z tej okazji wybiorę na zakupy hihi też poluje na taką jedną sukienke, więc czuję że będzie moja... N. właśnie dzwonił i też się cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Cześć laski! 23.07.07, 12:53 ciekawe za co taka miotła mogła dostać premię?!? pewnie zrobiła coś szefowi...)) a poważnie: gratuluję! mam nadzieję, że wysoka ta premia Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: Cześć laski! 23.07.07, 12:58 równa prawie że z pensją więc jak dla mnie wysoka... tym bardziej że to dopiero druga w moim życiu... a ta pierwsza była prawie nie zauważalna...aha i dostałam ją bo ŁADNIE PRACUJE A NIE OBIJAM SIę NA FORUM, a tak na prawdę to pracuje tak efektywnie że mogę się też trochę w pracy poobijać nma forum Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Cześć laski! 23.07.07, 13:00 to super! btw, jak się umowisz na paznokcie do Mileny,to daj znać, ja mieszkam bardzo blisko, to wyskoczymy na kaffffę na priva mogę ci nr tel. wysłać, ew. gg Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: Cześć laski! 23.07.07, 13:02 a możesz mi jeszcze podać adres do tego salonu?? i prześlij mi na gazetowego nr gg to napisze do Ciebie wieczorem bo w pracy nie mam gadu Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: Cześć laski! 23.07.07, 13:29 no no, MIka, nie wiedizałam ze za pitolenie na forumie mozna dostac premie) jade zawiezc suknie do czyszczenia, w srode wysyłam ja do gdyni i mam do was pytanie: ile bedzie kosztowało servisco lub inny kurier do Gdyni? macie rozeznanie? a moze UPC lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
kingadaw Re: porozmawiajmy 23.07.07, 13:23 właśnie zrobiłam leczowe zakupy i przy okazji zrobiłam sobie imieninowy prezent: spodnie rybaczki i spódnicę Odpowiedz Link Zgłoś
kingadaw Re: porozmawiajmy 23.07.07, 13:42 dzięki, to dopiero jutro ale na prezenty nigdy za wcześnie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kongool sto lat! sto lat! 23.07.07, 13:49 Wszystkiego naj naj najlepszego. Nie ma jak zacząć świętować dzień przed i skończyć tydzień po!!! Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: porozmawiajmy 23.07.07, 13:29 kingadaw napisała: > właśnie zrobiłam leczowe zakupy i przy okazji zrobiłam sobie imieninowy > prezent: spodnie rybaczki i spódnicę > spodnie rybaczki, czyli, wg mojego męża, najbardziej aseksualny ciuch, jaki może na siebie włożyć kobieta... Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: porozmawiajmy 23.07.07, 13:30 golinda napisała: > kingadaw napisała: > > > właśnie zrobiłam leczowe zakupy i przy okazji zrobiłam sobie imieninow > y > > prezent: spodnie rybaczki i spódnicę > > > > spodnie rybaczki, czyli, wg mojego męża, najbardziej aseksualny ciuch, jaki > może na siebie włożyć kobieta... > juz keidys o tym było-moj mowi na to "woda w piwnicy" Odpowiedz Link Zgłoś
kingadaw Re: porozmawiajmy 23.07.07, 13:39 może i aseksualny, ale wygodny. Krótkich spodenek nie założę za nic w świecie, a w upały też trzeba jakoś funkcjonować (choć dziś nie ma tak źle). Odpowiedz Link Zgłoś
np1979 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 13:48 w sumie ma rację, ale jest jeden typ sexi rybaczek, takie ala lata 50te, z podwyższonym stanem, koniecznie do butów na obcasach. a ja jak tylko nie pracuję to paraduję w szortach, a co! harel.blox.pl/resource/globetrotter_zestaw_3.jpg podobne do tych tylko krótsze i z marszczonymi kieszeniami, granatowe ostatnio je założyłam a moja babcia zapytała się, czy ja w takich majtkach mam zamiar wyjść na ulicę)) Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: porozmawiajmy 23.07.07, 13:58 Muszę stanąć w obronie rybaczek Właśnie mam na sobie jeansowe, bardzo je lubię Mam też czerwone z kantami Odpowiedz Link Zgłoś
