01.08.07, 14:26
Dziewczyny (te, które mają zamiar pozostać na tym forum), co powiecie na to, zeby otworzyć FotoForum Ślub i Wesele, gdzie będziecie wklejać swoje galerie? Wa razie jakby administracja odmówiła przyszpilenia wątku z galeriami z powrotem?
Obserwuj wątek
    • po_twor Re: FotoForum 01.08.07, 14:28
      zawsze to jakieś wyjście z sytuacji smile
    • gioseppe Re: FotoForum 01.08.07, 14:30
      lilivampire napisała:

> Dziewczyny (te, które mają zamiar pozostać na tym forum), co powiecie na to, ze
      > by otworzyć FotoForum Ślub i Wesele, gdzie będziecie wklejać swoje galerie? Wa
      > razie jakby administracja odmówiła przyszpilenia wątku z galeriami z powrotem?

fotoforum nie wypali
      chociazby z tego wzgledu ze na fotoforum w kazdym watku TRZEBA wkleic jedno zdjecie
      a nie kazdy watek tego wymaga...

jedyna opcja byloby zalozenie forum z opcja fotoforum ale kiedys juz taka
      propozycja padla, odpowiedz brzmiala o ile pamiec mnie nie myli NIE.
      albo zostala bez odpowiezi
      • lilivampire Re: FotoForum 01.08.07, 14:32
        wkleja się trzy zdjęcia, nie jedno, ale mniejsza z tym
        wciąż można wkleić linka do swoich zdjęć w necie
        jaka to różnica tu czy tam?
        • gioseppe Re: FotoForum 01.08.07, 14:33
          lilivampire napisała:

> wkleja się trzy zdjęcia, nie jedno, ale mniejsza z tym

chyba raczej CONAJMNIEJ jedno ?
    • ka.szaa Re: FotoForum 01.08.07, 14:41
      Gdyby powstało FotoForum o tematyce ślubnej, na pewno nie służyłoby do wklejania
      linków. Macie tam możliwość zbierania zdjęć w swoich galeriach, jak i
      przeglądanie galerii całego FotoForum. To naprawdę wygodne, a dołączanie zdjęć
      do wątków nie jest rzeczą problematyczną. Nigdzie nie jest napisane, że trzeba
      koniecznie wkleić zdjęcie, i jak dobrze zauważyła gioseppe , można wkleić od 1-3 wink
      • maraxela Re: FotoForum 01.08.07, 14:43
        no fakt rozwiazanie swietne tylko ze dzieczyny chca wkleic nierz po 50 zdjec
        wiec moze mi odpwoiesz jak?? a komentowac bedziemy jak??
        • lilivampire Re: FotoForum 01.08.07, 14:47
          tak jak napisała ka.szaa nigdzie nie jest powiedziane, że należy tam wklejać tylko zdjęcia, można wkleić link do zdjęć w sieci, tak jak robicie to cały czas na forum
          komentowanie nie jest oczywiście zabronione
        • gioseppe Re: FotoForum 01.08.07, 14:47
          mnie no w takiej sytuacji to najlepsze bylyby nadal linki do picasa (np)

albo 17 postow po 3 foto w (prawie) kazdym
        • ka.szaa Re: FotoForum 01.08.07, 14:54
          w galerii na FotoForum, każda z Was ma 2GB miejsca smile zmieści się tam mnóstwo
          zdjęć smile. Zobaczcie np wątek z FF Moda
          fotoforum.gazeta.pl/72,2,873,66735110.html - fajny sposób na dyskusje?
          Nie lepszy od linków? wink
          Jest jeszcze jeden plus - możecie wrzucać do swoich galerii nie tylko zdjęcia
          ślubne. Będziecie miały wszystko w jednym miejscu. A do segregacji zdjęć macie
          klucze np. opisując zdjęcie kluczem rękawiczki, welon, suknia będziecie mogły
          łatwo przeszukiwać swoje zbiory smile echh sie rozpisałam.

i jedna uwaga - ja pisałam "FotoForum (...) na pewno nie służyłoby do wklejania
          linków."

• gioseppe Re: FotoForum 01.08.07, 18:22
            ciekawe dlaczego wczesniej nie mozna tego bylo zrobic...
            przeciez ktos juz o to wnosil???
            • mizzi1 Re: FotoForum 01.08.07, 20:08
              gioseppe napisała:

> ciekawe dlaczego wczesniej nie mozna tego bylo zrobic...
              > przeciez ktos juz o to wnosil???

a czy to istotne?wink
              ważne, że teraz jest taka propozycja, zresztą bardzo fajnabig_grin
              • a.bc Re: FotoForum 01.08.07, 20:13
                co za bzdury dobrze jest jak jest - a mianowicie kazdy zamieszcza zdjecia tam
                gdzie chce- ew admin moze dublowac watki z galeriami i przenosic je do zakładki
                fotografie
                • mali.sa Re: FotoForum 01.08.07, 20:21
                  a.bc napisała:

> co za bzdury dobrze jest jak jest - a mianowicie kazdy zamieszcza zdjecia tam
                  > gdzie chce-

oczywiście, fotoforum to po prostu dodatkowa opcjasmile

>ew admin moze dublowac watki z galeriami i przenosic je do zakładki
                  >
                  > fotografie

chyba rozmawiamy o jakimś innym forum, na naszym nie ma takiej możliwości
    • kasia-k pytanie 01.08.07, 20:32
      a czy możnaby było stworzyć fotoforum TYLKO do galerii ślubnych?

chodzi mi o to że jedna forumka zakłada swój jeden wątek ze zdjęciami TYLKO
      ślubnymi
      w ten sposób miałybyśmy forum z SAMYMI zdjciami slubnymi
      i czy możnaby ustalić aby np. nie możnabyło tam wklejać innych zdjęć
      np. bukietu czy samej sukni czy np fryzur czy jeszcze innych

chciałabym aby było fotoforum TYLKO ZDJĘĆ ŚLUBNYCH
      • mali.sa Re: pytanie 01.08.07, 20:35
        A powiedz, po co takie ograniczenie?
        • kasia-k Re: pytanie 01.08.07, 21:02
          tu nie chodzi o ograniczenie
          tu chodzi o możliwość szybkiego "wyłowienia" i obejrzenia zdjęć ślubnych
          aby dziewczymy nie musiały zakładać bzdurnych wątków typu:
          "pomózcie znaleźć zdjęcia forumki, której mąż miał pstrokaty krawat"
          aby nasze zdjęcia slubne były zgromadzony w jednym miejscu i nie ginęły między
          innymi wątkami

w takim właśnie celu została stworzona galeria - szpilka
          i w tym samym celu ustaliłyśmy niepisaną zasade niekomentowania w tej szpilce

niestety wyszło jak wyszło
          pierwszy raz się spotkałam z sytuacją gdy administracja zamiast pomóc utrudnia
          sad
          bo niestety jest to utrudnienie
          teraz w czystej do tej pory galerii wali po oczach kilka komentarzy mary i
          niestety nowe forumki pewnie widząć jakieś tam komentarze też będą komentować
          sens wątku przyszpilonego utonie w tych niepotrzebnych komentarzach sad
          • wrobelek0403 Re: pytanie 01.08.07, 22:54
            na szczecie dyskusja jest bezprzedmiotowa, bo admin przyszpilil watek z galeria
            ponownie smile

pozdrawiam
          • ka.szaa Re: pytanie 02.08.07, 00:20
            a czy wchodząc w ten wątek, który założyłyście tak łatwo jest znaleźć "zdjęcia
            forumki, której mąż miał pstrokaty krawat" ? Jak dla mnie czarna magia..
            A teraz wyobraźcie sobie , że istnieje takie ślubne FF. I tak jak np. tu
            fotoforum.gazeta.pl/71,1,873.html wchodzicie, a tam wątki "pstrokaty
            krawat mojego męża" wink "moja cudna suknia ślubna" - i cyk 20 zdjęć sukienki ..
            macie łatwy dostęp, każda z Was może założyć swój wątek ze zdjęciami. Przecież
            możecie w wątkach pokazywać tylko niektóre zdjęcia, a reszta będzie w Waszych
            galeriach na FotoForum..

>>"teraz w czystej do tej pory galerii" - faktycznie czystej - nic nie widać
            poza linkami sad Wy się już znacie i mniej więcej wiecie, co gdzie jest, ale
            pomyślcie o osobach, które przychodzą nowe.. nic Im to nie powie i z pewnością
            milej by im było przeglądać Wasze zdjęcia w takiej formie
            fotoforum.gazeta.pl/5,1,873.html
            • kasia-k Re: pytanie 02.08.07, 09:45
              ka.szaa napisała:

> a czy wchodząc w ten wątek, który założyłyście tak łatwo jest znaleźć "zdjęcia
              > forumki, której mąż miał pstrokaty krawat" ? Jak dla mnie czarna magia..

no dobra
              przyznaje racje
              podałam zły przykład

chodzi mi o posty np.
              "podajcie linka do zdjęć forumki XXX"

> poza linkami sad Wy się już znacie i mniej więcej wiecie, co gdzie jest, ale
              > pomyślcie o osobach, które przychodzą nowe.. nic Im to nie powie i z pewnością
              > milej by im było przeglądać Wasze zdjęcia w takiej formie
              > fotoforum.gazeta.pl/5,1,873.html

tu sie z tobą zgodzę
              ale chyba nie o tym pisałam
              chodziło mi o to aby na takim fotoforum były TYLKO zdjęcia slubne
              i rzeczywiście wtedy "milej by .. było przegladać ...zdjęcia" ślubne smile
              • ka.szaa Re: pytanie 02.08.07, 11:01
                ale po co miałyby być takie posty? przecież na FF klikając w login użytkowniczki
                wchodzisz do jej galerii i na 150% jest to szybsze niż wertowanie całego wątku,
                żeby znaleźć link.

Nadal chyba mnie nie rozumiesz..
                FF Ślub i wesele byłoby osobnym tworem na liście tak jak np Moda, czy Zwierzaki
                fotoforum.gazeta.pl/00,1.html?x=2980422 .
                Tam byście mogły sobie założyć setkę wątków - jeden na rękawiczki, jeden na
                bukiety, inne na suknie - co komu pasuje. Przecież jak w tytule wątku napiszecie
                "nasze bukiety ślubne" to żadna z Was nie będzie tam szukała welonów..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka