stworzenje 26.07.07, 10:35 czy ktos bedzie miec pierwszy taniec do tego utworu? My tak . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nelly181 Re: Summer Wine 26.07.07, 11:58 Świetna piosenka! My też planowaliśmy ją na pierwszy taniec, ale w końcu stanęło na czymś z bardziej romantycznym tekstemi mniej dynamiczną muzyką, bo baliśmy, że się nam nogi poplątają z wrażenia..Udanych pierwszych małżeńskich występów! Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: Summer Wine 26.07.07, 12:00 Uwielbiam tę piosenkę. Mam prośbę - pewnie masz Summer Wine - czy możesz mi przesłać na gazetowego @. My jeszcze nie wybraliśmy piosenki na pierwszy taniec. Pozdrawiam E. Odpowiedz Link Zgłoś
ishka82 Re: do elza_lui 26.07.07, 16:27 A czy ja też mogę prosić? Właśnie kombinuję co wybrać na pierwszy taniec, a czasu już malutko... Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje do ishka82 26.07.07, 16:31 juz poszlo piosenka jest super,nie taka oklepana, ma fajny rytm i jest taka gleboka,ze szczerze bardziej nasycona uczuciami i erotyzmem - jak dla nas oczywiscie-gusta sa roznie,niz niejeden smet miłosny . Odpowiedz Link Zgłoś
ishka82 Re: do ishka82 26.07.07, 18:17 Kurcze, nie działa Możesz wysłać jeszcze raz. Jak masz to plik w formacie mp3. A może ktoś inny ma? Czekam cierpliwie... Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: do ishka82 26.07.07, 18:52 ups.. sorki,sprawdze potem jak wroci moj N z pracy, bo on nieraz zapisuje utwory w innych formatach niz mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
ishka82 Re: do ishka82 30.07.07, 21:50 I co z tą mp3? Kto wykonuje summer wine? Jak będę wiedzieć, to łatwiej znajdę. Pewnie znam tą piosenkę, tylko nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
ishka82 Re: do ishka82 30.07.07, 22:01 Już znalazłam teledysk na You Tube www.youtube.com/watch?v=BmYkWMJjAI0 Lubię tą piosenkę, ale na pewno jej nie wybiorę. Z resztą już decyzja została podjęta )) Odpowiedz Link Zgłoś
catlady Re: Summer Wine 27.07.07, 13:21 Ja się zastanawiam nad pierwszym tańcem i biorę pod uwagę Summer Wine albo Psalm dla Ciebie Piotra Rubika, choc do tego drugiego się zraziłam po tym, jak przeczytałam na forum tu, że niektóre dziewczyny odbierają tekst tej piosenki jako porównywanie obecnej osoby do byłej dziewczyny/chłopaka no i że niby ten ex był lepszy bo miał " dłonie które policzek jak ogień pala" itp. sama już nie wiem, . A jako jaki taniec tańczycie Summer Wine? Da się to podciągnąć pod jakiegoś walca? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: Summer Wine 30.07.07, 22:03 stworenje - czy może mi także wysłąć mp3 z tym utworem? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje do iskha82 06.08.07, 14:48 wrocilam wczoraj z urlopu,wiec sorki,ze nic nie pisalam, wykonuja ten utwor Ville Valo & Natalia Avelon, co do tego mp3,to dziwne,ze nie chce Ci zadzialac,sproboj moze wlasnie po wykonwacy znalezc i sciagnac. Odpowiedz Link Zgłoś