np1979 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:01 ja mam takie czarne, dosyć obcisłe ale jakoś ostatnio ich nie noszę. a do pracy mam czarne z kantem, fajnie wyglądają z balerinkami Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:03 Ja tam tez lubie i rybaczki i szorty. A w upal najbardziej lubie lniane spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:09 Ja w szortach wstydzę się chodzić... Nastolatką już nie jestem Kupiłam sobie też na upały dwie sukienki wiązane na szyi z gołymi plecami i ani raz ich nie założyłam... Chyba poczekają do podróży poślubnej... Odpowiedz Link Zgłoś
kongool Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:10 laska, dlaczego sukienki mają czekać? ja uwilbiam takie wiązane na plecach!! Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:15 Do pracy tak nie pójdę... Na zakupy też nie, bo w sklepach klima i mi zawsze zimno... Więc wiszą Odpowiedz Link Zgłoś
sweedee inkageo 23.07.07, 14:21 Nie żartuj, kobieto! Kiedy będziesz w takich kieckach chodzić, jak się pomarszczysz i zwiędniesz?! Garba chyba nie masz?! Poza tym, lato się zaraz skończy! A sukienki wiązane na szyi są bardzo kobiece, sexowne i genialnie podkreślają figurę! Jazda, wskakuj i nie marudź! Odpowiedz Link Zgłoś
kongool Re: inkageo 23.07.07, 14:37 sweedee napisała: > Nie żartuj, kobieto! Kiedy będziesz w takich kieckach chodzić, jak się > pomarszczysz i zwiędniesz?! Garba chyba nie masz?! Poza tym, lato się zaraz > skończy! A sukienki wiązane na szyi są bardzo kobiece, sexowne i genialnie > podkreślają figurę! Jazda, wskakuj i nie marudź! Właśnie właśnie!! Wskakuj w te kiecki szybciutko. i weź sobie jakieś coś (czal np) żeby ramionka nie zmarzły w klimie. Nie ma nic gorszego niż znaleźć zimą jakąs nową kieckę, której nie zdąrzyło się założyć kiedy był na nią pora!! Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: inkageo 23.07.07, 14:41 Haha Pójdę w nich trawę kosić Tylko jest problem, bo jeszcze nigdy tego nie robiłam Odpowiedz Link Zgłoś
kongool Re: inkageo 23.07.07, 14:47 na kilku pierwszych zdjęciach znajdziesz dokładną instrukcję jak to robić. picasaweb.google.com/maszowate/CiKaPracaWPopielarzach A jak będziesz miała problem, to Cię odeslę do mojego małżonka szanownego. Uwielbia kosić trawę u znajomych na działce (buuu nie mamy swojej!!). Teren wielki, a on cały obskoczy zawsze w weekend. Pewnie chętnie da Ci kilka dobrych lekcji! Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: inkageo 23.07.07, 15:04 Kangoolos jest boski... A Inka właśnie mi śpi na stopach i nie mogę się ruszyć.. Odpowiedz Link Zgłoś
kongool Re: inkageo 23.07.07, 15:10 Dzięki. Właściwie nazywa się Kongo, ale mówię na nią Kongool(os). Różnie. A ten drugi to Cyprian - duuuży kot. Ty też masz kociaka? Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: inkageo 23.07.07, 15:16 Tu moja pociecha picasaweb.google.pl/Inkageo/Inka Odpowiedz Link Zgłoś
kongool Re: inkageo 23.07.07, 15:27 Jaka boska!! Oczęta żółte. Zupełnie jak Kongo!! Czadowa jest!! Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: inkageo 23.07.07, 15:32 Pół pers - pół dachowiec. Matka popełniła mezalians Odpowiedz Link Zgłoś
kongool Re: inkageo 23.07.07, 15:34 hehe. co za nietakt a nasza Kongo dachówka - jak na nią mówię, a Cyprian maine coon - taki wielki tiger. ganiają się wariaty niesamowicie. nie ma jak dwa szurnięte koty w domu. polecam., nie ma chwili nudy! Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:14 inkageo napisała: > Muszę stanąć w obronie rybaczek Właśnie mam na sobie jeansowe, bardzo je > lubię Mam też czerwone z kantami znajdź mi faceta, któremu się to podoba! zwłaszcza do płaskich butów... Odpowiedz Link Zgłoś
kingadaw Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:21 mój widział mnie w takim stroju cały wczorajszy wieczór i nic nie mówił, wręcz podejrzanie miźliwy był Odpowiedz Link Zgłoś
