Dodaj do ulubionych

Co wybrać

31.07.07, 14:47
Mamy problem mamy małą sale i pani manager polecala nam DJ bo ponoc zespoły
mają problemy z nagłośnieniem a wy jak polecacie DJ czy ZESPÓŁ??
Obserwuj wątek
    • agnrek Re: Co wybrać 31.07.07, 14:48
      Dobre zespoły z dobrym sprzętem nie mają z niczym problemu smile My mieliśmy wesele
      na 55 osób, sala była na niewiele więcej i było super.
    • zuzia_8 Re: Co wybrać 31.07.07, 14:48
      ja jestem za zespołem. Wesele to dla mnie nie jest tak po prostu dyskoteka i z
      zespołem ma inny klimat. Poza tym nasz zespół także wspaniale to prowadzi.
      ale każdy ma prawo wyboru
      • rowinki Re: Co wybrać 31.07.07, 14:50
        Też obstawiam zespół wink
    • pronovia Re: Co wybrać 31.07.07, 14:52
      Ja jestem za DJ'em, jak jest dobry, to fajnie poprowadzi zabawę, a przynajmniej
      muzyka z płyty jest w oryginalnym wykonaniu, a nie jakieś pomruku z daleka
      przypominające angielski, na przykład, albo, nie daj Boże, hiszpański!
      A jeśli pani menager radzi ci DJ, to pewnie wynika ze specyfiki sali, więc
      chyba nie masz wyjścia, i musisz się dostosować, albo zmienić salę.
    • morrighan80 Re: Co wybrać 31.07.07, 14:58
      Bylam na weselach z 2 opcjami - jedna i druga wyszla bardzo fajnie. Widzac DJa
      wszyscy spodziewali sie dretwoty a przerosl oczekiwania. Plus taki ze piosenki
      byly idealnie zaspiewane bo przez oryginalnych wykonawcow wink
    • kamelia04.08.2007 Re: Co wybrać 31.07.07, 14:58
      taki sam problem może mieć i dj i kapela.
      • kamelia04.08.2007 Re: Co wybrać 31.07.07, 14:59
        ja obstawiam dj'a
    • magdalinska Re: Co wybrać 31.07.07, 16:01
      obstawiam zespół, byłam na weseleu z dj i niezbyt to bylo udane... natomiast na
      innych, na ktorych byl zespol, ludzie bawili sie praktycznie caly czas (nie
      zważając na angielski wokalistow), jedynie na jednym kapela była beznadziejna-
      ale dj tez takiego mozesz traficsmile
    • evrin Re: Co wybrać 31.07.07, 16:12
      jesli masz pewność, co do danego zespolu to wez zespol, ja bym tak zrobila. niestety ostatnio bylam na weselu na ktorym zespol niezbyt sie spisal, denerwujace byly zwlaszcza przerwy co kilka piosenek, przy Dju tego nie ma oraz ubogi reperuar. my bierzemy DJa ale glownie dlatego ze jest duzo tanszy - 50 zl/h. polecony przez wlasciciela lokalu, sluchalismy jak gra na poprawinach, bardzo nam sie podobalo smile
    • elza_lui Re: Co wybrać 31.07.07, 16:17
      U mnie będzie sprawdzony DJ.
      Nie znoszę jak ktoś kaleczy angielski (i inne języki też) i fałszuje a ja w
      muzyce disco polo stanowczo nie gustuję. Poza tym wolę muzykę w oryginalnym
      wykonaniu.
      Decyzja jednak nalezy do Ciebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka