mika9983 01.08.07, 15:36 w tytule proszę podać na kogo głosujecie. Jest to pierwsza tura bo prawdopodobnie każda z Was będzie chciała podać np 3 propozycje. Więc do dzieła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashton Wstrzymuję się od głosu ;-) 01.08.07, 15:38 Postuluję tylko, żeby była dwuwładza. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_duza Re: I tura wyborów moderatorki 01.08.07, 15:39 zadna z tych, którą tu wymieniłyście nie pojawiła się tu jeszcze. Może poczekajmy aż to forum się rozwinie??? bo co jak padnie za kilka dni? Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe ashton 01.08.07, 15:41 poza tym trzeba pamietac o tym ze osoba chetna do tej roboty musi sie zgodzic wiec moze lepiej byloby zapytac kto chetny i sposrod tych osob wybierac? Odpowiedz Link Zgłoś
maroonbug to moze typowane Forumki sie wypowiedza? 01.08.07, 16:40 czy bylyby zainteresowane? grzecznie prosimy Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: to moze typowane Forumki sie wypowiedza? 01.08.07, 18:21 ja, chociaz typowana zaledwie przez kilka osób, nie wchodze w to nie mam na to czasu a gdybym sie miala tym zająć nie starczyłoby mi go na odpisywanie na interesujące mnie wątki .na jakimkolwiek forum pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.wie Inka i Ashton 01.08.07, 16:45 Kurczę, nie lubię wypowiadać się jak tłum, zawsze miewam swoje zdanie, ale niestety teraz od razu nasunęły mi się te dwie kandydatki Odpowiedz Link Zgłoś
ishka82 Inkageo, Ashton, Gioseppe 01.08.07, 16:52 Tylko co one na to? I w ogóle myślę, że trzeba dwóch moderatorów, bo jeden nas nie okiełzna Odpowiedz Link Zgłoś
sweedee Niech się nominowane laski wypowiedzą! 01.08.07, 23:09 Czy są w ogóle zainteresowane... Aston - wstrzymała się od głosu; Gioseppe - niekoniecznie; Golinda - na razie nie widzę, żeby tu popełniła jakąś wypowiedź... Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: I tura wyborów moderatorki 01.08.07, 23:14 Dziewczyny bardzo mi miło, że na mnie głosujecie, ale ja mam już forum Wrocławskie pod opieką Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: no to kogo wybieramy na moderatora?:) 02.08.07, 08:46 najwiącej głosów zebrała Inka, potem Ashton i potem Golinda, teraz niech się tye kandydatki wypowiedzą!!! czy chcą i są zainteresowane?? Odpowiedz Link Zgłoś