malutenka5 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:21 A ja wolę w upały sukienki i spódnice. W rybaczkach nie chodzę, bo nie lubię, a już do szału doprowadza mnie widok kobiety w takich spodniach i kozakach. Nie wiem czy tylko mnie taki zestaw się 'gryzie'. Ze spodni uznaję tylko dżinsy i dziś dokonałam zakupu - nowiutkie czarne firmy diesel za 5 euro)))) Niech żyją second handy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:22 A tak na serio, to ja się raczej nie ubieram dla facetów, tylko dla własnego dobrego samopoczucia Gdybym się ubierała dla facetów, to chyba właśnie w szorty i bluzki nad pępek Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:24 golinda napisała: > > znajdź mi faceta, któremu się to podoba! > zwłaszcza do płaskich butów... Ale czy to takie wazne, co sie im podoba? Moja wspollokatorka mowila, ze nigdy nie obetnie wlosow, bo faceci wola dlugie... Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:41 mayagaramond napisała: > golinda napisała: > > > > > znajdź mi faceta, któremu się to podoba! > > zwłaszcza do płaskich butów... > > Ale czy to takie wazne, co sie im podoba? Moja wspollokatorka mowila, ze nigdy > nie obetnie wlosow, bo faceci wola dlugie... > > jak tak patrzę na strój wielu kobiet na ulicy, to stwierdzam, że raczej ich nie obchodzi co się facetom podoba... mnie obchodzi. oczywiście bez przesady, muszę się w tym dobrze czuć, ale nie zakładam balerin/rybaczków/sukienek do spodni i tym podobnych koszmarnie aseksualnych wynalazków - w tym się z mężczyznami zgadzam! Odpowiedz Link Zgłoś
np1979 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:46 a ja uważam, że moje rybaczki z balerinkami nie wyglądają aseksualnie, tylko tak ala audrey hepburn Odpowiedz Link Zgłoś
np1979 Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:57 www.girlscene.nl/images/library/articles/christina_aguilera.PNG prawie jak ja)) Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:47 Moja przyjaciółka jest zawsz odpicowana na wysoki połysk, spódniczka, szpilki, intrygujący dekolt, make up. A gdy w weekend wyjeżdża z ludźmi z pracy za miasto i ubiera sportowe spodnie, trampki, czapkę z daszkiem i t-shirt to zbiera od wszystkich facetów komplementy, że na luzie wygląda mega sekskownie... Nie ma reguł... Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:52 No wlasnie, nie kazdemu facetowi podoba sie to samo. Poza tym jak ide na rower albo polazic po gorach, to przeciez nie zaloze szpilek... Odpowiedz Link Zgłoś
sweedee Re: porozmawiajmy 23.07.07, 14:27 no ja raczej nie wyobrażam sobie rybaczek do butów na obcasie... Odpowiedz Link Zgłoś
np1979 rybaczki+obcasy:) 23.07.07, 14:42 www.girlscene.nl/images/library/articles/christina_aguilera.PNG mi się podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
sweedee Re: rybaczki+obcasy:) 23.07.07, 14:47 kurczę, ale jestem dzisiaj zakręcona, cały czas pisząc o rybaczkach, miałam na myśli... bojówki :o Odpowiedz Link Zgłoś
kate.zet1 poprawiam humor!!! :) 23.07.07, 15:11 Coś na rozluźnienie....i poprawę humoru picasaweb.google.com/kate.zet1/GdyModelkaZmyjeMakija?authkey=JpURbneL-fI Odpowiedz Link Zgłoś
kongool Re: poprawiam humor!!! :) 23.07.07, 15:14 nieeee! to nie mogą być te same laski. no... może oprócz tej ostatniej Odpowiedz Link Zgłoś
kongool Re: poprawiam humor!!! :) 23.07.07, 15:29 chociaż z drugiej strony... jakby zestawić zdjecie moje slubne z tym jak wyglądam dzisiaj... efekt podobny Odpowiedz Link Zgłoś
np1979 Re: poprawiam humor!!! :) 23.07.07, 15:18 a na tym ostatnim to które zdjęcie jest z makijażem a które bez? Odpowiedz Link Zgłoś
kate.zet1 Re: poprawiam humor!!! :) 23.07.07, 15:20 hahahaha sama sie zastanawiam - dobre pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: poprawiam humor!!! :) 23.07.07, 15:23 Dobre Ja bez makijażu nie lepiej wyglądam Odpowiedz Link Zgłoś
kate.zet1 Re: poprawiam humor!!! :) 23.07.07, 15:26 No nie gadaj takich rzeczy Inka...proszę Odpowiedz Link Zgłoś
kate.zet1 Re: poprawiam humor!!! :) 23.07.07, 15:29 Zastanawiam się czy ślubny makijaż mnie też tak odmieni hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
kate.zet1 Re: poprawiam humor!!! :) 23.07.07, 15:31 byle nie tak jak na ostatnim zdjęciu - tego bym już nie zniosła!!! Ciekawe czy makijażystka przyjmuje reklamacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kongool Re: poprawiam humor!!! :) 23.07.07, 15:36 pewnie przyjmuje, tylko pytanie w jakim terminie co do makijazu - to zależy jak na co dzień chodzisz. ja się prawie nie maluję, więc nawet jak się trochę maznę podkładem to już inaczej wyglądam Odpowiedz Link Zgłoś
sweedee Re: poprawiam humor!!! :) 23.07.07, 15:53 Samo pomalowanie rzęs już bardzo dużo daje! Kiedyś mi przysłali mailem podobną galerię znanych "ślicznotek" można się wyzbyć wszelkich kompleksów! Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: poprawiam humor!!! :) 23.07.07, 16:05 To nie tylko makijaz, ale tez obrobka w photoshopie i Co. Kiedys dostalam zdjecia Jane Fondy z tego filmu z J. Lo (cos o tesciowej), obrobione i nieobrobione. Na tych 1. Fonda wygladala jak 30-latka, zadnych zmarszczek, nic. Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond zaraz zasne... 23.07.07, 16:09 Nic sie dzis w tej robocie nie dzieje. Pije juz 3. kawe, a i tak zaraz mi chyba leb na klawiaturze wyladuje, dobrze, ze spadam zaraz do domu, ale co z tego jak o 18 lekcje... Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: zaraz zasne... 23.07.07, 16:26 mayagaramond napisała: > Nic sie dzis w tej robocie nie dzieje. Pije juz 3. kawe, a i tak zaraz mi chyba > leb na klawiaturze wyladuje, dobrze, ze spadam zaraz do domu, ale co z tego jak > o 18 lekcje... > a ja właśnie wróciłam z zakupów gorąco jak cholera! od tego upału głowa mnie rozbolała.. jestem szczęśliwa że mogę siedzieć w domu i popijać pycha soczek Odpowiedz Link Zgłoś
kongool Re: poprawiam humor!!! :) 23.07.07, 16:27 widziałam kiedyś taką galerię. niewiarygodna różnica. niektóre modelki były wręcz jak szpetne trolle. to tak na podładowanie samooceny można sobie obejrzeć i podsunąc facetom, którzy się slinią do zdjęć z pisemek Odpowiedz Link Zgłoś
kongool jeszcze 4 dni i... 23.07.07, 16:31 URLOP!!!! jak ja się cieszę! calutki okrąglutki roczek czekam na ten moment wielkiej ekscytacji, ostatnich zakupów, załamek, że mam za mało klapek - japonek (no bo przecież nie mam jeszcze zielonych ), że przydałby się jeszcze jedne kostium i w ogóle brakuje mi koszulek zwiewnych. I chwalę sie jeszcze raz (chociaż ktoś mnie zaraz ścignie, że już gdzieś o tym pisałam)... robimy KURSIK NURKOWY OWD PADI w Sharmie. Dzika radość mnie ogarnia ))))) O ile moje dziury w zębach nie dadzą się we znaki i powiedzą eeeeee: nurkowania w tym roku nie ma ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond wieczorne atrakcje 23.07.07, 21:58 Mialam dzis, jak zwykle w poniedzialek, lekcje. Kurs odbywa sie w budynku szkoly podstawowej i trwa od 18.30 do 21. Kolo 20.00 wyszlismy na dwor na krotko przerwe i... juz nie moglismy wejsc, bo drzwi sie zatrzasnely. Nigdy sie to wczesniej nie zdarzylo. Wszystkie nasze rzeczy, moj odtwarzacz plyt byly w sali. Probowalismy wejsc przez okno, ale bylo tylko uchylone i nie dalo sie przecisnac. Dziewczyny nawet poszly szukac dziecka, ktore by sie przecisnelo, ale bez rezultatu - po drodze spotkaly tylko emerytow i rencistow No wiec czekalismy jak te kolki na dworzu, az przyjdzie ciec, bo zawsze przychodzi o 21 i i robi obchod. Dobrze, ze nie padalo... Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: wieczorne atrakcje 23.07.07, 23:35 jakie lekcje??ja dzisiaj zaliczylam protokul ufffff Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: wieczorne atrakcje 23.07.07, 23:42 nie no ksiadz cos zaczal wnikac w to gdzie mieszkamy(mieszkalismy) bo chcial am zapowiedzi tez wyglaszac ,amy w ciagu 5 lat sie rpzerowadzilismy z 6 razy no i wkoncu zwatpil bo wyszlo mu ze te zapowiedzi musialy by byc w 8 miejscach Odpowiedz Link Zgłoś
mexx100 Re: wieczorne atrakcje 23.07.07, 23:46 Nas tez to czeka niebawem mam nadzieje ze będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś